DIY

Construiți-vă propriul raft pentru ladă de vin pentru un interior elegant

Rafturi pentru cutii de vin, cameră pentru copii, acoperiș înclinat, sală de joacă, sală de lectură, raft de perete

Cu lucruri simple puteți construi singuri niște piese de mobilier grozave. În plus față de paleți, cutiile de vin în special sunt foarte populare în acest scop. Acestea dau interiorului o notă rustică, sunt potrivite atât pentru stilul modern de amenajare, dar și pentru cel scandinav, în care predomină lemnul și un mobilier simplu. Astăzi vă vom arăta câteva idei care să vă ajute să obțineți una Raft pentru lăzi de vin te poți construi singur.

Raft pentru cutii de vin de orice dimensiune

lăzi pentru vinuri raft lumină-decorațiuni-mari-cărți-zonă de relaxare

Deoarece raftul pentru lăzi pentru vin este format din lăzi individuale, puteți alege orice dimensiune. De asemenea, puteți alege direcția în care sunt orientate cutiile de vin. Aranjamentul este ca și cum ar fi în cazul Tetris. Acest lucru creează modele interesante, neregulate, care vor condimenta orice cameră și, de asemenea, oferă spațiu de depozitare suplimentar.

Idei de rafturi pentru lăzi de vin

cutii vin raft baie dulap aluminiu benzi burghiu

Aici puteți vedea un exemplu în care atașați casetele individuale una cu alta cu profiluri unghiulare. Alegeți distanța dintre casetele individuale, în funcție de cât spațiu aveți nevoie. Numărul de cutii poate fi, de asemenea, selectat în mod liber. Un astfel de raft pentru ladă de vin poate fi realizat rapid și este potrivit pentru fiecare cameră.

Raft pentru cutii din lemn pentru bucătărie

cutii de vin raft bucătărie-mobilier-vase decorative

De asemenea, puteți construi un raft dintr-o singură cutie. În acest scop, nu aveți nevoie decât de câteva plăci cu care să împărțiți cutia. Puteți folosi această idee pentru un raft de ladă de vin pentru bucătărie, de exemplu, unde adesea nu există prea mult spațiu liber pe pereți. Nu numai decorațiunile, ci și felurile de mâncare vin în propriile lor.

Folosiți cutii de vin ca raft

Cutie de vin-raft-hol-idee-inspirație-decorativă

Dacă construiți raftul pentru ladă, atașați ladele decalate sau orizontal și vertical. Acest lucru creează o structură interesantă. În plus, un astfel de raft arată original dacă îl pictezi în diferite nuanțe. Lasă-ți imaginația să fugă!

Cum construiesc un raft din cutii de vin?

cutie de vin-raft-roți-gri-maro-lac-baie-spațiu de depozitare

După cum sa menționat deja, puteți construi rafturi din lăzi de vin în diferite moduri. Raftul poate sta liber, ca în acest exemplu, sau poate fi atașat direct de perete. Cutiile pot fi, de asemenea, transformate într-o piesă de mobilier sau pot fi atârnate individual pe perete, cu un spațiu între ele. Asta depinde de gustul dvs. și de spațiul disponibil.

măcinarea lemnului

raft-de-cutie-de-vin-șlefuire-prelucrare-lemn-fă-te-singur

Dacă doriți să schimbați culoarea lemnului pentru raftul lăzii de vin, acesta trebuie pregătit mai întâi șlefuindu-l cu șmirghel. Pe de o parte, eliminați denivelările în acest fel și, pe de altă parte, creați o suprafață perfectă pentru noua vopsea. Raftul de exemplu a fost vopsit în maro și gri.

Vopseste cutia de vin

raft-ladă-de-vin-lăcuire-maro-gri-instrucțiuni-simple

După ce ați terminat șlefuirea, puteți vopsi elementele individuale pentru raftul lăzii de vin, adică lăzile. Folosiți o pensulă și cel mai bine este să aplicați cel puțin două straturi (în funcție de cât de mult doriți să acoperiți lemnul), lăsând fiecare strat să se usuce bine înainte de următoarea. Apoi lăsați cutia vopsită terminată să se usuce bine timp de aproximativ o zi.

Asamblați raftul

compartimente-de-foraj-pentru-rafturi-pentru-vin-design-mobilier-modern-bricolaj

Odată ce ați stabilit dimensiunea și forma raftului, este timpul să asamblați lăzile pentru raftul lăzii de vin. Folosiți o presă de găurit și șuruburi suficient de lungi pentru a înșuruba două cutii împreună la un moment dat. Șurubul nu ar trebui să fie prea lung. În acest fel, atașați toate cutiile și așezați-le pe o scândură mare pe lungimea și lățimea raftului finit.

