Design interior

Design interior al noului sediu super Google

Creativitatea are o casă nouă

new-google-quarter-london

Poate locul tău de muncă să devină lumea ta de vis? Pentru unii norocoși, da! Noua casă Google este dezvoltată de unul dintre studiourile de arhitectură și design interior din Europa – PENSON. Locul are 160.000 de metri pătrați de măreție epică în Saint Giles, Covent Garden, Londra. Pe lângă recepția inovatoare, acest birou minunat include un liceu, primăria, biblioteca Lala, restaurante și cafenele grozave, vederi uluitoare ale Londrei uimitoare și alte capricii și fioruri care pot fi descrise ca fiind pur și simplu „cerești”. Cu alte cuvinte, „Este absolut epic”.

Design interior în noul sediu Google din Londra

design-interior-nou-google-sediu-londra

Acest design interior uimitor este special conceput pentru noul sediu Google, astfel încât compania să își poată apropia departamentul de vânzări și alte departamente de clienții săi și să ofere angajaților săi o atmosferă caldă și un mediu creativ. PENSON are asta Design interior conceput pentru a se distinge complet de sediul tehnologic Google. Deși cele două centre au fost proiectate de același studio de design interior, acestea sunt în contrast absolut. Departamentul tehnic Google fascinează cu decorurile sale vizuale „Starship Enterprise” și „Space Odyssey”, în timp ce celălalt arată mai degrabă ca o casă primitivă, confortabilă, în stil tradițional englezesc, unde amesteci camere de zi ca la bunică, grădini cu o reclamă spiritul și un spațiu de lucru desenat pot include, desigur, „numai” 1250 de scaune de conferință și 1250 de birouri.

Design interior atractiv – zonă de lounge în noul sediu Google

lounge-area-new-google-central-london

Nu e de mirare că Design interior noul sediu a fost conceput în deplină conformitate cu „Lista roșie Google” – ceea ce înseamnă eliminarea tuturor materialelor care nu respectă mediul și a ingredientelor periculoase. Acestea sunt înlocuite cu materiale inovatoare pe bază de eco și apă.

Unele dintre cele mai uimitoare colțuri la locul de muncă și zone de relaxare sunt apartamentul bunicii, grădina secretă Google, Google Green și parcul..

Ar putea deveni mai incredibil de atât? Evident că se poate! Datorită utilizării înțelepte și practice a materialelor ecologice, acest loc este foarte economic.

canapea epic lounge în noul sediu Google din Londra

epic-lounge-sofa-new-google-central-london

Noul sediu Google, frumos proiectat, creativ și imens, este o combinație uimitoare de creativitate și practic. Poate că este timpul să vă clătinați din cap și să spuneți vechea zicală – „Nu există alt loc ca acasă”, pentru că știm cu toții că nu există alt loc ca Google.

sală de conferințe albastră din noul sediu Google

sala-de-conferințe-albastră-sediul-nou-google

design interior verde – nou sediu Google la Londra

design-interior-verde-nou-google-central-londra

Proiectare peisaj – terasă pe acoperiș a sediului Google din Londra

amenajare-peisaj-terasă-acoperiș-google-central-londra

bancă de colț confortabilă pe terasa de pe acoperiș

confortabil-colț-bancă-acoperiș-terasă-google-central-londra