DIY, VIDEO

DIY, VIDEO

Confecționarea mobilierului pentru casa de păpuși: 15 idei de bricolaj cu obiecte de uz casnic

Mobilierul pentru casa de păpuși în sine creează idei

Cu greu există o fată care să nu fie mulțumită de casa unei păpuși – jucăria s-a dovedit a fi un clasic absolut de-a lungul anilor. Iar pentru cei care consideră că versiunile moderne din plastic sunt prea impersonale, pot scoate vechea casă din lemn din subsol, o pot revopsi și o pot pune la dispoziția tinerilor. Desigur, nu ar trebui să lipsească mobilierul pentru casa păpușii. Dacă echipamentul vechi este deteriorat sau lipsește complet, creativitatea este necesară mai presus de toate. Vă vom arăta 15 idei cu privire la modul în care puteți realiza singuri mobilier din articole de uz casnic. Lasă-te inspirat de sugestii – instrucțiunile sunt super simple și ideale chiar și pentru începători.

Creați-vă propriul mobilier pentru casa păpușii: pensiune din hârtie

Mobila pentru pereții casei de păpuși ușă fereastră bastoane de lemn pliate

Are nevoie vechea casă de păpuși de o extindere a casei – de exemplu pentru că nu sunt suficiente camere pentru toate Barbies? Apoi, o pensiune din hârtie oferă o soluție rapidă de spațiu. Pur și simplu decupați pereții din carton. Decupați deschiderile din carton pentru ușă și fereastră și lipiți bastoane de lemn pe ușă și cercevea ferestrei pentru mai multă stabilitate. Acum tot ce trebuie să faceți este să asamblați casa – și să aranjați jucăriile în interior.

Plante de interior pentru casa de păpuși din materiale naturale

Confecționați mobilier pentru strasurile de castane ale plantelor casei de păpuși

Pentru decorarea imaginativă prezentată mai sus, aveți nevoie de următoarele materiale: mai multe castane, bețe de lemn, margele verzi din lemn, margele de sticlă roz, lipici fierbinte sau pistol de adeziv fierbinte și șurubelniță. Pur și simplu găuriți în castane cu o șurubelniță, introduceți bețele de lemn și lipiți-le în loc. Decorați castanele cu mărgele de lemn și sticlă.

Perete foto Tinker pentru casa de păpuși

Mobila casei de păpuși poze perete bastoane de lemn fotografii

Pereții noii case de oaspeți nu ar trebui să rămână în niciun caz goi. Decupați mai multe fotografii din reviste vechi, faceți rame foto din bețe de lemn. Lipiți imaginile așa aranjate pe perete.

Creați-vă propriul mobilier pentru casa de păpuși: o măsuță de cafea făcută din lămpi de ceai și un castron făcut dintr-un capac de sticlă

Mobilier pentru casa de păpuși Barbie decorare canapea sufragerie masă de cafea personal

Să începem cu configurarea – mai întâi vă vom arăta cum să faceți singuri o măsuță de cafea din două lămpi de ceai și un capac pentru cutie. Tot ce aveți nevoie pentru proiect este lipici siliconic. Puteți decora masa cu un „castron” – de fapt un capac de sticlă umplut cu margele de sticlă.

Lipiți mobilier pentru casa păpușii, măsuță de cafea, lămpi de ceai

Mai întâi lipiți cele două lumini de lumină împreună cu partea inferioară și lăsați-le să se usuce deoparte. Luminile de ceai formează coloana de masă pe care veți atașa ulterior blatul mesei.

Mobilierul Tinker pentru casa de păpuși poate acoperi măsuța de cafea

Acum puneți capacul cutiei pe lămpile de ceai și fixați-l cu pistolul de lipit fierbinte. Vă recomandăm să șlefuiți marginile ascuțite cu o pila sau șmirghel.

Mobilier pentru castron decorativ casă de păpuși, capac de sticlă, margele de sticlă

Opțional, puteți utiliza un capac din plastic pentru siguranță.

Mobilier pentru casa păpușii: faceți-vă propria canapea din burete de spălat vase

Construiți-vă propriul mobilier pentru canapea casă de păpuși, burete de lut din burete, din lut

Canapeaua nu trebuie să lipsească în nici o cameră de zi – acum păpușa ta preferată se poate relaxa și pe o canapea confortabilă. Pentru următorul proiect de artizanat, veți avea nevoie de următoarele materiale: un burete, pâslă, carton, pistol de lipit fierbinte.

Realizați-vă propriul mobilier pentru canapeaua casei de păpuși, fetru pentru burete de vase

Pur și simplu înfășurați țesătura din fetru în jurul buretelui și lipiți capetele țesăturii împreună. Decupați un detaliu din carton pentru spătar. Dacă doriți, îl puteți vopsi sau decora cu hârtie de ambalat. Atașați detaliile din carton cu pistolul de lipit fierbinte. complet!

Accesorii case de păpuși – covor de pâslă

Mobila pentru casa păpușilor, tăiați un covor de fetru

Un covor rotund din pâslă adaugă ultimele nuanțe camerei de zi și completează mobilierul din zona de lounge. Trageți pur și simplu un cerc pe pâslă cu busolă și creion, decupați-l și poziționați-l în fața canapelei.

