Design casă de vacanță și hotel

Cabană de iarnă în stil modern pentru vacanță în Bosnia

iarnă cabană lemn copaci fațadă de zăpadă

Ce ar putea fi mai frumos decât să stai lângă șemineu după o excursie cu schiurile sau o plimbare pe zăpadă pentru a te încălzi și a privi zăpada și fulgii de zăpadă prin fereastră. Toate în acest interesant Cabana de iarnă posibil. Este situat în Bosnia și Herțegovina și este folosit ca cabană de schi în timpul iernii.

Cabană de iarnă pentru vacanțe la schi

iarnă cabană bosnia colibă ​​lemnoasă pădure de zăpadă

Casa de vacanță de iarnă sub formă de colibă ​​este făcută din lemn, așa cum ne-am aștepta de la o colibă, și are o suprafață de 24 de metri pătrați, care la rândul ei se întind pe două etaje. La primul etaj se află zona de living cu o mică bucătărie și chiuvetă, o zonă de birouri și un șemineu care încălzește întreaga colibă. De la parter, datorită ferestrelor mari, se deschide o vedere uluitoare a peisajului de iarnă, care poate fi savurat cu o ceașcă de ceai sau cafea lângă șemineu. Baia este situată în afara cabanei și, prin urmare, este de fapt o extensie a casei de vacanță de iarnă.

Casă de vacanță de iarnă înconjurată de un peisaj forestier de poveste

vacanta de iarna casa padure natura zapada vacanta bosnia

La etajul al doilea din casa de vacanță de iarnă se poate ajunge pe o scară prietenoasă. În pod se află zona de dormit cu un pat confortabil. Un raft încorporat oferă spațiu pentru depozitarea diferitelor articole. Zona de dormit are, de asemenea, propria fereastră. Acolo, un colț de lectură confortabil a fost conceput din perne confortabile, care, datorită priveliștii, vă pot invita pur și simplu la vis.

Casa de vacanță de iarnă cu un stil modern

schi vacanta bosnia cabana padure casa de vacanta iarna

După cum sa menționat deja, lemnul a fost folosit pentru a construi coliba ca casă de vacanță de iarnă. Dar lemnul joacă, de asemenea, un rol major în interior. Pardoseala este din laminat, în timp ce pereții sunt îmbrăcați în placaj. Deoarece există puțin spațiu, minimalismul a fost ales ca stil. Acest lucru oferă camerelor linii clare, care se reflectă și în mobilier și fac ca fiecare cameră să pară mai mare. A fost astfel evitat un interior aglomerat.

Zona de zi din casa de vacanță de iarnă

iarnă cabană vacanță lemn laminat șemineu sobă scară

În zona de zi, casa de vacanță de iarnă are un scaun confortabil, cu un scaun. Acolo vă puteți ridica picioarele și vă puteți bucura de peisajul pădurii de basm în timp ce vă încălziți lângă foc. Un accent frumos pentru mobilierul din lemn este blana folosită ca covor pe podea. Chiar lângă ușa de intrare există cârlige practice pentru a închide jachetele și spațiu pentru depozitarea echipamentului de schi.

Casa de vacanță de iarnă cu șemineu propriu

căsuță de iarnă șemineu fereastră din bușteni

Micul colț de coș a fost, de asemenea, conceput pentru a fi atractiv. Este format din plăci moderne, gri, în format mic și reprezintă un contrast interesant față de lemn. Busteni de lemn sunt disponibili chiar lângă șemineu, astfel încât să puteți reîncălzi întotdeauna dacă este necesar. Datorită pătratului mic, zona de dormit de la etajul superior este încălzită în același timp.

Bucătărie în coliba de iarnă

cabana de vacanta zona de zi bucatarie birou dulap lemn

Bucătăria din casa de vacanță de iarnă este mică, dar oferă totuși suficient spațiu pentru a pregăti diverse lucruri și există și o mulțime de spațiu de depozitare în dulapuri. Ceea ce este interesant la design nu este doar simplitatea și utilizarea lemnului ușor și natural. De asemenea, se remarcă faptul că bucătăria pare să plutească în aer.

Cabana de vacanță cu o zonă de birouri

mobilier din lemn cabana vacanta bosnia vacanta casa birou chiuveta

Chiar lângă bucătărie, casa de vacanță de iarnă are o mică zonă de birou, ideală pentru citit și chiar pentru lucru. O lampă de birou modernă oferă suficientă lumină. Așadar, dacă lucrați la scurt timp, o puteți face cu ușurință într-o atmosferă plăcută.

Zona de dormit în casa de vacanță de iarnă

colibă ​​de iarnă zonă de dormit raft pat lectură colț vacanță

Zona de dormit din casa de vacanță de iarnă este, de asemenea, proiectată pentru a fi mică. Dar tocmai asta îi conferă farmecul său special și o anumită atmosferă confortabilă. De îndată ce te trezești poți vedea pădurea acoperită de zăpadă și dacă nu poți adormi imediat, ai ocazia să te aline în colțul de lectură și să citești o carte.

Coliba din lemn cu colț de lectură în zona de dormit

dormitor casă vacanță vacanță de iarnă lectură colț vedere placare perete placaj

iarnă cabană plan etaj parter dormitor bosnia

design cabana pardoseli din lemn plan stil modern

cabana din lemn bosnia casă de vacanță vedere laterală plan proiectare arhitectură

planificare vacanta bosnia casa de vacanta cabana lemn padure zona schi

Un design de Armin Mešic de la FO4A Architecture.