Adăugați roți

cutie-vin-raft-roti-mobil-practic-mobilier

Dacă doriți, puteți atașa roțile la această placă. Cu ajutorul roților, veți obține un raft mobil pentru cutii de vin pe care îl puteți deplasa cu ușurință. Acest lucru facilitează și curățarea sub raft. Totuși, îl puteți așeza și direct pe podea. În acest caz, săriți peste acest pas. Ați terminat cu noul dvs. raft DIY!

Amenajează subsoluri și garaje

raft-cutie-de-vin-mobilier-rustic-idee-fac-tu-singur-pivniță-interior

Cutii de vin sunt, de asemenea, o opțiune excelentă dacă doriți să cheltuiți mulți bani pe un raft nou pentru a dota spațiile de depozitare, cum ar fi pivnițele sau mansardele sau garajul cu spațiu de depozitare. Ele conferă încăperii o atmosferă rustică din nou și, din acest motiv, arată orice altceva decât urât. Puteți depozita unelte, obiecte vechi sau chiar borcane de zidărie pe raftul lădiței de vin nou achiziționat.

Fixați raftul lăzii de vin

Vin-ladă-raft-agățat-cordon-simplu-construi

Dacă folosiți doar o cutie ca raft și nu intenționați să o umpleți cu multe lucruri grele, o puteți agăța cu ușurință cu un șir ca o imagine pe un cui sau un cârlig. Dacă nu doriți niciun șir vizibil, atașați un ochi în spatele cutiei și agățați-l în acest fel. Variantele sunt diverse și pot fi solicitate mai detaliat la magazinul de hardware.

Cutiile de vin eșalonate pe perete

Raft-de-ladă-de-vin-construiește-te-pur și simplu-proiectează-decor-perete

Aici puteți vedea cât de original arată un raft de ladă de vin atunci când ladele nu sunt atașate una de cealaltă, ci decalate și atașate de perete la distanță una de cealaltă. Pentru a o remedia, fie folosiți variantele menționate recent, fie înșurubați cutiile direct de perete. Rețineți că găurile vor fi vizibile mai târziu dacă îndepărtați rafturile.

Turn din cutii de vin

raft de ladă de vin-partiție-idee-bancă-sticle de vin-decorare-raft de vin

Un raft de ladă de vin poate fi construit sub forma unui turn și poate avea diverse deschideri decalate care servesc apoi ca raft. Acest turn este ideal ca separator de cameră și poate separa optic diferite zone unele de altele. Aici, zonele de relaxare dintr-o cafenea sunt formate și încadrate de rafturi.

Idee dintr-o paletă și cutii de vin

raft-ladă-mobilă-baie-mobilier-bricolaj-prosop-dulap

Am menționat deja că paleții sunt la fel de populari pentru mobilierul de construcții. Ce zici de combinarea paletei cu cutiile de vin? Aici puteți vedea o idee de raft pentru ladă de vin pentru baie. Paletul stă pe podea și servește drept cârlig pentru halate de baie. Pe el sunt așezate cutii simple de vin, în care pot fi aranjate ustensile de machiaj și prosoape.

Fler scandinav

vin-raft-raft-abstract-bucătărie-pahare-perete-decor-masă-flori

Raftul pentru ladă de vin este, de asemenea, foarte potrivit pentru o bucătărie în stil de mobilier scandinav. Puteți păstra condimente, paste sau alte produse uscate în ea, puteți stoca pahare sau puteți afișa orice decorațiuni. Aveți grijă doar ca raftul să nu strice decorațiunile.

Knagglig de la IKEA

raft-ladă-vin-cumpăra-knagglig-ikea-model-stil-mobilier-scandinav

Dacă vă este greu să găsiți cutii de vin, puteți trece la IKEA. Aceste accesorii practice, care se numesc Knagglig, sunt oferite acolo. Acestea pot fi utilizate nu numai pentru raftul pentru ladă de vin, ci și pentru orice altă piesă de mobilier. Mobilați-vă biroul cu un raft pentru ladă de vin și creați o cameră elegantă.

Mare idee de raft

raft-ladă-raft-mobilier-birou-sugestii-decorațiuni

Dacă nu aveți aceleași cutii de vin, nu trebuie să vă supărați. Deoarece raftul poate arăta minunat și din diferite cutii de vin. Cu un perete colorat ca fundal, raftul lăzii de vin arată foarte optimist, pe care îl puteți îmbunătăți chiar și cu unele decorațiuni. De asemenea, puteți seta unele accente cu ajutorul luminilor și lămpilor, iar noul dvs. spațiu de depozitare se transformă într-un decor atractiv de perete.

Idee vintage

Lada de vin-raft-raft-de-stil-cutre-rustic

Cu toate acestea, vă proiectați raftul pentru ladă de vin, cu siguranță va fi un adevărat ochi. Atingerea nostalgică pe care o primește camera cu această piesă de mobilier creează o ambianță confortabilă care poate fi realizată doar cu accente din lemn și rustice. Așa că începeți să căutați cutii de vin imediat și construiți-vă propriul raft individual din cutii de vin.