Mobila

Design neobișnuit de scaun realizat din fibră de carbon de Alvaro Uribe

Catedra Alvaro Uribe-Design Red Dot Award câștigătoare 2013

Jucăuș și compact în același timp Designul scaunului de Alvaro Uribe este rezultatul unei planificări detaliate și un fler de design. Scaunele din “Seria Plum” 2 seamănă cu sculpturi în mișcare care sunt realizate ergonomic din fibre de carbon. Forma aerodinamică a scaunelor reproduce formele naturale și le dezvoltă în continuare pentru a le îmbunătăți eficiența. Creațiile inovatoare de design, care se bazează pe spiritul extrem de la modă, au primit deja Premiul Red Dot Design.

Designul scaunului impresionează prin frumusețea sa sculpturală

Scaun din carbon Plum-Series 2 design modern premiat

Combinația dintre forma jucăușă, materialul inovator și structura stabilă o face Designul scaunului la ceva cu adevărat extraordinar. „Seria Plum” oferă confort ergonomic la scaune și un aspect exclusiv care lasă privitorul cu gura căscată. Designul rafinat corespunde ultimelor tendințe și în același timp strălucește cu o structură de suprafață inovatoare.

Scaun confortabil – potrivit pentru spații private sau publice

Seria prune-scaun modern-cadru ergomonic carbon

Numele colecției „Plum” provine de la cuvântul spaniol „Pluma”, care se traduce prin „pană de pasăre”. Într-adevăr, forma aerodinamică seamănă cu penele păsărilor. Materialele inovatoare și noile procese de fabricație fac posibilă crearea de designuri futuriste fără a fi nevoie să compromiteți fiabilitatea și gradul de utilizare. Acea Designul scaunului combină eleganța sportivă cu forma fascinantă și culoarea elegantă.

Scaune futuriste din fibră de carbon pentru utilizare în interior și exterior

Scaune de design-seamănă cu scaune din pene de pasăre seria Alvaro Uribe

Alvaro Uribe este un tânăr și talentat designer industrial care caută inspirație în poezie și natură pentru creațiile sale și permite limitelor dintre artă și design să se contopească. Este originar din Bogota, Columbia. Ulterior s-a mutat la New York, unde și-a luat diploma de licență în design de produse de la Pratt Institute. Proiectantul crede că designul este un limbaj universal. El se străduiește să obțină un design atemporal care, pe de o parte, să fie distractiv de folosit și să aducă un zâmbet pe față și, pe de altă parte, să rămână la fel de atractiv pentru generațiile viitoare.  

Formă și culoare elegante

Scaun de mobilier de design neobișnuit-Câștigător al Premiului de design Plum-Alvaro Uribe-Studio

Alvaro Uribe Design a câștigat Red Dot Design Award 

Scaun de design scaun-prune fibră de carbon modern