Design, VIDEO

Noua saltea de la producătorul auto Ford asigură un somn odihnitor

saltea nou confort dormitor pat dublu dormitor modern

Multe cupluri cunosc problema: dacă un partener se întinde în pat, atunci celălalt nu se mai poate odihni noaptea. Ceea ce este perceput pur și simplu incomod la început poate duce pe termen lung la tulburări de somn și epuizare. Inima și creierul uman depind, de asemenea, de un somn odihnitor pentru a rămâne sănătoși. Deci, dacă dormi prost, îți poți pune sănătatea în pericol. Dar cum poate fi rezolvată problema dacă iubitul se întoarce de mai multe ori în timpul nopții și își schimbă constant poziția de dormit? Constructorul auto Ford a dezvăluit recent o nouă saltea care poate preveni răspândirea patului.

 Noua saltea Ford este o minune de înaltă tehnologie

salteaua nouă ajută la insomnie

Noua saltea Ford este inspirată de sistemul Lane Keeping Aid. Acesta este un sistem de avertizare de ieșire a benzii de rulare cu asistență la direcție care determină poziția mașinii cu ajutorul unei camere și poate conduce automat mașina, dacă este necesar. Salteaua fabricată de Ford funcționează în mod similar: este echipată cu senzori de presiune care pot determina cu exactitate poziția traversei. Un sistem de mișcare bazat pe principiul benzii transportoare poate împinge ușor partenerul la stânga sau la dreapta, dacă este necesar. Puteți vedea exact cum funcționează acest lucru în videoclipul de mai sus.

Noua saltea de la producătorul auto Ford poate ajuta traversele sensibile

noul detector de mișcare al saltelei ambii parteneri

Noua saltea de la Ford poate crește efectiv confortul la somn? Sunt nopțile neliniștite un lucru din trecut? Așa-numiții dormitori sensibili, în special, care suferă de insomnie și reacționează la întoarcerea constantă a partenerului lor, vor fi cu siguranță entuziasmați de concept. Dar familiile cu animale sau copii mici vor aprecia ideea.

pat dublu modern saltea noua cadru pat alb

Prototipul a fost prezentat de Ford ca parte a seriei sale „Intervenție”. Ca parte a acestei serii, producătorul auto arată că sistemele auto pot avea și o aplicație în gospodărie. Rămâne neclar dacă și când patul și salteaua vor fi introduse pe piață.

saltelele noi cresc semnificativ confortul de dormit