arhitectură

Centre de date Google – au fost publicate primele fotografii

Rețea-cameră-centru de date-frumos-iluminat

Dacă v-ați întrebat vreodată cum funcționează Google de fapt – atunci vom răspunde la această întrebare acum – gigantul de pe Internet a avut recent imagini interesante ale sale Centre de date Google eliberată.

Centrele de date Google – primele priviri interesante din culise

Centru de date SUA arhitectură modernă

the Centre de date Google sunt mult mai mult decât încăperi de depozitare unde sunt amplasate cabluri, servere, routere și conducte. Este un spațiu de locuit în care tehnologia și experiența umană se reunesc, astfel încât utilizatorii să se poată bucura pe deplin de beneficiile interesante ale internetului. Este camera în care se află „internetul fizic”. Fabricile de internet sunt „ascunse” în spatele unei fațade simple, mai ales într-un loc liniștit. Sunt extrem de eficiente și sunt echipate cu cele mai noi sisteme de economisire a energiei. Soluțiile de proiectare și eficiență energetică merg mână în mână pentru Google. Fabricile lor sunt printre cele mai ecologice și eficiente din punct de vedere energetic din lume. Acolo, peste 3 miliarde de căutări făcute de utilizatori din întreaga lume și 72 de ore de videoclipuri YouTube în fiecare minut sunt procesate acolo.

Centre de date Google – sursele motorului de căutare pe Internet

Centrele de date Google arată interesant

Puteți vedea la prima vedere Centre de date Google super romantic și amuzant – în culori puternice și aproape ca dintr-un Lego pentru copii. Totuși, în spatele acestui lucru se află tehnologia modernă și angajații experimentați care lucrează acolo. De exemplu, tubul este vopsit în diferite culori, nu pentru că arată mai amuzant, ci pentru a putea vedea imediat funcția fiecărui tub. Iluminatul este, de asemenea, un sistem de informații aparte – diferite culori indică faptul că sistemele sunt în ordine și că totul funcționează corect. Centrul Google din Finlanda, de exemplu, folosește un sistem special de răcire cu apă de mare. Un sistem ultramodern cu apă sub presiune ridicată a fost integrat în SUA – astfel încât, în cazul izbucnirii unui incendiu, să poată reacționa în timp util. Fabricile moderne sunt situate în întreaga lume – SUA, Belgia și Finlanda.

Fotografii – Google / Connie Zhou

 Centru de date din Hamina

centrul de date google hamina

Arhitectură modernă eficientă din punct de vedere energetic

modern-eficient-energetic-arhitectural-centru-de-date-Google

Arhitectura modernă finlandeză ecologică

Finlanda-modernă-ecologică-arhitectură

Servere în centrul de date Hamina

Servere centru de date Hamina

Peipen colorat în centrul de date

centru de date Peipen colorat