Design interior

Folosind un colț cu sensibilitate – 20 de idei ce s-ar putea potrivi acolo

Folosiți bine galeria de colț-fotografie-imagine-masă laterală-maro

Folosirea bună a spațiului este foarte importantă, mai ales când vine vorba de apartamente mici. În colțuri există o cantitate neașteptat de mare de spațiu care poate fi umplută în mod optim cu puțină creativitate. Mese, dulapuri, mobilier de colț și rafturi cu forme neobișnuite ajută la obținerea celor mai bune rezultate din colțurile discret. Aruncați o privire la ideile noastre de economisire a spațiului și gândiți-vă la modul în care le puteți utiliza în casa dvs. Folosiți bine colțul poate sa.

Folosirea bună a unui colț – o idee pentru dormitor

Folosiți bine colțul în oglindă - alb-lanț ușor - economisiți spațiu

Găsiți un loc pentru oglinda în picioare în colțul dormitorului. Oglinzile măresc vizual camera – un efect care poate fi chiar subliniat cu o iluminare adecvată. Montați cârligele de haine pe perete lângă el și aveți întotdeauna lucrurile la îndemână.

Folosiți bine colțul – proiectați-vă propria zonă de relaxare

Folosiți cu înțelepciune colțul colțar-canapea-negru-roz-perne-colorate

Stând liniștit lângă fereastră și citind o carte – asta numiți relaxare reală. Puneți o canapea moale lângă fereastră și, prin urmare, aveți un colț confortabil de lectură.

O bancă de colț poate economisi mult spațiu în bucătărie sau în sufragerie

Folosiți bine canapeaua de colț-bej-perne-masă-masă-alb-rotundă

Mobilierul de colț este o soluție clasică pentru utilizarea optimă a colțurilor. Optează pentru o bancă de colț și câștigă spațiu suplimentar în bucătărie sau în sufragerie.

Folosiți bine colțul – vă puteți relaxa într-adevăr cu un scaun suspendat ca acesta acasă

Folosiți bine colțul suspendat de colț scaun-ratan-alb-colț de citire-pernă

Transformați colțul gol plictisitor într-un loc elegant pentru a vă relaxa cu un scaun suspendat. Alegeți designul, dimensiunea și materialul scaunului suspendat care s-ar potrivi cel mai bine gustului dvs. și acasă. Puneți niște perne moi și textile pentru mai mult confort.

Un colț de lectură este incredibil de ușor de proiectat

colț-util-lectură-colț-pernă-albastru-colorat

Nu prea aveți nevoie de multe pentru a crea un colț de lectură confortabil. Aranjați niște perne de podea moale, viu colorate, în colț, unde poate intra multă lumină naturală și gata.

Folosiți cu înțelepciune colțurile – creați mult spațiu de depozitare în cameră cu rafturi de colț

colț-sensibil-folosiți-raftul-cărților-lemn-deschis-negru-scaun

Rafturile realizate precis sunt una dintre cele mai bune idei atunci când vine vorba de designul practic al colțurilor. Ele oferă la fel de mult spațiu ca și dulapurile, dar nu arată greoi și greoi și sunt, de asemenea, mai ieftine decât atât.

Rafturile cu un design neobișnuit se potrivesc perfect pentru apartamentul modern

colț-sensibil-utilizați-raftul-cărții-maro-lemn-living-perete-cărămidă

Pe piață sunt disponibile o varietate de rafturi de colț, care din păcate ar putea fi uneori foarte scumpe și, în același timp, în cele din urmă, nu este deloc sigur dacă se vor potrivi. În loc să investești mult timp și efort în căutare, poți face singur un raft cu puțină abilitate manuală.

Proiectează cel mai bun raft asortat și economisește mulți bani

colț-sensibil-utilizați-colț-raft-albastru-ușă-albastru

Toată lumea își poate construi singur un raft. Aveți nevoie de materiale și instrumente care pot fi găsite în fiecare gospodărie. Dacă nu îndrăznești să vezi singur scândurile de lemn, poți contacta magazinul tău local de feronerie și taie scândurile. De exemplu, acest raft de colț este construit dintr-o ușă veche.

Scara veche poate fi un decor elegant în sufragerie și bucătărie

colț-sensibil-utilizați-colț-raft-scară-living-bucătărie-economie-spațiu

O idee originală este de a transforma scara veche într-un accent în instalație. Scările sunt multifuncționale și pot fi utilizate atât ca rafturi, cât și ca suporturi pentru prosoape. Vechea scară devine un decor frumos și practic și în același timp colțurile camerei nu arată atât de goale și plictisitoare.