Dulap de Tinker din cutie

Faceți-vă propriul ambalaj pentru cutie de carton pentru păpuși

V-am arătat deja cum să faceți haine Barbie din articole de uz casnic. Desigur, noile haine, genți de mână și pantaloni nu se pot întinde doar prin casă. Barbie are nevoie disperată de un dulap mare!

Instrucțiuni de casă de păpuși pentru garderobă

Aveți nevoie de următoarele materiale pentru garderobă: o cutie de carton, carton în diferite culori, lipici din silicon, sârmă, agrafe de hârtie și margele de sticlă. Următoarele instrumente vă vor ajuta cu sarcina: tăietoare de sârmă, creion, riglă. Urmați instrucțiunile foto de mai sus pas cu pas.

Faceți-vă singuri cârlige pentru haine garderobă

Când dulapul este gata, îndoiți agrafa cu tăietori de sârmă, astfel încât să arate ca un mic cuier.

Realizați un dulap pentru cârligele pentru paperclipuri din carton pentru casă de păpuși

Mobilier pentru casa de păpuși – pat pentru Barbie

Faceți-vă propriul mobilier pentru casa de păpuși construiți un pat Barbie

Când Barbie se culcă seara, are nevoie de un pat confortabil. Vă vom arăta cum să faceți una dintr-o cutie de carton. Aveți nevoie de ambalaje din carton (de exemplu ambalaje din orez), carton, hârtie de ambalat colorată, pâslă, 3 bețe din lemn, lipici din silicon sau un pistol de lipit fierbinte.

Faceți-vă propriul mobilier pentru casa de păpuși într-o cutie de carton

Și așa este făcut patul: Acoperiți cutia cu hârtie de ambalat colorată pe laturi. Lipiți o bucată de pâslă roz (va servi drept cearșaf de pat pentru Barbie) deasupra. Tăiați tăblia din carton, stabilizați-o cu bețele de lemn și fixați-o cu pistolul de lipici fierbinte. Folosiți o bucată de fetru galben ca o plapumă.

Coaseți perne din fetru

Mobilierul pentru casa pentru păpuși Barbie face carton singur

Pentru ca Barbie să fie cât mai confortabilă, tot ce are nevoie este o pernă. Puteți face acest lucru singur din pâslă și bumbac. Ai nevoie de: o mică bucată pătrată de pâslă, 2-3 tampoane de vată, fir de cusut, un ac, o pereche de foarfece.

Mobilier pentru perna patului casei de păpuși

Îndoiți tamponul de bumbac în două și folosiți-l ca „umplutură” pentru pernă. Apoi coaseți capetele bucății pătrate de pâslă împreună.

Faceți singur mobilier pentru casa păpușilor – masă și scaune din pahare de plastic

Faceți singur mobilier pentru casa de păpuși, scaune și mese

În această sală de mese confortabilă, Barbie poate încheia seara cu prietenii ei la cină. Decorată cu poze colorate pe pereți, plante confortabile de casă și un covor adânc din șervețel de hârtie, camera pare confortabilă și primitoare. Singurul lucru care lipsește este masa și scaunele.

Realizați-vă propriul mobilier pentru masa de mese a casei de păpuși

Pentru masa de mese ai nevoie de un CD, o foaie de carton roz, o ceașcă de plastic transparentă, o foarfecă, un creion și un pistol de lipit fierbinte. Mai întâi folosiți CD-ul ca șablon și tăiați un cerc din carton. Lipiți cercul roz pe CD și lăsați-l să se usuce.

Masă de luat masa casa de păpuși face-ți ceașcă de plastic

În cele din urmă, paharul de plastic și CD-ul sunt lipite între ele (vezi fotografia de mai sus).

Mobilier pentru scaunul casei de păpuși pahar din plastic scaun din fetru

Pentru cele patru scaune veți avea nevoie de patru căni de plastic, pâslă roz, o foarfecă și un pistol de lipit fierbinte. Urmați instrucțiunile foto de mai sus.

Realizați mobilier pentru casa de păpuși, masă, scaune, pahare de plastic

Read more
DIY, VIDEO

Realizarea de bijuterii pentru copii – 11 idei colorate cu instrucțiuni pentru coliere și brățări drăguțe

bijuterii pentru copii tineri brățări colier tricotat fire ciucuri mărgele

Purtarea de bijuterii unice este foarte populară în special pentru domnișoare. Realizarea propriilor bijuterii este, de asemenea, o experiență incitantă și veselă pentru adolescenți. Dacă doriți să faceți bijuterii pentru copii, nu trebuie să cheltuiți mulți bani pe accesorii de artizanat scumpe sau să petreceți mult timp. Cu puțină creativitate și imaginație, bijuteriile originale pot fi create din cele mai simple materiale. Convinge-te!

Faceți bijuterii pentru copii – brățară din agrafe de hârtie și bandă washi

idei bricolaj bijuterii pentru copii agrafe brățară tinker

Această brățară drăguță este realizată din câteva materiale într-un timp foarte scurt. Dar bijuteria pentru copii este un adevărat punct de atracție.

Materiale necesare:

Agrafe

Bandă Washi (diferite culori și modele)

foarfece

bijuterii pentru copii instrucțiuni de bricolaj brățară agrafe de hârtie washi tape

În primul rând, agrafele sunt tăiate împreună pentru a forma un lanț. Apoi înfășurați fiecare agrafă cu niște bandă de washi și bijuteriile minunate pentru copii sunt gata.

