arhitectură

Casă ecologică din Kansas

fața casei eco din Kansas

Arhitectura durabilă este mai mult decât atractivă în aceste zile, întrucât o abordare ecologică devine din ce în ce mai populară în rândul familiilor. Este, de asemenea, o abordare de perspectivă a vieții, având în vedere resursele mereu rare. Iată un exemplu de casă durabilă care include spații rezidențiale, comerciale și pentru ateliere, totul într-unul, proiectat de arhitecții Lauren și Eric Wendlandt împreună cu arhitecții Kansas City Framework Design.

Casă ecologică în arhitectura modernă Kansa

casă ecologică - design interior

Un 6.500 de metri pătrați casă ecologică (Două birouri, două apartamente și un magazin de lemn / mobilier) din cartierul de vest al orașului Kansas City, Missouri, este parțial îmbrăcat în lambriuri din lemn din hambarele demontate din Kansas. Arhitecții descriu stilul lor de design ca fiind clasic-modernist, cu puțin eclecticism. În interior, parchetul de stejar uzat din zonă a fost de fapt folosit ca decor orizontal din lemn. Reciclarea se numește tehnologia viitorului, transformă materialele vechi în design contemporan și modern.

Design interior durabil din materiale reciclate

Casă ecologică din Kansas - sufragerie

Acea casă ecologică combină tradiționalul cu modernul. Are o zonă de lucru inspirată și inspirată în egală măsură, iar atmosfera sa distinctivă cu ferestre mari creează un sentiment de libertate. Scara contemporană duce la o zonă de tip mansardă. Sistemele durabile din casă includ sisteme de reciclare, sisteme fotovoltaice, încălzitoare solare de apă, izolație și plăci din materiale reciclate, ventilație pasivă, toalete și dușuri duble și joase, pereți termici din piatră, iluminat natural și o grădină pe acoperiș.

fațadă de sticlă arhitecturală ecologică

casa durabilă scări kansas

bucătărie modernă și confortabilă într-o casă ecologică