Decor și sărbători, sufragerie

Idei la modă pentru decorarea sufrageriei

culori proaspete în sala de mese

Modern Decorarea sufrageriei este o sarcină importantă și delicată. Zona de luat masa este un loc special pe care îl vizităm zilnic pentru a mânca sau doar pentru a citi și a ne relaxa. Camera în sine nu necesită multă decorare, dar bibelourile mici pe care le folosiți trebuie să fie eficiente și să se potrivească bine cu restul designului. Scopul principal al Decorarea sufrageriei este de a completa și personaliza spațiul. Decorarea poate fi, de asemenea, utilizată pentru a adăuga o anumită culoare într-o cameră neutră.

decalcomanii de perete amuzante pentru sufragerie

Decalcomanie de perete din sufragerie - bucurați-vă de masă

Modern Decorarea sufrageriei folosește o abordare simplă bazată pe zicala „mai puțin este mai mult”. Folosind mai puțină decorație, păstrați aspectul camerei îngrijit și ordonat. În același timp, piesele decorative utilizate trebuie să aibă o prezență atât puternică, cât și delicată pe tot parcursul imaginii. Sună puțin contradictoriu, dar acesta este efectul tendințelor moderne de design interior. Piesele decorative pot fi obiecte de valoare decorativă sau artistică. Pentru decorarea pereților, puteți agăța tablouri și alte imagini în jurul mesei.

Ideea perfectă de decor – o vază plină de flori

Ideea de decor - flori pe masa de luat masa

Puteți pune câteva imagini încadrate, farfurii, vaze și mici suveniruri pe mobilierul din sufragerie, inclusiv tot felul de rafturi, atâta timp cât acestea nu sunt prea multe. Ar trebui să existe întotdeauna un sentiment de simplitate și ordine. Punctul final al camerei ar fi adăugarea unui decor suplimentar la masă. Cea mai bună alegere aici este o singură bucată în mijlocul mesei ca o vază plină cu flori sau un castron cu fructe proaspete. Prezența unui astfel de obiect concentrează atenția asupra celei mai importante părți a camerei și face camera în sine mai frumoasă.

Cheia pentru Decorarea sufrageriei păstrați designul simplu și delicat. Se pot realiza multe lucruri cu câteva piese, alese cu stil și așezate corespunzător.

De K.H. Christova

Mobilier de sufragerie alb-negru cu accente de culoare

mobilier de sufragerie alb-negru

Designul sufrageriei – curat și ordonat

design verde sufragerie

decor elegant în sala de mese

Culori proaspete în designul sufrageriei

Ideea de decorare a sufrageriei