Creați un colier din agrafe și butoane

bijuterii pentru copii tinker colier agrafe butoane proiect bricolaj ușor

Puteți face un colier fermecător, colorat pentru dragul dvs., din butoane colorate în diferite forme și dimensiuni și agrafe de hârtie.

bijuterii pentru copii pur și simplu clipește cu agrafe colorate butoane colier

Introduceți o agrafă prin orificiul unui buton și apoi atașați un alt buton la acesta. Repetați procesul aranjând alternativ agrafe și butoane până când ați atins lungimea dorită a lanțului.

Faceți bijuterii unice pentru copii – brățară din paie și bandă washi

bijuterii pentru copii obiecte de artizanat tricotat paie fir paie bratari washi

Puteți crea, de asemenea, o brățară atractivă și ceva mai opulentă pentru o doamnă conștientă de modă, din paie modelate și bandă washi. Realizarea de bijuterii originale pentru copii este foarte ușoară și aduce bucurie specială copiilor și adulților. Deci, nu este nimic care să vă împiedice să vă includeți copilul în producție.

Instrucțiuni pentru confecționarea paie de bijuterii pentru copii washi tape tricotat fire pas cu pas instrucțiuni

Materiale necesare:

Paie

Bandă Washi (diferite culori și modele)

Fire de tricotat

foarfece

rigla

bijuterii bricolaj copii idei meșteșuguri fir de tricotat paie washi bandă colorată

Mai întâi lipiți bandă washi în diferite culori pe paie. Apoi tăiați paiele colorate în bucăți de diferite dimensiuni. 6 fire fiecare cu o lungime de aproximativ 30 cm sunt tăiate din firul de tricotat. Apoi filetați tuburile mici pe fir. Apoi legați lanțurile individuale la ambele capete.

Colier cu pandantive din agrafe și perle

bijuterii pentru copii tinker colier lână agrafe de hârtie mărgele stea fluture

Următoarea noastră sugestie pentru bijuterii atractive și colorate pentru copii este acest colier fermecător cu pandantive din agrafe și perle.

Materiale necesare:

Agrafe

Mărgele Rocailles

Perle de stea

Mărgele de fluture

Fire de tricotat

foarfece

bijuterii pentru copii instructiuni de bricolaj perle fluturi stele coliere

Luați o agrafă în mână și înfășurați niște mărgele Rocailles pe ea. Decorați o altă paranteză cu margele de stea și alta cu margele de fluture. Decorați în total 8 agrafe. Tăiați o bucată suficient de lungă de fire de tricotat și filetați clemele de mărgele. În cele din urmă, legați cele două capete ale firului de tricotat.

Colier pentru paste Rigatoni

colier tăiței vopsire vopsea acrilică fire bijuterii pentru copii artizanat

Ce părere aveți de a organiza o după-amiază interesantă de artizanat cu copilul dvs. și de a crea un colier șic care devine o adevărată bijuterie de declarație în acest proces. Chiar dacă nu există perle la îndemână, cu siguranță veți găsi paste în dulapul de bucătărie ideal pentru a face bijuterii lucrate manual. Singura cerință aici este ca tăiței să aibă o gaură mare pe care să poată fileta.

Materiale necesare:

Pastele Rigatoni

Vopsele acrilice sau oje

pensulă

Frigarui Shish kebab

Fire de tricotat

foarfece

Sticlă

bijuterii pentru copii confecționând tăiței vopsea acrilică fire colier de frigarui

Periați rigatonii cu vopsea acrilică la alegere. Folosiți frigaruiele de lemn ca suport pentru paste. Apoi puneți frigăruiul cu tăiței colorate pe un pahar pentru a se usca. Tăiați o bucată de fire de tricotat și filetați pastele. Legați ambele capete ale firului împreună și tăiați bucata de fir în exces, dacă este necesar.

Ideea DIY pentru bijuterii colorate pentru copii – colier colorat din agrafe de hârtie

realizarea de bijuterii pentru copii simple agrafe colorate atractive

Copiilor le este deosebit de atractiv tot ce este colorat. Faceți împreună un colier colorat, realizat în întregime din agrafe de hârtie. Doar urmați instrucțiunile noastre și creați împreună un colier frumos care va adăuga acel ceva sigur unei rochii destul de monocrome.

bijuterii pentru copii tinker diy idei agrafe de culoare colorate pandantive fericite

Pregătiți 100 de agrafe și tăiați-le împreună. Măsurați lungimea lanțului de paranteze. Pentru a putea proiecta remorca, agățați pe fiecare clemă, cu excepția ultimelor două din fiecare parte, încă 3 cleme de hârtie care sunt orientate în jos. Apoi agățați încă 3 rânduri de pandantive cu clip.

Colier cu pandantiv de spălat

Idei DIY bijuterii pentru copii care lucrează ojă de spălat lână

De asemenea, puteți face bijuterii creative pentru copii din diferite piese mecanice mici, cum ar fi șaibe. Cu puțină culoare, acestea pot fi transformate în pandantive de bijuterii grozave.

