DIY

Decorarea felinarelor pentru vară – 6 idei care te vor pune într-o dispoziție de vară

Lanternele, amplasate în principal în grupuri, pot fi găsite acum în fiecare zonă interioară și exterioară. Nu este de mirare, pentru că nu numai că creează o atmosferă grozavă de la sine sau decorându-le cu lumânări. Puteți plasa diverse decorațiuni în ea și puteți duce decorarea exterioară la nivelul următor. Am reunit câteva idei pentru a vă arăta modalitățile prin care puteți decora un felinar. Deci, dacă doriți să vă decorați felinarele pentru vară, s-ar putea să găsiți exact ceea ce trebuie în galeria noastră!

Decorați felinarele cu flori pentru vară

Decorați felinarele pentru vară cu flori într-o oală

Ce zici de ce decorezi felinarul cu flori? Este un mod cu adevărat minunat de a aduce vara pe terasă sau balcon. Pur și simplu plantați florile sau plantele într-un ghiveci care se potrivește în felinar și așezați-l în el. Pentru a împiedica planta să se încălzească prea mult în ea, este recomandabil să lăsați ușa felinarului deschisă. Toate florile pe care altfel le-ați planta în ghivecele dvs. de flori sunt potrivite. Dar suculentele sunt, de asemenea, extrem de populare și perfecte la decorarea felinarelor pentru vară.

Aranjament de flori pentru interiorul felinarului sau exterior

Dacă ați planificat o petrecere și doriți să decorați felinarele pentru vară, puteți pune împreună mici aranjamente și le puteți atașa la exteriorul felinarelor sau pur și simplu le puteți așeza în felinar. Chiar și buchetele de flori sunt excelente pentru un decor temporar – puneți-le într-un pahar cu apă. Desigur, orice decor de flori pentru felinare poate fi realizat și cu flori artificiale.

Flori într-o vază

Flori de vară pentru a decora un felinar pentru flerul de vară

Proiectează un felinar mare pentru exterior cu flori reale sau artificiale

Felinar vintage cu aranjament floral realizat din flori reale sau artificiale

Suculente în oală

Decorați felinarele pentru vară cu suculente într-un ghiveci de flori

Floarea-soarelui fericită pentru interior și exterior

Decorați felinarele pentru vară cu floarea-soarelui

Citrice

Decorați felinarele pentru vară cu lămâi sau alte fructe

Citricele au culorile potrivite pentru un decor estival excelent și, prin urmare, sunt perfecte dacă decorați felinare pentru vară. Puneți castronul cu fructe în dulap și umpleți felinarul cu lămâi și tei. Le puteți combina și cu câteva flori. Desigur, sunt potrivite și alte fructe de vară, precum caisele sau piersicile.

Gypsophila într-un felinar alb și citrice

Proiectează un felinar maritim

Proiectați felinare nautice în culori potrivite și cu stele de mare

Un pic de nisip, scoici din ultima vacanță (sau cumpărată) și, eventual, o lumânare – de asta aveți nevoie doar atunci când decorați felinare maritime pentru vară. Puteți distribui nisip și scoici direct în felinar ca decor sau le puteți aranja într-un borcan de zidărie și apoi le puteți așeza în felinar. O lumânare mare de stâlp, în jurul căreia puteți lega o coajă, o stea de mare, lemn de drift, sticlă de mare sau alte elemente de la mare, de asemenea, arată foarte frumos.

Decorarea lanternelor cu diferență – scoici în loc de sau în combinație cu lumânări

Decorați felinarele maritime pentru vară - combinați lumânări și scoici

Sau așezați felinarul pe spate, deschideți ușa și umpleți-l complet cu midii. Încuie din nou ușa și așează decorul terminat pe terasă, balcon, zona de intrare sau în altă parte.

Decor cu lanterne vara – obțineți senzația de plajă pe terasă

Decor modern al felinarelor cu lumânări și cochilii în metal negru

Cu frânghii

Decorați un felinar de lemn cu frânghie pentru un fler maritim

De asemenea, puteți crea un accent maritim excelent pe felinar cu frânghii și plase. Pur și simplu înlocuiți mânerul metalic cu o frânghie adecvată și puteți configura felinarul sau chiar închide-l. Făcut simplu, ușor și rapid!

Decorați felinarele cu țesătură pentru vară

Decorați felinarele pentru vară cu arcuri din țesătură

Puteți folosi felinarele perfect pentru a vă completa textilele în aer liber sau în interior. Pur și simplu folosiți țesături cu aceleași modele sau culori și realizați arcuri din ele, cu care puteți decora cu ușurință felinarele pentru vară. Ai putea la fel de ușor să acoperi felinarele cu țesătura respectivă. Ideal dacă doriți să decorați atât felinare mici, cât și felinare mari.

Decor de vară pentru terasă și balcon – felinar pentru exterior ca iluminat

Lanternă iluminată cu lumini de zână LED pentru terasă

Doriți să utilizați funcția reală a felinarelor, și anume pentru a ilumina zona exterioară? Acest lucru este posibil, desigur, cu lumânări reale sau cu LED-uri, dar nu numai. Lămpile de zână sunt, de asemenea, foarte populare în acest scop. Nu contează dacă preferați modelele solare sau cu baterie. Felinarele strălucitoare arată foarte frumos, mai ales în grupuri. De asemenea, puteți decora un felinar mare în acest fel pentru vară.