DIY, VIDEO

Confecționarea mobilierului pentru casa de păpuși: 15 idei de bricolaj cu obiecte de uz casnic

Mobilierul pentru casa de păpuși în sine creează idei

Cu greu există o fată care să nu fie mulțumită de casa unei păpuși – jucăria s-a dovedit a fi un clasic absolut de-a lungul anilor. Iar pentru cei care consideră că versiunile moderne din plastic sunt prea impersonale, pot scoate vechea casă din lemn din subsol, o pot revopsi și o pot pune la dispoziția tinerilor. Desigur, nu ar trebui să lipsească mobilierul pentru casa păpușii. Dacă echipamentul vechi este deteriorat sau lipsește complet, creativitatea este necesară mai presus de toate. Vă vom arăta 15 idei cu privire la modul în care puteți realiza singuri mobilier din articole de uz casnic. Lasă-te inspirat de sugestii – instrucțiunile sunt super simple și ideale chiar și pentru începători.

Creați-vă propriul mobilier pentru casa păpușii: pensiune din hârtie

Mobila pentru pereții casei de păpuși ușă fereastră bastoane de lemn pliate

Are nevoie vechea casă de păpuși de o extindere a casei – de exemplu pentru că nu sunt suficiente camere pentru toate Barbies? Apoi, o pensiune din hârtie oferă o soluție rapidă de spațiu. Pur și simplu decupați pereții din carton. Decupați deschiderile din carton pentru ușă și fereastră și lipiți bastoane de lemn pe ușă și cercevea ferestrei pentru mai multă stabilitate. Acum tot ce trebuie să faceți este să asamblați casa – și să aranjați jucăriile în interior.

Plante de interior pentru casa de păpuși din materiale naturale

Confecționați mobilier pentru strasurile de castane ale plantelor casei de păpuși

Pentru decorarea imaginativă prezentată mai sus, aveți nevoie de următoarele materiale: mai multe castane, bețe de lemn, margele verzi din lemn, margele de sticlă roz, lipici fierbinte sau pistol de adeziv fierbinte și șurubelniță. Pur și simplu găuriți în castane cu o șurubelniță, introduceți bețele de lemn și lipiți-le în loc. Decorați castanele cu mărgele de lemn și sticlă.

Perete foto Tinker pentru casa de păpuși

Mobila casei de păpuși poze perete bastoane de lemn fotografii

Pereții noii case de oaspeți nu ar trebui să rămână în niciun caz goi. Decupați mai multe fotografii din reviste vechi, faceți rame foto din bețe de lemn. Lipiți imaginile așa aranjate pe perete.

Creați-vă propriul mobilier pentru casa de păpuși: o măsuță de cafea făcută din lămpi de ceai și un castron făcut dintr-un capac de sticlă

Mobilier pentru casa de păpuși Barbie decorare canapea sufragerie masă de cafea personal

Să începem cu configurarea – mai întâi vă vom arăta cum să faceți singuri o măsuță de cafea din două lămpi de ceai și un capac pentru cutie. Tot ce aveți nevoie pentru proiect este lipici siliconic. Puteți decora masa cu un „castron” – de fapt un capac de sticlă umplut cu margele de sticlă.

Lipiți mobilier pentru casa păpușii, măsuță de cafea, lămpi de ceai

Mai întâi lipiți cele două lumini de lumină împreună cu partea inferioară și lăsați-le să se usuce deoparte. Luminile de ceai formează coloana de masă pe care veți atașa ulterior blatul mesei.

Mobilierul Tinker pentru casa de păpuși poate acoperi măsuța de cafea

Acum puneți capacul cutiei pe lămpile de ceai și fixați-l cu pistolul de lipit fierbinte. Vă recomandăm să șlefuiți marginile ascuțite cu o pila sau șmirghel.

Mobilier pentru castron decorativ casă de păpuși, capac de sticlă, margele de sticlă

Opțional, puteți utiliza un capac din plastic pentru siguranță.

Mobilier pentru casa păpușii: faceți-vă propria canapea din burete de spălat vase

Construiți-vă propriul mobilier pentru canapea casă de păpuși, burete de lut din burete, din lut

Canapeaua nu trebuie să lipsească în nici o cameră de zi – acum păpușa ta preferată se poate relaxa și pe o canapea confortabilă. Pentru următorul proiect de artizanat, veți avea nevoie de următoarele materiale: un burete, pâslă, carton, pistol de lipit fierbinte.

