Design interior

Armani Casa – designer de mobilier de frunte combină stilul și eleganța

schemă de culori gri cameră de zi

Desigur, nu este nevoie să vă prezentăm faimosul brand Armani, dar ceea ce este mai puțin cunoscut este că, pe lângă modă, parfumuri și accesorii, Armani este un brand de vârf Designer de mobilier este. Armani Casa a fost fondată în urmă cu doisprezece ani ca o divizie în cadrul companiei Armani Group. Acest departament i-a oferit lui Giorgio Armani ocazia de a prezenta lumii viziunea sa unică a interioarelor și a designului camerei. El crede că interiorul nostru ar trebui să fie un „spațiu intim și foarte special, care ar trebui să arate nu numai confortabil, ci și elegant‘ ‘.

Designerul de mobilier cu clasa mondială combină stilul și eleganța

lampă de podea interioară de sufragerie de lux Armani

Armani Casa se concentrează pe mobilier elegant, accesorii interesante, țesături fine interesante, cu ornamente de bun gust și iluminare magică. În ultimii ani, Designer de mobilier a dezvoltat chiar și soluții interioare pentru bucătării și băi, oferind astfel mobilier complet pentru întreaga casă. Atmosfera creată de creațiile sale este foarte distinctivă, confortabilă și luxoasă. Aspectul este retro, cu o aromă modernă. Toate desenele sunt legate de o eleganță atemporală.

Retro cu un gust modern – designer de mobilier cu un stil distinctiv

Interiorul dulapului oriental de lux

Dormitor Satin Dormitor Armani

Liniile clare și formele simple definesc cel mai bine munca Designer de mobilier Armani. Combinațiile de culori amintesc de perioada elegantă Art Deco. Lemnul de culoare închisă contrastează cu elementele liniare cu tapițerie luxoasă de culoare albă sau crem. Ornamente exotice și mult roz definesc iluminarea. Toate piesele de mobilier din colecția Armani Casa pot fi combinate între ele pentru a crea un design interior armonios.

Accesorii pentru mobilier elegant de casă

Decoratiuni de masa pentru tacamuri de lux

Designul interior de succes nu înseamnă doar amenajarea, ci și decorarea. Detaliile mici joacă un rol important. Catalogul Armani / Casa oferă multe sugestii interesante pentru decorare – pandantive, veioze, tacâmuri, veselă și orice altceva ai putea avea nevoie. Chiar dacă întregul interior nu este de la Armani Casa, puteți seta accente interesante cu decorațiuni selectate.

De la Jaz

Living-lux-canapea-design perete-Armani-Casa

Duș cu efect de ploaie și cadă în baia de lux

modern-independent-cadă-duș cu efect de ploaie

Pat dublu alb modern

modern-alb-pat-Armani

Mobilier alb exclusiv în sufragerie

mobilier-alb-exclusiv-living-Armani-Casa

Design de lux în sala de mese

design luxos de sufragerie bej-maro