alimentatie sanatoasa

Detoxifiere corporală – Lăsați toxinele să se curățe în mod natural

Pregătiți-vă propriile sucuri de fructe, mâncare sănătoasă, citrice

Factori care afectează metabolismul substanțelor toxice prin ficat și rinichi și în acest fel natural Detoxifierea corpului Afectează negativ alcoolul, cafeaua și băuturile care conțin cofeină, fumatul, unele medicamente.

De ce este importantă detoxifierea corporală regulată?

Mănâncă legume proaspete Serviți salată Păstrați-vă în formă Eliberați toxinele

Dacă acești factori te fac să te simți expus riscului sau dacă exagerezi cu alimente industriale, atunci ai absolut nevoie de unul Detoxifierea corpului a avea grija. Această minunată dietă de detoxifiere durează 1-2 săptămâni. Uleiurile de ghimbir, rozmarin și oregano favorizează funcția intestinului și a ficatului. Acest lucru ajută organismul să scape mai repede de toxine. Se bea multă apă, sunt permise și sucuri de fructe și legume. Uitați că alcoolul chiar există. Mănâncă fructe și legume cât mai mult posibil. Încercați diferite moduri de pregătire. Este important să știm că legumele aburite sunt deosebit de sănătoase. La începutul procesului de detoxifiere, probabil că vă veți plânge de o ușoară durere de cap – bine să știți că somnul face minuni în astfel de cazuri. Alimentele bogate în proteine ​​nu sunt recomandate. Potrivit nutriționiștilor, prăjiturile sau produsele coapte sunt greu de digerat. În schimb, ar trebui să mănânci mai multe linte, mazăre și nuci.

Indicații importante pentru detoxifierea cu succes a corpului

detoxifiere corporală în mod natural mănâncă tofu în loc de carne

Permiteți-vă mese mai mici mai des pe tot parcursul zilei. Desigur, diferențele nu se observă imediat, dar te vei simți mai bine în timp. După ce ați terminat dieta de detoxifiere, gândiți-vă la o viață nouă și mai sănătoasă și schimbați-vă obiceiurile alimentare pentru totdeauna. Accentul trebuie pus pe fructele și legumele proaspete. 20% din meniul zilnic poate include tentații delicioase, dar numai dacă celelalte 80% constau în alimente sănătoase. Mâncare în timpul Detoxifierea corpului Sunt permise – fructe, legume, leguminoase, pește, nuci, cartofi, orez brun, fulgi de tărâțe de ovăz, tofu, miere. Consumați totul fără sare sau zahăr. Alimente de evitat în timpul dietei de detoxifiere – carne, ouă, produse lactate, produse de patiserie, ciocolată, krekers, biscuiți, alimente gata preparate, alcool, cafea, ceai negru, băuturi cu carbohidrați.

cartofi de orez brun permiși în timpul dietei de dezintoxicare fără a consuma sarefructe fructe de lămâie multe alegeri de oferit