Materiale necesare:

Mașină de spălat

Oja (diferite culori)

Fire de tricotat

foarfece

scobitoare

Hârtie sau note lipicioase

bijuterii pentru copii instrucțiuni de bricolaj șaibă vopsire fire de tricotat

Așezați mașina de spălat pe o bucată de hârtie sau post-it și vopsiți-o cu diferite culori de ojă. Apoi lasă-le să se usuce. Tăiați o bucată de fire de tricotat, împăturiți-o în două și infilați-o prin orificiul din șaibă. Legați sfoara de disc și înnodați ambele capete ale sfoară. Dacă este necesar, tăiați excesul de fire.

Brățară creativă cu mărgele de hârtie de casă

DIY idee bijuterii pentru copii Tinker margele de hartie fir de tricotat fire

De asemenea, sunteți binevenit să faceți o brățară extraordinară cu mărgele drăguțe de hârtie pe care le răsuciți cu mâna. Frumoasa brățară manuală poate împodobi și mâna unui copil mic pentru o ocazie specială.

Instrucțiuni pentru mărgele de hârtie tinker desenați un triunghi decupat rola lipici

Materiale necesare:

Hârtie (diferite culori și modele)

rigla

creion

Fire de tricotat

foarfece

pensulă

Adeziv Mod Podge

Shish kebab frigarui

Sticlă

Instrucțiuni pentru bricolaj bijuterii originale de perle din hârtie brățară pentru copii

Mai întâi, desenați un triunghi isoscel cu o bază de 2 cm și o latură de 15 cm fiecare pe o bucată de hârtie. Desenați și alte triunghiuri de diferite dimensiuni. Apoi tăiați-le. Înfășurați fiecare triunghi în jurul frigărui prin lipirea lipiciului pe interiorul bucății de hârtie. Aplicați și un pic de adeziv pe mărgeaua laminată finită. Lasă-le să se usuce pe un pahar timp de aproximativ 5 minute. Tăiați o bucată de fire de tricotat și folosiți frigăruia pentru a înfășura mărgelele pe ea. Legați ambele capete și tăiați orice exces de fire.

Bijuterii pentru copii ușor – colier din paie

bijuterii pentru copii tinker fire de tricotat paie colorate colier ușor

În continuare, am dori să vă arătăm o altă bijuterie grozavă pentru copii pe care o puteți replica cu ușurință acasă. Pentru drăguțul colier de paie veți avea nevoie de următoarele materiale:

Paie (diverse culori și modele)

Fire de tricotat

foarfece

instrucțiuni de bricolaj bijuterii copii colier tricotat fire de paie

Tăiați paiele în bucăți de diferite dimensiuni și filetați-le pe o bucată de fire de tricotat. Legați ambele capete ale firului și tăiați orice fir în exces. 

Faceți bijuterii colorate pentru copii – faceți lanțuri cu ciucuri

bijuterii pentru copii tineri colier colorat fir de tricotat ciucuri lucrate manual

De asemenea, puteți face o bijuterie frumoasă pentru o fată din fire de tricotat colorate. Acest colier cu ciucuri colorate va aduce culoare zilelor reci de iarnă și vă va pune într-o dispoziție bună. Pentru aceasta aveți nevoie de fire de tricotat în orice culoare, margele de metal și foarfece.

bijuterii pentru copii tineri colier lână colorat ciucuri forme

Faceți 5 ciucuri din fir de lână colorat așa cum se arată în imagine. Înfășurați ciucurile finite pe firul de tricotat. Apoi filetați o margine metalică pe fiecare parte a lanțului și înnodați capetele firului.

bijuterii pentru copii instrucțiuni colier tinker ciucuri de lână colorate

Realizarea de bijuterii pentru copii – colier atractiv cu pandantiv din șaibă și fir de lână

bijuterii pentru copii colier colorat lână fir de lână spălător bijuterii pandantiv

Materiale necesare:

Mașină de spălat

Fire de tricotat (diferite culori)

foarfece

rigla

colier de bijuterii pentru copii cu pandantiv instructiuni tinker șaibă fire de tricotat

Tăiați o bucată de aproximativ 20 cm lungime din fiecare culoare a firelor de tricotat. Îndoiți bucățile de lână în două și infilați-le prin orificiul din șaibă. Legați bucățile de fir de disc pentru a crea pandantivul colorat. Apoi tăiați o altă bucată de fir de lână de aproximativ 60 cm lungime, puneți-o din nou în două și infilați-o prin disc. Legați ambele capete ale sfoară împreună.

Read more
DIY, VIDEO

Împachetarea cadourilor într-un mod diferit – peste 40 de idei și instrucțiuni originale

Împachetarea cadourilor-idei-originale-ambalaje-decorative-colorate-imaginative-creative

În fiecare anotimp se sărbătorește ceva sau cel puțin unul este invitat la o zi de naștere. Poate ar trebui să veniți cu ceva cum să o faceți a împacheta cadouri poate sa. Creativitatea și imaginația nu sunt necesare doar la alegerea cadoului, ci și la ambalare. Primele impresii contează și o felicitare sau un ambalaj auto-realizat ar atinge pe toată lumea profund și cu siguranță ar încânta.

Gestul este desigur foarte important, dar cadourile împachetate creativ sunt ceva special. Vă oferim câteva idei despre cum să utilizați tehnica de pliere japoneză pentru a împacheta cadouri. Ambalajul este gata în doar câțiva pași și aveți încă timp să faceți o felicitare sau să decorați cadoul cu un arc. Lasă-te inspirat de sugestiile noastre!

