Design interior

Sistem de telefonie digitală: soluții pentru lucrul la biroul de acasă

Toată lumea vorbește despre celebrul echilibru între viața profesională și viața personală. De fapt, biroul de acasă este considerat a fi unul dintre cele mai bune instrumente pentru a combina propriul loc de muncă cu viața privată. Părinții, în special, experimentează de nenumărate ori că timpul de preluare sau copiii bolnavi pot fi mai bine coordonați atunci când naveta lungă nu mai este necesară. Companiile sunt, de asemenea, deschise la biroul de acasă. În acest sens, se opresc toate opririle în competiția pentru lucrătorii calificați puțini. Cu toate acestea, mutarea la biroul de acasă nu vrea să se efectueze în grabă. Mai degrabă, planificarea atentă este totul și totul. Biroul de acasă poate avea succes doar dacă sunt disponibile echipamente de lucru și sistemul de telefonie digitală..

Laptop, VoIP & Co: Lucrul digital de acasă

Lucrați digital de acasă - laptop, Voip și Co.

Numai digitalizarea a făcut posibil ca biroul de acasă să fie deloc o opțiune în multe locuri de muncă de birou. Laptopurile, smartphone-urile și tabletele îți fac propriul mobil de birou. Putem lua cu noi documente, e-mailuri și software oriunde mergem. mulțumită Telefonie prin Internet De asemenea, putem fi contactați local, ceea ce înseamnă că putem prelua apeluri de afaceri în afara biroului.

Așa-numita telefonie Voice-over-IP, sau pe scurt VoIP, joacă un rol major atunci când se mută la biroul de acasă. Aceasta este telefonia prin internet. În loc să utilizeze semnale analogice, apelurile telefonice sunt transmise ca pachete de fișiere pe linia Internet. Vechile modemuri ISDN sunt înlocuite de routerele DSL. În acest fel, telefonia VoIP garantează o calitate a conexiunii complet nouă.

Telefonia prin Internet facilitează mutarea la biroul de acasă

Sunt deosebit de ingenioși aici sistemele de telefonie cloud din Berlin. În loc de un sistem local, companiile folosesc un server pe care apelurile telefonice sunt coordonate virtual. Acest lucru are avantajul decisiv că angajații de la biroul de acasă pot fi, de asemenea, contactați prin extensia de lucru. Pentru angajații care lucrează în special în domeniul mobil, furnizorii VoIP furnizează așa-numitele softphone-uri: Acesta este un software instalat pe dispozitivul mobil și care înlocuiește complet telefonul analogic. Cu ajutorul unei căști, angajații fac apeluri telefonice pe laptop sau tabletă. Angajații își iau cu ei numărul de extensie al companiei oriunde merg.

Săli de întâlnire virtuale pentru conferințe telefonice sau video sunt importante atunci când lucrați de acasă

Serviciile VoIP din biroul de acasă sunt esențiale nu numai pentru comunicarea externă, ci și pentru comunicarea internă. Multe servicii combină diverse instrumente într-un singur software. Echipele pot păstra legătura prin mesaje partajate, pot folosi săli de ședințe virtuale pentru conferințe telefonice sau video și, de asemenea, pot partaja documente între ele prin fișiere virtuale. În acest fel, echipele din întreaga lume pot fi reunite.

Cum arată biroul de acasă potrivit??

Lucrul de acasă la masa din bucătărie cu cască și laptop

Cu toate acestea, nu doar cerințele tehnice sunt esențiale pentru succesul biroului de acasă. Mediul de lucru trebuie să fie, de asemenea, corect. Angajații nu ar trebui să lucreze doar la masa din bucătărie. În schimb, ar trebui să-și creeze propriul spațiu de lucru, adică să creeze un birou și un scaun de birou care să poată fi utilizate în timpul programului de lucru. Pe de o parte, acest lucru are sens din punct de vedere al sănătății, deoarece poate preveni durerile de spate. Pe de altă parte, schimbarea dintre viața privată și ritmul de muncă este mai fiabilă.

Ar fi ideal dacă un ecran extern și o a doua tastatură ar fi disponibile lângă tastatura laptopului în plus față de laptop. Lucrul la un laptop pentru perioade lungi de timp duce rapid la dureri de gât și spate, deoarece postura de lucru nu îndeplinește cerințele ergonomice. Cu un monitor extern și o a doua tastatură, locul de muncă poate fi proiectat în așa fel încât gâtul și spatele să fie ușurate.

Cum arată biroul de acasă potrivit cu un computer și laptop

Lumina zilei suficientă este la fel de importantă. În mod ideal, biroul ar trebui să fie paralel cu fereastra. Iarna sau în zilele deosebit de ploioase, iluminatul artificial plăcut ajută la relaxarea ochilor. Seara, în special, lumina ecranului nu ar trebui să fie singura sursă de lumină din cameră. Iluminatul nu este crucial doar pentru sănătatea ochilor, ci și pentru conferințele video. Dacă condițiile de iluminare sunt slabe, calitatea imaginii este grav afectată.

Nu în ultimul rând, zgomotul ambiental joacă, de asemenea, un rol major. Angajații care lucrează de acasă ar trebui să își stabilească locul de muncă într-un loc liniștit. În acest fel, concentrația poate fi menținută pe o perioadă lungă de timp. În plus, apelurile telefonice și conferințele virtuale pot fi efectuate într-o locație liniștită, fără interferențe. Zgomotele puternice de fundal sunt enervante și pot provoca efecte tehnice perturbatoare în timpul unei conversații.

Cum funcționează securitatea datelor la biroul de acasă??

Organizarea în biroul de acasă Depozitarea documentelor

Oricine lucrează acasă cu date sensibile ale companiei ar trebui, mai presus de toate, să aibă grijă și ordine. Cel mai mare risc pentru datele importante este căderea paharelor cu apă sau a cănilor de cafea. Echipamentele care cad, de asemenea, sunt o cauză comună a pierderii de date. În caz de accident, recuperarea datelor poate ajuta: specialiștii în restaurarea hard disk-urilor sau a altor medii de stocare fac copii de rezervă ale datelor pierdute. Dacă hardware-ul este ireparabil, documentele, contactele și suportul media sunt transferate într-o locație de stocare externă în cele mai înalte condiții de protecție a datelor.

În plus, ar trebui să luați, desigur, propriile măsuri de protecție a datelor. Aceasta include o conexiune la internet protejată prin firewall. În plus, echipamentele și programele ar trebui să fie furnizate cu parole. Acestea trebuie schimbate la intervale regulate.

Protecția datelor este importantă atunci când lucrați de acasă