Design interior

Casă rezidențială cu mobilier modern în stil rustic

 Casă unifamilială undeva în suburbiile Spaniei

cameră de zi în stil rustic

Christian Leibenger este un renumit arhitect și designer spaniol. Unul dintre ultimele sale proiecte este, în opinia sa, dedicat căminului perfect. Designerul a remodelat o fermă veche aflată la marginea Barcelonei, Spania. Ferma a fost transformată într-o reședință frumoasă și este complet echipată. Rezultatul este o casă rezidențială cu mobilier modern în stil rustic  combinat cu confortul natural și prospețimea din exterior.

Interior camera de zi în stil rustic

mobilier în stil rustic

Casa Lurdes Bergada din Christian Leibenger este puțin mai mult decât un proiect pentru Mobilier în stil rustic. Arată colaborarea dintre vechi și nou, evoluțiile constante cu regulile contemporane de a crea una cu adevărat uimitoare Mobilier în stil rustic In suburbii. După cum știm cu toții, aceste tipuri de case unifamiliale tind să adere la planul „mai puțin spațiu, mai puțin lux”. Acest lucru duce de obicei la o lipsă de lumină.

Mobilier în zonă de luat masa în stil rustic

zonă de luat masa-rezidențială-în stil rustic

Ceea ce a făcut Christian Leibenger cu Casa Lurdes Bergada este să elimine aceste dezavantaje. Frumusețea reînnoitului Mobilier în stil rustic întreaga casă trebuie să fie proiectată cu ferestre mari care să permită intrarea luminii necesare. Totuși, colțurile sunt încă umplute cu mobilier și alte obiecte rurale. Camerele mici au fost distruse și transferate la scară largă.

Zona de bucătărie și terasa deschisă

zonă de bucătărie-terasă deschisă

Betonul de modă veche și piatra rece sunt eliminate din designul interior modern al casei. Acestea sunt înlocuite cu podele din lemn, mese și scaune din bambus pentru sufrageria și sufrageria minunate. Împreună cu lumina naturală, iluminarea și colorarea moale aduc prospețime și frumusețe modernului Mobilier în stil rustic.

Abigail

Casă rezidențială în Spania cu un design interior rustic

design-interior-rustic-rezidențial

design interior stil rustic

Elemente de design rustic

Elemente de design rustic

Terasă – Casa Lurdes Bergada de Christian Leibenger

patio-zona-Casa-Lurdes-Bergada-Christian-Leibenger

Casa-Lurdes-Bergada-Christian-Leibenger