Împachetarea cadourilor într-un mod diferit – ușor

împachetare-cadouri-idei-originale-împachetare-împachetare-decorare-cărți-creioane

Dacă trebuie să împachetezi un cadou pentru cei dragi, ar trebui să fii original și să nu alegi o simplă geantă de cadou pe care toată lumea o primește în cel mai apropiat magazin. Cu mijloace simple și materiale ieftine, cadourile pot fi împachetate într-un mod minunat și original. Obțineți hârtie maro simplă, care este de fapt cea mai ieftină, și decorați-o cu imaginație. Tăiați figuri mici din carton colorat și lipiți-le pe cadoul împachetat. Folosiți bandă adezivă decorativă și proiectați-vă propria hârtie de ambalat unică.

Împachetarea cadourilor rotunde – instrucțiuni și idei originale pentru fiecare ocazie

Realizați ambalaje pentru cadouri cu hârtie de ambalat & alte lucruri

Ambalaj creativ de mici cadouri – 28 de idei pentru obiecte de artizanat

Împachetarea cadourilor într-un mod original – idei creative

Împachetarea cadourilor-idei-originale-jucărie-fă-o-singură-hârtie-de-ambalat-creativă

Lăsați creativitatea să se elibereze și înfășurați cadourile de Crăciun, astfel încât să facă o stropire mare sub brad. Sfatul nostru: alegeți o schemă de culori și cumpărați două sau trei rulouri din hârtie de ambalaj colorată. Faceți felicitările din hârtie și apoi decorați cadourile cu o buclă frumoasă sau pur și simplu lipiți bilele de Crăciun ton-pe-ton cu ambalajul pe ele.

Împachetarea cadourilor: tehnica plierii japoneze

Înfășurați cadouri. Tehnica ridurilor. Panglică, decorați confetti colorate cu sclipici

Uimeste-ti familia si prietenii cu cadouri frumos impachetate. Tehnica de pliere japoneză este extrem de simplă și potrivită chiar și pentru începători complet. Dacă darurile lor sunt pătrate sau dreptunghiulare, atunci le puteți încheia așa cum fac japonezii. Puteți împacheta jocuri pe computer, cărți, bomboane, calendare și tot felul de cutii, printre altele.

Împachetarea cadourilor: tehnica de pliere pas cu pas

Împachetarea cadourilor Tehnica de pliere Decupați o stea din hârtie Faceți o felicitare

Vom începe cu primul ghid pliant. Este extrem de simplu și potrivit chiar și pentru începători. În fotografia de mai sus puteți vedea rezultatul final. Așa arată cadoul împachetat cu dragoste. Puteți pune o carte de Crăciun de casă sau flori proaspete, flori de hârtie și alte mici decorațiuni în pliuri.

Împachetarea cadourilor Materiale de instruire pentru tehnica de pliere

Materialele necesare proiectului meșteșugăresc sunt: ​​o foarfecă, hârtie de ambalat (colorată sau monocromă), cadoul, o riglă, bandă dublă.

Împachetarea cadourilor Tehnica de pliere în șase pași simpli

Acesta este modul în care cadoul este împachetat:

 • Mai întâi tăiați hârtia de ambalat. Asigurați-vă că bucata de hârtie este cu 10 cm mai lată și cu 20 cm mai lungă decât cadoul.
 • Mai întâi, așezați hârtia de ambalat cu fundul orientat în sus. Îndoiți-l în jumătate, apoi pliați 6 benzi de aproximativ 3 cm lățime una peste alta.
 • Acum trebuie să desfășurați hârtia de ambalat, să o întoarceți și să pliați faldurile cu rigla. Apoi întoarceți din nou hârtia de ambalat, astfel încât interiorul să fie orientat spre dvs..
 • Așezați cadoul în mijloc, aproximativ 5 cm ar trebui să iasă în partea stângă și dreapta.
 • Înfășurați cadoul în hârtie și lipiți împreună cele două margini ale laturilor lungi.
 • Apăsați hârtia de ambalaj pe partea stângă scurtă din partea de sus a cadoului. Îndoiți partea inferioară spre centru într-un triunghi.
 • Creați fundul și lipiți-l de cadou. Repetați procesul pe cealaltă parte scurtă.

Împachetarea cadourilor Tehnica de pliat Idei japoneze hârtie de ambalat colorată

Împachetarea cadourilor: tehnică de pliere pentru împachetarea cadoului “Kimono”

Cadouri de ambalat Kimono pentru Crăciun Tehnica de pliere hârtie de ambalat colorată cu stele aurii

Tehnica de pliere „kimono” este de asemenea foarte simplă. Cadourile arată deosebit de chic atunci când sunt învelite în hârtie de ambalare simplă. Acesta este modul în care frumosul motiv își vine în sine. Pentru această idee de artizanat, veți avea nevoie de: hârtie de ambalat, foarfece și bandă.

