Idei meșteșugărești

Faceți iepuraș origami – 19 idei și instrucțiuni interesante

origami bunny Easter Easter tinker idee animale galbene roz

Când vine vorba de artizanat, origami-urile au devenit, fără îndoială, o tendință imensă. Și nici asta nu e de mirare. Animalele drăguțe, dintre care unele sunt ușor de reprodus, nu sunt doar o încântare pentru copii, deoarece sunt minunate pentru a se juca. Adulții se bucură, de asemenea, de ei. Unul dintre motive este că lucrarea în sine este distractivă. Astăzi este specific despre Iepuraș origami.

Iepure origami – diferite forme

iepuraș origami iepuraș origami dungă roșie idee drăguț

Iepurele origami vine într-o mare varietate de forme. De la poziții așezate, culcat pe burtă, până la variante care pot servi drept recipiente mici și iepurași 3D din ceea ce este cunoscut sub numele de origami modular. Sunteți binevenit să combinați diferiți iepuri în timp ce faceți obiecte de artizanat și să creați o întreagă familie de iepuri.

Iepure origami din hârtie colorată

iepure origami model de flori colorate din hartie idee romantica de cadou

O altă idee grozavă pentru iepurașul origami este să folosești hârtie colorată. O culoare bej, maro, gri sau alb arată mai real, dar puteți oferi și puțină varietate. Există, de asemenea, hârtie destul de artizanală care are o mare varietate de modele și care poate fi selectată pentru a se potrivi în fiecare anotimp: De exemplu, hârtie colorată pentru primăvară, galbenă pentru vară, hârtie în portocaliu sau auriu pentru toamnă și fulgi de zăpadă motive pentru iarnă.

Bani pliază inimile – 3 instrucțiuni și idei diferite

Creați idei cu hârtie – decorațiuni colorate pentru brad

Creați animale origami – 21 de idei distractive cu instrucțiuni

Cadouri cu bani de la iepuraș origami

iepure origami bani împachetare cadou idee dolar

Dacă doriți să dați bani cu o anumită ocazie, cu siguranță căutați o modalitate de a le încheia frumos. Iepurașul origami este, de asemenea, minunat de potrivit în acest scop. În loc de hârtie obișnuită pentru ambarcațiuni, puteți folosi pur și simplu bancnote pentru lucrări.

Ideea origami pentru copii

copii origami bunny instrucțiuni pentru șablon pentru față

Iată un iepuraș cu adevărat simplu, care este perfect pentru lucrările copiilor tăi. Iepurașul origami este pliat rapid și datorită șablonului puteți imprima fața, tăiați-o și apoi lipiți-o. Sau poți vopsi singur o față.

Origami pentru împachetarea micilor cadouri

origami bunny bag idea cadou bomboane

Dacă doriți să înfășurați frumos dulciuri sau alte mici cadouri, puteți folosi și un iepuraș origami în acest scop. Cu această idee, iepurașul are un buzunar deschis pe spate, care poate fi umplut.

Ori origami cu hârtie pătrată

instrucțiuni iepure origami pliați hârtie colorată cadou fest de Paști

Ca la toate celelalte figuri origami, începeți cu o bucată de hârtie pătrată. Dacă doriți să oferiți iepurașul origami sau să îl folosiți ca decor în interior, ar fi bineînțeles frumos dacă hârtia ar avea modele frumoase.

Instrucțiuni simple pentru iepure

iepure origami sac castron bomboane cadouri ambalare idee hârtie

În caz contrar, veți observa până acum cel târziu că acest iepuraș origami nu este atât de dificil și poate fi recreat doar în câțiva pași. Dar rezultatul este foarte drăguț, nu-i așa??

Iepure în picioare pe labele din spate

origami iepuraș șezând coadă idee de design culoare galbenă

După cum sa menționat deja, există diferite poziții pentru iepurașul origami pe care le poate lua după dorință. Aici puteți vedea, de exemplu, un iepure în picioare cu toate figuranțele pe care le-ați putea dori: urechi, labe și chiar o coadă.

instrucțiuni de iepure de origami jucării animale pași decorare

Acest iepure durează puțin mai mult timp pentru a fi finalizat – totuși, veți fi recompensat cu o siluetă detaliată de care copiii dvs. se pot bucura, de asemenea. Pentru că este minunat de potrivit pentru a juca.

hare origami sit instrucțiuni de proiectare culoare albastră proiect DIY

Iepurașul origami cu aspect jucăuș poate fi apoi combinat cu iepurași în alte poziții pentru a crea un grup interesant. Fie ca jucărie sau decor – iepurașul arată minunat în ambele sensuri.

Plic Iepuraș

iepure origami scrisoare plic instrucțiuni de proiectare idee de decorare simplă

Nu numai figurile pot fi jucate cu un iepuraș origami. De asemenea, puteți proiecta plicuri amuzante și apoi le puteți trimite pentru a surprinde prietenii sau rudele.

iepure origami plicuri colorate roșu portocaliu bej albastru

Desigur, puteți folosi din nou hârtie colorată pentru această idee. Puteți alege cu ușurință culorile în funcție de ocazie sau care este culoarea preferată a destinatarului.

Pandantiv decorare iepure pentru cadouri

iepure origami cadou decorare bijuterii cap pandantiv simplu

Iepurașul origami este potrivit și ca bijuterii sau decor pentru cadourile care au fost deja înfășurate. Într-o dimensiune mică, poate fi folosit în mod minunat ca pandantiv și oferă destinatarului o plăcere suplimentară.

Iepurașul gri

origami iepure gri design minciuni picioare urechi

De asemenea, am găsit instrucțiuni video pentru acest drăguț iepuraș origami. Acolo se alege chiar și o hârtie lucioasă pentru iepure, ceea ce îl face să arate mai plin de farmec și este perfect pentru sărbători.

Iepure bicolor

iepure origami albastru hârtie roz ideea de artizanat ușor

Aici puteți vedea cât de drăguță arată iepurașul atunci când utilizați hârtie în două tonuri. Urechile își intră în minune. Pentru instrucțiuni despre cum să faci acest iepuraș origami, vezi videoclipul de mai jos.

iepure origami grup galben roz gri idee joacă personaje pentru copii

Și așa arată acest iepuraș origami din hârtie colorată și pus împreună în grupuri. În acest fel puteți crea un decor vesel.

 Iepurașul origami sărind

origami bunny jumping idea pink paper tinker

Aici puteți vedea din nou un iepuraș origami, care este format din două culori, doar că de data aceasta este într-o poziție săritură. Acest lucru îi conferă un aspect jucăuș și deosebit de drăguț.

Origami modular

origami iepure 3d idee modulară instrucțiuni avansate

În cele din urmă, avem o idee pentru iepurașul origami, care este mai potrivit pentru utilizatorii avansați. Este nevoie de mult timp și este realizat din piese individuale, realizate de sine. Dar încearcă.