Decor și sărbători

Carduri de invitație individuale vs. Messenger & Co. – care dintre ele are mai mult stil?

Carti de invitatie nunta-carton-fler vintage

Este planificată o nuntă sau în curând va fi sărbătorită o aniversare majoră. Acum invitațiile sunt cuvenite. Bine conectat în rețea, în prezent toți oaspeții sunt online și disponibili oricând – dar sentimentul de a trimite o invitație în acest mod nu este adesea pozitiv.!

Personalul se pierde rapid în acest fel, motiv pentru care cardurile de invitație, tipărite pe hârtie fină cu culori strălucitoare, sunt încă foarte populare.

Scris rapid și uitat repede

Invitația prin Twitter este pe cât de personală, cu maximum 140 de caractere. La invitație se atașează o fotografie a mirilor sau a copilului de naștere prin Facebook, iar locația sărbătorilor este trimisă prin Google Maps. Aceste invitații sunt scrise rapid, dar, de asemenea, au făcut clic rapid. În fiecare zi primim nenumărate notificări prin messenger & Co., astfel încât și mesajele să se piardă.

Scor cu designul corect al cardurilor de invitație

invitație-cărți-nunta-individual-design-roșu-panglică-alb

Cardurile de invitație realizate din carton de înaltă calitate nu numai că atrag senzația, ci și oferă, de ex. Prins în spatele oglinzii, o amintire în avans și un frumos suvenir al sărbătorii retrospectiv.

carduri de invitație personale pentru fiecare ocazie

invitație-carte-ziua-de-naștere-40-design-flori

Pentru ca acest lucru să fie cazul, ar trebui acordată o atenție specială proiectării. Cu cât cărțile sunt concepute individual pentru a se potrivi ocaziei, cu atât destinatarul se va bucura de ele.

Felicitări de invitație ziua de naștere-50-om-elegant-negru-alb

Nu toată lumea are opțiunea de a proiecta ei înșiși astfel de carduri cu un program grafic și de a le imprima profesional. Uneori există pur și simplu o lipsă de creativitate. Magazinele de tipărire online vă pot ajuta. Mulți furnizori oferă instrumente și șabloane cu care carduri personalizate poate fi proiectat și tipărit pentru orice ocazie. Acest proces, de la proiectare până la livrarea cărților finite la domiciliu, este de obicei rapid și simplu, lăsând mai mult timp pentru pregătiri.

baby shower-custom-print-invitation-cards

Puteți chiar să încorporați propriile imagini și să dați cardului o notă deosebit de individuală. Nou-născutul de pe cartea de naștere, mirii pe invitația de nuntă sau copilul de ziua de naștere de pe cartea de naștere exprimă întotdeauna unicitatea. Dar și formatul poate varia și nu trebuie să corespundă întotdeauna standardului.

invitație-card-copil-naștere-fotografie-individuală

Bacsis:

Dacă ocazia are un motto special, acest lucru ar trebui să fie reflectat și în meniu. Tema culorilor unei nunți poate fi, de asemenea, preluată sau pot fi arătate hobby-urile oamenilor invitați. Stările de spirit pot fi, de asemenea, capturate. Dacă petrecerea are loc într-o cafenea pe malul lacului vara, o carte maritimă în nuanțe de albastru stârnește anticiparea destinatarului.

Invitație-carte-ziua-de-naștere-40-tematică-om-petrecere-vip-card

cărți de invitație ziua de naștere-acuarelă-efect-design-albastru

Dar nu numai cărțile de invitație potrivite completează conceptul general al unei sărbători. În plus, există multe alte modalități de a crea un fir roșu cu ajutorul Papetierie. Acestea includ, de exemplu, cărți de plasare și cărți de meniu, chiar etichete de sticle și cărți de oaspeți coordonate.

invitație-card-aniversare-30-card-hârtie-design-lanternă

invitație card-etichetă vin-meniu-card-nuntă

În plus, oaspeților ar trebui să li se ofere cât mai multe informații posibil. În plus față de dată, oră și loc, acestea pot include informații despre codul vestimentar, idei pentru cadouri și sugestii de hotel pentru oaspeții externi.

Oferta și posibilitățile sunt diverse. Cel mai important lucru este să rămâi fidel stilului tău. Cu ajutorul șabloanelor de proiectare, se poate economisi posibilitatea de a utiliza propriile imagini și timpi de livrare rapide, timp și nervi. Dacă doriți să fiți în siguranță, întrebați în avans pachetele de probe corespunzătoare a trimite.

Drepturi de imagine: carduri Carino