Împachetarea cadourilor Tehnica de pliere în diagonală Instrucțiuni Ideea Pasul 1

Și așa sunt împachetate cadourile:

 • Mai întâi tăiați hârtia de ambalat. Așezați cadoul pe interiorul hârtiei de ambalat astfel încât partea inferioară a hârtiei să acopere 2/3 din cadou când îl întoarceți. (vezi fotografia de mai sus)
 • Apăsați centrul hârtiei în cadou, astfel încât să existe două colțuri ascuțite în partea de sus și de jos. (vezi fotografia de mai jos).

Împachetare cadouri tehnica de pliere stele roz hârtie de ambalat

 • Mai întâi pliați partea stângă sus, apoi partea dreaptă sus spre centru.
 • Apoi îndoiți laturile din stânga jos și din dreapta jos spre centru.
 • Bandați capetele împreună cu bandă scotch.
 • Îndoiți ultima pagină din partea de sus a cadoului așa cum ați face în mod normal și fixați capetele cu banda.

Ambalaj cadou hârtie de culoare roz

Dacă doriți, puteți lega și o panglică decorativă după colțul cadoului. Pentru a măsura lungimea necesară a panglicii cadou, luați lungimea cadoului de două și patru ori înălțimea. Ar trebui să calculați 15 cm în plus pentru arc.

Împachetarea cadourilor Tehnica de pliere buclă diagonală a țesăturii

Și așa legați panglica cadou:

 • Așezați panglica peste un colț în partea de jos a cadoului și fixați-o cu bandă.
 • Acum, rulați capătul stâng al panglicii cadou pe partea din spate a cadoului în colțul opus superior.
 • Apoi, conduceți și capătul drept al panglicii cadou în spatele cadoului în colțul opus, sus.
 • Legați capetele panglicii în partea de sus în față și legați un arc pe partea din față a cadoului.

Împachetarea cadourilor Tehnica de pliere model floral floral romantic de Ziua Îndrăgostiților

Împachetarea cadourilor Tehnica de pliere Flori cu arc de verificare

Cum puteți împacheta cadouri grozave cu și fără hârtie de ambalat

Realizați singur ambalaje durabile pentru cadourile de Crăciun – 15 idei ecologice

Dulceață de împachetare de Crăciun – idei de cadouri din bucătărie decorate frumos și creativ

Înfășurați cadouri și faceți singuri pungi de cadouri frumoase

Împachetarea cadourilor-idei-originale-instrucțiuni-hârtie-pungă-hârtie-hârtie maro-puncte-culoare-albă

Alternativ, puteți face singuri o pungă de hârtie proiectată individual și o puteți decora cu culoare. Indiferent de ocazie – Crăciun, ziua de naștere, Paște sau chiar o nuntă, trebuie doar să schimbi culoarea sau dimensiunea. Pentru a obține dimensiunile potrivite, utilizați o cutie de carton care corespunde volumului dorit și împachetați-o, de exemplu. Puteți găsi instrucțiunile detaliate aici.

Există un punct important de reținut atunci când doriți să împachetați cadouri. Ambalajul simplu, cel mai adesea din hârtie, este aruncat la coșul de gunoi imediat ce este despachetat, așa că gândiți-vă puțin verde și veniți cu ceva care nu lasă poluare suplimentară. Cel mai bine este să folosiți hârtie reciclată. Este maroniu, dar cu decorul potrivit arată în continuare hotărât șic și modern. Aici veți găsi inspirații suplimentare despre cum să vă împachetați cadourile cu hârtie Braun.

Împachetarea cadourilor – confecționarea personală a instrucțiunilor și materialelor pentru pungi de hârtie

Împachetarea cadourilor-idei-originale-instrucțiuni-hârtie-hârtie-pungi-vă-faceți-vă-materiale-oeko

Înfășurați-vă frumos cadourile într-o pungă pentru cadouri. Vă explicăm cum puteți face singuri o pungă cadou. Veți avea nevoie de următoarele materiale: foarfece, hârtie de ambalat, creion, lipici, vopsea albă, două ștampile și o pereche de clești.

Decupați marginile cartonului cu lățimea sacului de hârtie

Împachetarea prezintă-idei-originale-instrucțiuni-hârtie-pungă-de-hârtie-fabricare-aelber-fabricare

Înfășurați frumos cadourile – măsurați și decupați hârtia

Împachetarea cadourilor-idei-originale-instrucțiuni-hârtie-pungă-de-hârtie-fă-o-singură-jucărie-decupată-măsură

Creați-vă propria geantă de cadou – luați dimensiunea și proporțiile potrivite dintr-o cutie de carton

Împachetarea cadourilor-idei-originale-instrucțiuni-hârtie-pungă-de-hârtie-pliabilă-clătire-fă-o-tu-brună

Înfășurați cadourile și fixați-le cu bandă adezivă transparentă

Împachetarea cadourilor-idei-originale-instrucțiuni-hârtie-pungă-de-hârtie-fă-o-tu-singură-carton-pliant

Înfășurați și decorați cadourile într-un mod original

Împachetarea prezintă-idei-originale-instrucțiuni-hârtie-maro-hârtie-sac-de-decorare-culoare-alb-puncte

Folosiți cartonul pentru a face marginile inferioare și superioare ale pungii cadou mai stabile

Împachetarea cadourilor-idei-originale-instrucțiuni-hârtie-pungă-de-hârtie-fă-o-singură-tinker-atașează-bricolaj

Ambalaj original și în același timp simplu – faceți-vă propria geantă de cadou 

Împachetarea prezintă-idei-originale-instrucțiuni-hârtie-pungă-de-hârtie-te-faci-te-cu-cravată-cu-sfoară

Viola! O frumoasă pungă de hârtie făcută de mine!

