Design interior

Design interior inovator al Microsoft Briefing Center

Inovator centru de informare pentru design interior Microsoft

Ideile pentru design interior inovator sunt o necesitate atunci când vine vorba de decorarea și amenajarea uneia dintre cele mai mari și mai rapide companii din lume. Microsoft este compania care are unul dintre cele mai bune showroom-uri, centre, birouri și săli de conferințe în ceea ce privește conceptele de design interior. Microsoft Briefing Center a prezentat o minunată design interior inovator, care impresionează prin funcționalitatea, eleganța și unicitatea sa

Design interior inovator în centrul de informare

Amenajare interioară a centrului de informare - birou futurist

Centrul de informare Microsoft, care va fi prezentat în continuare, este situat în Wallisellen, Elveția. Centrul este format din trei zone principale – zona de introducere, zona de întâlnire și zona de produse, care este plasată în mijlocul centrului de informare separat. Intregul design interior inovator Conceptul este din Arhitectura biroului de coastă proiectat – un studio inovator de design și arhitectură în Stuttgart.

Design interior inovator în Microsoft – unicitate și estetică

Design interior inovator Spațiu de birou de înaltă tehnologie

Unicitatea și estetica din spatele ideilor pentru design interior inovator din Microsoft Briefing Center sunt accentuate cu culori neutre, materiale delicate, cu aspect solid și tehnici de combinație ingenioase. Aproape toate suprafețele sunt realizate din sticlă, care reflectă luminile artificiale cu LED-uri, imaginile digitale și vizualizările care vin de pe ecranele de pe pereții netezi și gri. Centrul de informare Microsoft este format din douăzeci de ecrane LCD largi și ecrane de lucru pentru sălile mari de conferințe și mici întâlniri de informare despre tehnologie și discuții strategice.

Sala de conferințe din centrul de întâlniri Microsoft

Centrul de informare inovator, sala de ședințe Microsoft

Formațiunile din rețea din sticlă și plastic înființează centrul de informare și sunt design interior inovator urmărește un obiectiv principal – să creezi un concept Zigzag de mobilier de birou, echipament și decor avangardist. Elementele minimaliste se află în prim-plan, în timp ce atmosfera futuristă din centru poate fi văzută peste tot. Ecranele mari se amestecă cu ferestrele mari și sistemele de iluminat. O astfel de atmosferă extraordinară de înaltă tehnologie se potrivește foarte bine cu motto-ul companiei – fii inovator și diferit!

Designul inovator al barei pentru laptop

Inovator centru de informare interioară Bara de laptop alb-negru Microsoft

Lipsa de mobilier redundant și decor kitschy este accentul principal al design interior inovator din Microsoft Briefing Center. Masa mare de conferințe, cu o capacitate de aproximativ douăzeci de persoane, se află la capătul sălii pentru a crea un pic de intimitate și pace pentru angajații Microsoft. Zona de stimulare cu laptopurile din partea dreaptă a centrului contrastează cu sticla mată neagră și este la fel de armonizată cu paleta decorativă a mesei de conferință.

Centrul de informare din Microsoft – mediul perfect

Echipament de birou alb-negru pentru centrul de informare inovator

Dinamic, modern și atrăgător, designul interior inovator al Microsoft Briefing Center oferă mediul de lucru perfect pentru inginerii software și managerii superiori. Mobilierul este bizar, unic și deosebit de impresionant. Pe de altă parte, asigură mult spațiu, confort și un sentiment de soliditate și perfecțiune.

Zona de conferință monocromă

Proiectați zona de întâlnire a centrului de informare

Prezentarea grafică și minimalismul futurist al centrului de informare și al său design interior inovator sunt un amestec de succes de excentricitate și comoditate. Organizarea elegantă și legătura dintre diferitele elemente simbolice ale activității și activității principale ale companiei Microsoft sunt aduse la viață pentru noi inițiative și cuceriri de succes.

Designul modern în zona de relaxare alb-negru

Centrul de informare pentru design interior, zonă de relaxare alb-negru Microsoft

Sala de informare din Microsoft Center

Centru de design interior Sala de informare Microsoft Monochrome

Sala de conferințe modernă, cu un design inovator

Design inovator Sala modernă de ședințe Microsoft

O vedere de pasăre a centrului de informare

Centrul inovator de informare a designului interior Planul de prezentare a păsărilor Microsoft

     Planul Microsoft Briefing Center

Centrul inovator de informare a designului interior Microsoft Plan

Planul sălii de conferințe

Plan de sală de ședințe Microsoft centru de informare inovator

Planul de birou al centrului de informare

       Centrul inovator de informare a designului interior Planul biroului Microsoft