Micul colț este locul perfect pentru toate notele, cheile, agenda telefonică și alte accesorii

colț-sensibil-utilizați-colț-raft-alb-organizator-de-note

Puteți chiar să construiți un raft de colț atât de mic. Stocați acolo toate lucrurile și obiectele mici de care aveți adesea nevoie. Deci, aveți întotdeauna la îndemână tot ce aveți nevoie.

Întregul studiu se potrivește în colț cu acest raft de colț

colț-util-lucru-colț-birou-raft-economie-de-spațiu-alb

Aranjați toate hârtiile și cărțile pe un raft de colț cu un birou. Cu o astfel de piesă de mobilier aveți o cantitate incredibilă de spațiu de depozitare, totul este la locul său și în același timp camera pare spațioasă.

Spațiul gol sub fereastră este umplut cu un mic sistem elegant de rafturi

colț-sensibil-folosiți-living-raft-placare-alb-din-lemn

În loc de pervaz, puneți un mic sistem de rafturi sub ferestre. Puteți pune decorațiuni frumoase pe ea și puteți păstra cărți și alte lucruri înăuntru.

Colțul gol atrage atenția atunci când îl decorezi cu decorațiuni frumoase

colț-sensibil-folosește-masă-laterală-alb-dormitor-perete-albastru-închis

Folosiți colțul pentru a oferi dormitorului dvs. o atmosferă irezistibilă. Agățați o oglindă pe perete, puneți o masă laterală potrivită în colț și aranjați lumânări, flori sau alte elemente decorative pe ea.

Păstrați o mulțime de vase în dulapul din colțul bucătăriei

colț-sensibil-utilizați-colț-dulap-bucătărie-lemn-roșu

Spațiul suplimentar este întotdeauna necesar în bucătărie, în timp ce, în schimb, spațiul de lângă fereastră este foarte des gol și nefolosit. Soluția inteligentă ar fi să puneți un dulap de colț în colț. Dacă îl pictezi într-o culoare veselă în funcție de preferințele tale, acesta devine un adevărat punct de atracție.

Un întreg dressing poate fi construit chiar în colț

colț-sensibil-folosiți-dormitorul-din-dulap-din-lemn

Dacă aveți un dormitor spațios, lăsați acest design să vă inspire și transformați unul dintre colțuri într-un dressing. Puteți împărți camera cu o bibliotecă pentru spațiu suplimentar sau cu o ușă glisantă.

Șemineu de colț pentru mai multă căldură și confort în zilele reci

colț-sensibil-utilizați-șemineu-alb-economisesc-spațiu-living-podea din lemn

Șemineul oferă camerei o atmosferă foarte plăcută, minunată și confortabilă. Cu un șemineu în colț, nu trebuie să pleci fără el.

Distrează-te în zona de joacă din camera copiilor

corner-sensible-use-room-play-room-corner-baldachin-negru-alb

Tot ce ai nevoie este un colț gol, un baldachin și câteva perne în culori potrivite pentru a crea o zonă de joacă și lectură pentru copiii tăi. Nu uitați să decorați colțul cu accente colorate și jucării.

Umpleți colțul gol de lângă șemineu cu un astfel de suport pentru lemne

colț-sensibil-folosiți-coș-de-fum-lemn-de-foc-negru-stand-negru-țevi

Acest suport pentru lemn de foc se potrivește exact în colțul gol de lângă șemineu. Cu o construcție atât de practică, ați avut întotdeauna lemne de foc la îndemână.

Colțul este locul perfect pentru patul prietenului tău păros

colț-util-beneficiu-câine colț-câine-pat-maro-poze

Creați un colț frumos și confortabil pentru patul animalului dvs. de companie. Animalele de companie se simt protejate în colțuri, deci acesta este locul potrivit pentru ei. O idee practică este de a monta rafturi pe perete pentru furaje sau cârlige pentru lesă.

Cu un astfel de vestiar, folosiți bine spațiul mic din colț

colț-sensibil-de-utilizare-hol-vestiar-alb-ghivece-de-flori-pantofi

Compensați spațiul mic din hol cu ​​mobilierul din colțul din dreapta. Un vestiar pentru colț arată îngrijit și ocupă puțin spațiu.