Împachetarea cadourilor-idei-originale-instrucțiuni-pungă de hârtie-hârtie maro-puncte-fă-o-tu-singură-decorare

Legați un arc frumos în loc de un mâner cu sfoară

Împachetarea-cadourilor-idei-originale-instrucțiuni-hârtie-pungă-de-hârtie-tu-pliați-decorați

De îndată ce ați împachetat cadoul, vă puteți lăsa imaginația liberă și vă puteți dedica decorului. Posibilitățile de a proiecta individual un cadou și de a crea un articol unic din cele mai simple ambalaje sunt aproape nelimitate. Nu aveți neapărat nevoie de o decorare elaborată pentru ambalajul original pentru cadouri. Uneori, doar un singur arc este suficient pentru a transforma cadoul într-un colț pentru ochi.

Ambalaj original pentru cadouri – pliați singur ambalajele mici din carton

ambalaje-prezintă-idei-originale-tinere-ambalaje-mici-cravată-papion-cravată-carton-pliuri-decupate

Un ambalaj creativ pentru cadouri care va declanșa cu siguranță factorul wow cu destinatarul ar fi decorarea cadoului cu o cravată. Fie pentru Ziua Tatălui sau pentru o zi de naștere, aceasta este o idee minunată pentru a împacheta cadoul pentru un bărbat. Dacă puteți lega cu ușurință o cravată, puteți lega panglica în jurul pachetului și puteți face un nod de cravată la alegere. Desigur, puteți transfera și o cravată pe hârtie folosind un șablon și tăiați-o. Puteți alege culoarea și modelul după conținutul inimii.

Împachetarea cadourilor-idei-originale-jucărie-creativă-amuzantă-cravată-pantaloni-curele-zid-de-cărămidă-fă-o-singură

Ambalaj creativ pentru cadouri – decorați ambalajul simplu în mod creativ cu un fir roșu

Împachetarea prezintă-idei-originale-instrucțiuni-de-bricolaj-fire-fir-roșu-legare-creative

În unele ocazii când există multe cadouri într-un singur loc, sunt necesare etichete de cadou. La o nuntă sau sub brad există de obicei tone de cadouri. Ce părere aveți despre o fotografie a dvs. și a destinatarului împreună care este utilizată în locul unei etichete cadou? Pur și simplu imprimați imaginea și lipiți-o pe cadoul împachetat. Ambalajul simplu va primi imediat o notă personală și se va atrage atenția asupra frumoasei fotografii.

Tinker cu ambalaj cadou ecologic – cu țesătură și fir

Înfășurarea prezintă-idei-originale-claxonare-din-țesături-ecologice-de-înfășurat-fire-frumoase-creative

Dacă sunteți în căutarea unei alternative la arcul convențional pentru cadouri, vă puteți decora cadoul cu gume de bucătărie colorate. Aceasta este fără îndoială o idee originală de ambalare care va surprinde destinatarul. Dimensiunea cauciucurilor face posibilă decorarea micilor cadouri în acest fel. Pur și simplu înfășurați cauciucul bucătăriei în jurul cadoului în lung și în cruce.

Pentru colete mai mari, puteți obține un efect similar cu lână colorată. Înfășurați lâna în jurul cadoului, uneori încrucișat, alteori în sus sau în jos și apoi lipiți capătul șirului fie cu lipici, fie cu bandă adezivă pe spatele cadoului. Această idee de decorare este potrivită în special pentru acele cazuri în care în mod neașteptat trebuie să împachetați un cadou de ultim moment.

Idei romantice de ambalare și decorați cu trandafiri de hârtie

Împachetarea prezintă-idei-originale-trandafiri-hârtie-trandafiri-role-decorare-tandre-romantice

Dacă doriți să proiectați ambalaje de cadouri 3D neobișnuite, colorate, puteți utiliza Post-It. Luați Post-It în culoarea dorită și întoarceți-le unul după altul pe un obiect rotund. Îmbrăcați capetele bucăților de hârtie cu lipici pentru a vă asigura că nu se desprind. Puteți lipi rulourile finite alternativ în culorile de pe hârtie sau puteți proiecta orice figuri cu ele. Banda Washi în diferite versiuni este, de asemenea, un material adecvat pentru decorarea ambalajelor de cadou realizate de sine.

Înfășurați cadouri în mod creativ

împachetare de cadouri-idei-originale-pachete-de-răsucire-hârtie-de-aur-alb-elegantă

De asemenea, puteți crea un decor frumos din tapițele decorative din hârtie cu un design din dantelă. Rulați hârtia decorativă pentru a lua forma unui con de școală. Lipiți pe cadou punga din materialul nobil, filigranat și puneți înăuntru flori cu tulpini scurte. Un șnur sau șnur conferă ambalajului auto-realizat atingerea finală și fixează buchetul mic.

Împachetarea cadourilor într-un mod distractiv – 9 instrucțiuni DIY și multe alte idei!

