Design interior

Deco în optică naturală – scoarță, mușchi și alte idei de design

deco-optica-naturala-moderna-baie-accent-perete-scoarta-spala-dulap-alb

Iubitorii de natură vor fi încântați de aceste idei de decorare pe care diverse companii germane, precum Freund, Organoid, StyleGreen și Rosmarie Schulz le-au prezentat la IMM 2016. Cu ajutorul lor, puteți crea o atmosferă naturală din plante, dar în același timp nu au nevoie de îngrijire. Cum functioneaza? Acestea sunt plante și alte lucruri din natură care au fost produse artificial, dar arată extrem de autentic. Dar adevăratul mușchi se regăsea și în expoziție. Unele dintre aceste idei impresionante pentru Decor în optică naturală am dori să vă prezentăm următoarele.

Deco în optică naturală – mușchi

deco-aspect-natural-dungi-deco-mural-muschi-baie-chiuveta-piatra

Materialele naturale sunt deosebit de binevenite în mobilierul modern, unde lucrurile sunt de obicei puțin mai sterile. Grădinile verticale s-au stabilit demult și sunt o variantă minunată pentru deco într-un aspect natural.

Deco în optică naturală – diferite modele de mușchi

deco-optica-naturala-muschi-specie-model-expozitie-im

Și, deși există multe plante care nu au nevoie de multă întreținere, nu toată lumea are timp să aibă grijă de plantele verticale de grădină. Pentru astfel de cazuri au existat alternative minunate la IMM, și anume modelele artificiale deja menționate. Dacă optați pentru mușchi ca decor într-un aspect natural, aveți de asemenea de ales între diferite modele, așa cum se vede mai sus.

Decorează cu scoarță

modele optice deco in nature-coaja-prieten-design-aspect-natural

Coaja emană un calm și o căldură unice. Nu contează ce tip de scoarță este. Cu toate acestea, după cum știți, fiecare copac are o suprafață diferită, astfel încât să puteți alege ce doriți. La târg a existat din nou o altă selecție pentru acest tip de decor în optică naturală.

Plante pe perete

deco în aspect natural Freund-imm-vertical-garden-plants-artificial-design

Peretii pot fi minunat decorati cu plante. Acest lucru nu se aplică doar interiorului. Terasa, veranda sau balconul dvs., de asemenea, arată mult mai confortabil cu o grădină verticală. Pentru a realiza un amestec perfect de plante, expoziția a oferit o mare varietate de decorațiuni în optică naturală.

Panouri de perete în optică de scoarță

deco-natura-optica-placare-perete-inspiratie-scoarta-prietena

Datorită panourilor de perete, suprafețele de orice dimensiune pot fi acoperite. Peretele pare a fi cu adevărat făcut din scoarță. Setați un accent natural decorând o zonă mai mică sau utilizați decorul cu aspect natural în întreaga cameră pentru un fler rustic.

Motive de proiectare

deco-natură-optică-mușchi-perete-design-hartă lumii-pilon-măsuță-cafea-idee

Aruncați o privire la numeroasele moduri în care poate fi utilizată decorarea în optică naturală. Puteți proiecta orice motiv, puteți decora o masă de sticlă sau puteți acoperi pereții despărțitori mai mici cu mușchi. În acest fel, adăugați o mare valoare fiecărei camere.

Decor în optică naturală de la Freund

deco-optica-naturala-oglinda-cu-faianta-oglinda-baie-idee-scoarta-robinet-moderna

Compania Freund, de exemplu, oferă celor interesați o gamă largă de materiale de design natural și deco în optică naturală. Modelele care imită scoarța de copac sau scândurile sunt deosebit de impresionante. O mare varietate de lucruri pot fi decorate și proiectate cu ele, inclusiv peretele din spate al bucătăriei sau pereții de accent.

Scoarță de mesteacăn

decor in optica naturala scoarta-mesteacan-alb-placare-perete-idee-prieten

Imitația de mesteacăn este deosebit de drăguță. Meșterilor le-a plăcut dintotdeauna să folosească acest tip de lemn. Motivul pentru aceasta este structura lor interesantă și unică. Modelul imitației lui Freund îl face decorul perfect într-un aspect natural.

