Amenajari interioare, bucatarie

Design modern de bucătărie mică de către Snaidero

design de bucătărie compactă de Snaidero

Companiile de design de bucătărie premiate Studio Snaidero Sono și Studio Snaidero Greenwich au dezvoltat o gamă interesantă de bucătării mici pentru casa modernă. Colecția ei Skyline adoptă o abordare diferită design modern de bucatarie mica satisfacerea nevoilor pentru mai puțin spațiu și mai mult. Rezultatul este o soluție perfectă pentru spații limitate, compactă și versatilă în funcție și proaspătă în design.

design compact de bucatarie

bucătărie mică de Snaidero

Cel modern design mic de bucatarie Skyline poate satisface apoi și pe cele mai exigente gospodine. Blatul este ca o curbă cu două părți umflate și o parte scufundată în mijloc. Nu are margini ascuțite și pare că persoana care stă în mijloc se îmbrățișează. Ideea din spatele acestui modern design de bucatarie mica este de a oferi acces ușor și rapid la tot ce aveți nevoie în procesul de gătit. Placa de încălzire se află în mijlocul plăcii de bucătărie și chiuveta de lângă ea, pe o parte a plăcii. În jurul lor există spațiu suplimentar pentru pahare, farfurii, oale, alte ustensile de bucătărie și mai mult spațiu în dulapurile de mai jos. Un alt panou de lemn cu formă de undă acoperă întreaga bucătărie și transportă iluminatul. Deasupra acestuia puteți pune tot felul de decorațiuni în jurul lor design modern de bucatarie mica personalizați și adăugați personalitate.

design funcțional de bucătărie de către Snaidero

design funcțional de bucătărie

Materialele utilizate în bucătăriile Skyline variază, inclusiv lemn, oțel și marmură. Este disponibilă și o paletă de culori diferite – alb sau maro pentru dulap și alb, maro sau roșu pentru nivelul superior. Există două variante de bază ale design modern de bucatarie mica conform combinației de materiale – oțel combinat cu maro și roșu pentru un aspect extrem și celălalt combinat marmură și alb pentru mai multă eleganță.

De K.H. Christova

Colecția Skyline – Marmură și Alb

bucătărie compactă - design alb

suprafețe strălucitoare într-un design mic de bucătărie

bucătării compacte - design multifuncțional

bucătărie modernă Snaidero – roșu și oțel pentru un aspect extravagant

bucătărie compactă de la Snaidero - roșu și oțel

Alte 100 de idei pentru bucătărie