Puteți afla cum puteți împacheta creativ cadouri în folie grație sfaturilor noastre

Împachetarea sticlelor de vin ca cadouri de Crăciun

Faceți cadou romantic învelindu-vă cu dantelă și panglică

împachetarea-cadourilor-idei-originale-jucărie-romantică-dantelă-arc-elegant

O bucată de dantelă lasă cadourile înfășurate monocrom să strălucească într-o nouă splendoare. Combinația de hârtie maro și dantelă creează o notă de shabby chic și arată elegant și romantic. Înfășurați o bucată în jurul cadoului înfășurat și lipiți cele două capete ale dantelei cu lipici. Pentru un aspect armonios și natural, puteți pune, de asemenea, un șnur maro în jurul ambalajului și îl puteți fixa.

Înfășurați cadoul cu hârtie simplă …

ambalaje-cadouri-idei-originale-tricotaj-dantelă-ambalare-bricolaj-instrucțiuni-materiale

… și decorați cu dantelă delicată și panglică

împachetarea-cadourilor-idei-originale-dantelă-de-tricotare-romantică-decorativă-tandră

Înfășurați cadouri și înfășurați-le cu inimile legate

împachetarea-cadourilor-idei-originale-jucărie-cu-inimioare-mici-de-carton-decupat-fir

Ambalajul arată deosebit de atractiv atunci când este, de asemenea, decorat cu inimi de hârtie. Această decorație iubitoare este gata în cel mai scurt timp și este potrivită chiar și pentru începători complet.

Puteți împacheta și decora cadouri cu butoane în diferite dimensiuni și culori, printre altele. Înfășurați cadoul în hârtie de ambalat și scoateți hârtia. Veți observa imediat cum veți plia ambalajul cadou la un loc la marginile pliante. Acum puteți coase câteva butoane cu o cusătură pe partea din față a ambalajului. De asemenea, puteți combina decorarea butonului cu bandă colorată de washi sau cu panglici potrivite.

Creați-vă un ambalaj de cadouri – înfășurarea dragostei drăguțe cu efect 3D

ambalare-cadouri-idei-originale-tinere-ambalare-inimi-decupare-roșie-iubire-creativă

Ambalaj original pentru cadouri – piramidă pentru lucruri mărunte sau bijuterii

ambalare-cadouri-idei-originale-piramidă-instrucțiuni-cutie-cadou-pliantă

Îndoiți piramida din carton – instrucțiuni

Împachetarea prezintă-idei-originale-piramidă-cutie-de-cutie-cadou-pliantă

Piramida de carton pentru bijuterii și mici cadouri

ambalaj-cadouri-idei-originale-piramidă-de-ambalat-cadou-împachetare-cadou-pliant-origami-diy

împachetarea-cadourilor-idei-originale-decorate-cu-flori-din-hârtie-de-ziar-de-ziar-trandafiri

împachetarea-cadourilor-idei-originale-jucărie-creativă-flori-panglică-șnururi-de-decorare

împachetarea cadourilor-idei-originale-claxonare-păpădie-bumbac-tampon-paie-card

cadouri-de-ambalat-idei-originale-tinere-hârtie-de-ambalat-repetitiv-cu-hârtie-panglică-driftwood-accent

ambalaj-cadouri-idei-originale-decorare-decorare-bandă-adezivă-dungi-liniare

Înfășurarea prezintă-idei-originale-trăsături-strălucitoare-panglică-argintie-cravată-aurie

ambalaje-cadouri-idei-originale-claxonare-cu-pene-de-roz-colorate

împachetare-cadouri-idei-originale-tinere-ghirlandă-sclipici-împachetare-bricolaj

ambalaj-cadouri-idei-originale-tinere-mini-pompe-moi-lipite-pe-hârtie-maro-verde

Împachetarea prezintă-idei-originale-tineri-confetti-decorare-hârtie maro-colorată-creativă

ambalaje-cadouri-idei-originale-tintuire-panglică-pictură-stilou-ambalaj-negru

Împachetează cadouri chiar înainte de Crăciun

împachetare-cadouri-idei-originale-jucărie-de-Crăciun-masa-ultimelor-minute-pentru-prietene

Idei originale de ambalare pentru Crăciun

ambalaje-cadouri-idei-originale-tinerețe-de-Crăciun-festive-ambalaje-de-hârtie-panglică-ghirlandă

împachetarea-cadourilor-idei-originale-jucărie-om-de-zăpadă-decorare-hârtie-pliant-bricolaj

împachetarea cadourilor-idei-originale-tricotate-cu-dantelă-sac-dulciuri-hârtie-roșie

Împachetarea prezintă-idei-originale-carduri-de-jucărie-cu-figuri-de-hârtie-decorative-colorate

împachetând cadouri-idei-originale-jucărie-cu-figuri-decorative-din-hârtie-decupate-cărți-stea

Împachetarea prezintă-idei-originale-jucărie-pentru-copii-creativ-efect-3d

împachetare-cadouri-idei-originale-jucărie-amuzantă-pentru-copii-cutii-de-carton-hârtie-maro-diy

Împachetarea prezintă-idei-originale-jucărie-de-hârtie-decorativă-alegând-pinguini-frumoși

Împachetarea prezintă-idei-originale-tinerețe-de-hârtie-de-ziar-con-ecologice-iută-cordon-bile de lemn

împachetarea-cadourilor-idei-originale-instrucțiuni-de-bricolaj-carte-ambalare-hârtie-card

Read more