DIY

Decor frumos de perete pentru a o face singur – oglindă de perete crizantemă

decor pentru a te face oglindă pregătită ca o crizantemă

Lasă-te purtat de acest superb Decorați-vă singuri inspirați și creați-vă propria oglindă de perete sub forma unei crizanteme. Urmați instrucțiunile și creați un decor de perete original și extraordinar.

Decorați-vă singuri – consumabile

decor pentru a te face oglindit ca sfaturi de lingură de crizantemă

Elementul principal de care aveți nevoie pentru a obține acest lucru Decorați-vă singuri a face sunt linguri de plastic. Cel mai bun pariu este să cumpărați șase pachete de 48 de linguri și să scoateți mânerele. Puteți face acest lucru cu ușurință cu foarfeca.

Decorați-vă singuri – primul pas

decor pentru a te face oglindit ca inele de plăci de lemn de crizantemă

Luați două plăci de fibră de densitate medie într-un cerc de 30 și 45 cm lățime. Puteți să le conectați utilizând mânerele lingurii tăiate și lipind ambele vârfuri pe plăci.

Pasul doi

Oglindă decorativă DIY ca hârtie de crizantemă strânsă

Un alt pas în acest sens Decorați-vă singuri tot ce trebuie să faceți este să răsturnați construcția și să completați spațiul dintre cele două cercuri. Folosiți hârtie groasă în acest scop și lipiți-o pe panouri.

Pasul trei

Oglindă decorativă DIY ca pistol de clei cu crizantemă

Oglindă decorativă DIY stick ca o lingură de crizantemă

Apoi începeți să lipiți vârfurile lingurii folosind un pistol de lipit. Pentru ca acestea Decorați-vă singuri arată foarte bine în cele din urmă, asigurați-vă că lipiți lingurile strâns și cu grijă împreună.

Pasul patru

Oglindă de decorare a casei DIY ca petale de crizantemă

Vârfurile lingurilor vor servi ca petale ale crizantemei. Puteți aduce ultimul rând de linguri puțin peste marginea inelului exterior. În acest fel, construcția va rămâne invizibilă dedesubt.

Pasul cinci

Oglindă DIY pentru decorarea casei ca spray de acoperire cu crizantemă

După ce ați terminat de lipit linguri, puteți face aceasta Decorați-vă singuri apoi adaugă un pic de culoare. Folosiți un spray și acoperiți lingurile cu un strat de bază, care poate fi, de asemenea, repetat.

Pasul șase

Oglindă de vopsea de decor DIY ca culoare crizantemă

Pentru a face crizantema să pară mai naturală, puteți picta rândurile de linguri cu diferite culori. Începeți de la centru cu tonuri mai întunecate și culoare mai deschisă până la marginea inelului exterior. De asemenea, colorați partea din spate a lingurilor din centru, deoarece aceasta va fi vizibilă ulterior ca o reflexie în oglindă.

Pasul șapte

Oglindă decorativă DIY ca nuanțe albastru crizantemă

Ultimul pas în acest sens Decorați-vă singuri oglinda trebuie în cele din urmă să fie atașată cu pistolul de lipit. Dar mai întâi așteptați până când adezivul s-a uscat bine. Apoi ai oglinda de perete finisată pe care o poți folosi ca decor în baie, dormitor și chiar în grădină.