Realizați-vă propriul mobilier pentru canapeaua casei de păpuși, fetru pentru burete de vase

Pur și simplu înfășurați țesătura din fetru în jurul buretelui și lipiți capetele țesăturii împreună. Decupați un detaliu din carton pentru spătar. Dacă doriți, îl puteți vopsi sau decora cu hârtie de ambalat. Atașați detaliile din carton cu pistolul de lipit fierbinte. complet!

Accesorii case de păpuși – covor de pâslă

Mobila pentru casa păpușilor, tăiați un covor de fetru

Un covor rotund din pâslă adaugă ultimele nuanțe camerei de zi și completează mobilierul din zona de lounge. Trageți pur și simplu un cerc pe pâslă cu busolă și creion, decupați-l și poziționați-l în fața canapelei.

Dulap de Tinker din cutie

Faceți-vă propriul ambalaj pentru cutie de carton pentru păpuși

V-am arătat deja cum să faceți haine Barbie din articole de uz casnic. Desigur, noile haine, genți de mână și pantaloni nu se pot întinde doar prin casă. Barbie are nevoie disperată de un dulap mare!

Instrucțiuni de casă de păpuși pentru garderobă

Aveți nevoie de următoarele materiale pentru garderobă: o cutie de carton, carton în diferite culori, lipici din silicon, sârmă, agrafe de hârtie și margele de sticlă. Următoarele instrumente vă vor ajuta cu sarcina: tăietoare de sârmă, creion, riglă. Urmați instrucțiunile foto de mai sus pas cu pas.

Faceți-vă singuri cârlige pentru haine garderobă

Când dulapul este gata, îndoiți agrafa cu tăietori de sârmă, astfel încât să arate ca un mic cuier.

Realizați un dulap pentru cârligele pentru paperclipuri din carton pentru casă de păpuși

Mobilier pentru casa de păpuși – pat pentru Barbie

Faceți-vă propriul mobilier pentru casa de păpuși construiți un pat Barbie

Când Barbie se culcă seara, are nevoie de un pat confortabil. Vă vom arăta cum să faceți una dintr-o cutie de carton. Aveți nevoie de ambalaje din carton (de exemplu ambalaje din orez), carton, hârtie de ambalat colorată, pâslă, 3 bețe din lemn, lipici din silicon sau un pistol de lipit fierbinte.

Faceți-vă propriul mobilier pentru casa de păpuși într-o cutie de carton

Și așa este făcut patul: Acoperiți cutia cu hârtie de ambalat colorată pe laturi. Lipiți o bucată de pâslă roz (va servi drept cearșaf de pat pentru Barbie) deasupra. Tăiați tăblia din carton, stabilizați-o cu bețele de lemn și fixați-o cu pistolul de lipici fierbinte. Folosiți o bucată de fetru galben ca o plapumă.

Coaseți perne din fetru

Mobilierul pentru casa pentru păpuși Barbie face carton singur

Pentru ca Barbie să fie cât mai confortabilă, tot ce are nevoie este o pernă. Puteți face acest lucru singur din pâslă și bumbac. Ai nevoie de: o mică bucată pătrată de pâslă, 2-3 tampoane de vată, fir de cusut, un ac, o pereche de foarfece.

Mobilier pentru perna patului casei de păpuși

Îndoiți tamponul de bumbac în două și folosiți-l ca „umplutură” pentru pernă. Apoi coaseți capetele bucății pătrate de pâslă împreună.

Faceți singur mobilier pentru casa păpușilor – masă și scaune din pahare de plastic

Faceți singur mobilier pentru casa de păpuși, scaune și mese

În această sală de mese confortabilă, Barbie poate încheia seara cu prietenii ei la cină. Decorată cu poze colorate pe pereți, plante confortabile de casă și un covor adânc din șervețel de hârtie, camera pare confortabilă și primitoare. Singurul lucru care lipsește este masa și scaunele.

Realizați-vă propriul mobilier pentru masa de mese a casei de păpuși

Pentru masa de mese ai nevoie de un CD, o foaie de carton roz, o ceașcă de plastic transparentă, o foarfecă, un creion și un pistol de lipit fierbinte. Mai întâi folosiți CD-ul ca șablon și tăiați un cerc din carton. Lipiți cercul roz pe CD și lăsați-l să se usuce.

Masă de luat masa casa de păpuși face-ți ceașcă de plastic

În cele din urmă, paharul de plastic și CD-ul sunt lipite între ele (vezi fotografia de mai sus).

Mobilier pentru scaunul casei de păpuși pahar din plastic scaun din fetru

Pentru cele patru scaune veți avea nevoie de patru căni de plastic, pâslă roz, o foarfecă și un pistol de lipit fierbinte. Urmați instrucțiunile foto de mai sus.

Realizați mobilier pentru casa de păpuși, masă, scaune, pahare de plastic