Design interior

Doar detaliile fac o baie unică – accesorii pentru baie

baie mare idei de amenajare accesorii imagini cadă de sine stătătoare

Fotografie de XtravaganT Fotoutolia

Baterii de baie sunt o parte importantă a designului băii. Fie în căzi, cabine de duș sau toalete – acestea sunt utilizate pe scară largă și ajută la transformarea băii într-o oază de bunăstare.

Fitinguri de baie – o parte inseparabilă a designului băii

baie mică amenajată robinete din oțel inoxidabil din maro bej

Fotografie de Sushi King Fotolia

Este greu de conceput să efectuați o renovare a băii fără accesoriile de baie potrivite. Fitingurile de lavoar care sunt coordonate cu fitingurile de duș creează un aspect elegant și uniform. Fitingurile moderne pentru cadă și duș vor completa noua cadă. Un termostat de baie cu limite de temperatură pre-reglabile va asigura un confort maxim. Producătorii depun eforturi pentru o combinație de funcționalitate și estetică – multe accesorii pentru cadă sunt, prin urmare, echipate cu o funcție de economisire a apei și pot fi schimbate automat. Fitingurile de duș separate permit o anumită flexibilitate și, prin urmare, sunt potrivite pentru cabine de duș mici. Punctul culminant absolut în baie sunt armăturile pentru chiuvetă cu electronică în infraroșu. Robinetele cu trei găuri și robinetele de stâlp într-un aspect retro arată elegant și clasic în același timp. Fitingurile mate și întunecate sunt potrivite pentru proiectele de baie minimaliste. Sunt posibile și combinații în două tonuri – o versiune în crom cu detalii aurii, deoarece accentele vor fi cu siguranță un punct de atracție în fiecare baie.

Fitinguri de baie – prezentare generală a materialelor

baterii moderne pentru baie chiuveta din oțel inoxidabil plăci elegante albe negre

Fotografie de Lichtmaler Fotolia

Baia este o cameră specifică cu cerințe speciale – datorită umezelii, acolo trebuie folosite materiale rezistente la rugină și durabile. Fitingurile de înaltă calitate și strălucitoare din alamă, crom sau oțel inoxidabil sunt, prin urmare, deosebit de potrivite. Sunt robuste și în același timp foarte ușor de întreținut. Etanșările din ceramică asigură longevitatea modelelor. În zilele noastre majoritatea păstrează Baterii de baie datorită prelucrării speciale a strălucirii lor. Dacă nu sunteți sigur ce accesorii de baie alegeți, puteți întreba experții – magazinul online Ihrbadwelt.de oferă o gamă largă de produse de la numeroși producători. Informații detaliate despre modelele individuale pot fi găsite rapid în descrierea produsului. Fie că este clasic elegant, purist simplu sau modern strălucitor – alegerea este în mâinile tale! Fotografii de la Fotolia

seturi de mobila moderna pentru baie accesorii de baie negre rosii