Proiectați fațada

Deco în optică naturală fațadă-casă-scoarță-idee-rustic-iarnă-zăpadă

Panourile din scoarță ca decor într-un aspect natural de la Freund sunt foarte rezistente. Din acest motiv, ele pot fi utilizate cu ușurință și pentru proiectarea fațadei sau a altor zone exterioare. Acest lucru oferă caselor un aspect romantic, rustic.

Design Moss de Freund

deco-optica-naturala-planta-verde-muschi-baie-cada

Freund oferă nu numai modele realizate din scoarță, ci și decorațiuni atractive de mușchi. Sunt posibile panouri personalizate, pereți de locuit sau un astfel de design cu mușchi în spatele unui geam. În acest fel, compania vă ajută cu decorarea sa în optică naturală pentru a obține designul perfect al camerei în funcție de ideile dvs..

Ideea de proiectare a tavanului

deco-aspect-natural-tavan-design-mușchi-gresie-farmacie-laminat

V-ați gândit deja la designul tavanului? Chiar și aici, decorarea în optică naturală vă poate ajuta. Deasupra este o farmacie care are panouri albe de perete alese pentru designul tavanului. Ici și colo, însă, panourile de mușchi împodobesc tavanul, creând un aspect natural care arată minunat în combinație cu laminatul.

Deco în optică naturală – organoidă ca placare de perete

deco-nature-optics-organoid-idea-straw-look-wall-design

Așa-numita tehnologie Organoid vine de la Martin Jehert și Christoph Egger și a venit pe piață în 2012. Dacă nu ați auzit de acest tip de decor cu un aspect natural, este timpul să o faceți. Cei doi designeri creează diferite tipuri de scaune, dar și izolarea fonică și placarea pereților din paie, care miroase și a vis de miere.

Iarbă naturală

deco-optică-naturală-perete-deco-organoid-design-desigur

Ierburile pe care designerii le folosesc pentru decorarea aspectului natural provin din Alpi. Un alt material important pentru fabricare este carbonul. Cu toate acestea, acest lucru este compensat de finanțarea unui proiect din America de Sud dedicat reîmpăduririi.

Vila din materiale naturale

deco-natură-optică-tapet-lotus-floare-verde-taiwan-vilă

Aici puteți vedea o vilă atractivă în Taiwan, pentru designul și mobilierul din care au fost folosite doar materiale organice. Tapetul atractiv în culoarea verde închis, pe care sunt înfățișate flori de lotus, aparține, de asemenea, decorului în optică naturală.

Deco în optică naturală de la StyleGreen

deco-optica-naturala-stylegreen-plante-gradina-verticala-verde

StyleGreen este specializat în decorarea pereților. Nu sunt oferite doar modele elaborate de pereți întregi, ci și imagini de perete mai mici, ca deco într-un aspect natural, care constă și din plante.

Mușchiul și alte plante ca decor

deco-optică-naturală-graeser-design-interior-plante-artificiale

Aici puteți vedea o selecție de plante oferite de StyleGreen. Din ele pot fi create combinații drăguțe. Nu trebuie să sacrificați niciun moment pentru întreținere pentru decorarea aspectului natural.

Decor natural de Rosemarie Schulz

deco-natural-optics-rosmarie-schulz-moss-pendant-light-green-light

Ai crezut că numai pereții și tavanele pot fi proiectate cu decorul într-un aspect natural? Atunci ai crezut greșit. Rosemarie Schulz a dezvoltat lămpi interesante care nu numai că aduc suficientă lumină, dar aduc și natura în casă, cum ar fi, de exemplu, cu această lampă din mușchi.

Petale de trandafiri

deco-lămpi-optice-naturale-trandafiri-frunze-roșii-înflorite

Adăugați romantism etern în orice cameră alegând această lampă. Era acoperit cu petale roșii, uscate de trandafiri. Acest decor cu aspect natural de la Rosemarie Schulz este un design care va atrage cu siguranță toată lumea.

Mușchi colorat

decor în optică naturală mușchi-artificial-colorat-violet-gri-portocaliu

Dacă mușchiul verde este prea plictisitor pentru dvs., există încă această variantă: mușchi viu colorat. În acest fel, veți obține nu numai un decor cu un aspect natural, ci și setați accente de culoare interesante în cameră. Această idee este perfectă pentru interiorul modern, dar nu numai acolo!

Proiecte de prietene

Organoid

StilGreen

Rosmarie Schulz