iluminat

Lămpi de podea, lămpi de iluminat și pandantiv – Colecția Jacco Maris

Stradă de artă strălucitoare - cadru metalic mare

Vă prezentăm noua colecție de mari dimensiuni Jacco Maris Lămpi de podea, corpuri de iluminat și lămpi suspendate în șic industrial. Iluminatul va adăuga caracter în orice cameră.

Lămpi de podea, lumini de iluminat – Outsiderul

Lampă de podea din piatră naturală, iluminat modern

Vă prezentăm The Outsider – modern Lămpi de podea, corpuri de iluminat și pandantive cu corpuri supradimensionate. Sunt stabile și se vor asigura că fiecare colț al camerei este bine luminat. Lămpile amintesc de farurile enorme și au un corp metalic. Sunt perfecte pentru tinerii cărora le place viața în marele oraș și pentru naturile curioase care sunt mereu în căutarea unor noi modele. Designerii de Jacco Maris explicați inspirația lor după cum urmează – „Outsiderul este robust, impresionant, extraordinar”. Cunoscută pentru proiectele lor inovatoare și moderne, compania câștigă din ce în ce mai multă popularitate și a reușit să găsească o nouă definiție a termenului urban chic.

Lămpi de podea, iluminare și lămpi suspendate pentru fiecare cameră

Lămpi pandantive supradimensionate în sufragerie

Colecția include mai multe modele care sunt sub formă de lumini pandantive, Lămpi de podea și șaibe de tavan Sunt disponibile. Deci, puteți găsi iluminat adecvat în fiecare cameră. Chiar și camerele mai mici pot părea mai mari cu aceste lumini. Modelele sunt oferite în două culori – alb și negru. Acest lucru asigură că toată lumea o va găsi pe cea potrivită pentru ei înșiși.

Lămpi suspendate în alb

pandantiv alb model interesant

Lampă de podea ca iluminare în fața casei

Lămpi de grădină de designer

Lumina ca farurile

Proiectarea farurilor cu lumini

Lampă suspendată modernă de Jaco Marris

Jaco Marris-nouă colecție

Lampă de podea modernă – perfectă și pentru grădină

lampă de podea modernă - design industrial