Ceas de mână

Ceas de lux de la Ulysse Nardin cu elemente de design nautic

uhr-ulysse-nardin-jewelry-men-noble-model

Oricine are un fetiș pentru ceasuri se va îndrăgosti imediat de acest model uluitor de Ulysse Nardin. În afară de mișcarea de înaltă precizie, ceasul de lux impresionează cu un design unic care face modelul o adevărată bijuterie de pe încheietura mâinii. the Ulysse Nardin ceas am dori să vă prezentăm acest lucru mai detaliat în acest articol. Deși prețul nu este cu siguranță pentru toată lumea, merită să aruncăm o privire mai atentă asupra designului. Puteți face acest lucru în galeria de mai jos.

Ceas Ulysse Nardin – artizanat precis

ceas de la ulysse nardin carcasă metalică de lux

Ulysse Nardin și-a prezentat cel mai recent model la Baselworld 2016. Este Grand-Deck Marin Tourbillon, al cărui design și execuție au fost inspirate din elemente nautice și, mai exact, de puntea unei nave. Pentru a implementa acest lucru cu succes, elementele din lemn au fost încorporate în modelul realizat manual. Există, de asemenea, un braț pivotant, care este atașat la poziția de ora 12, rulează drept în jos și imită latitudinea geografică utilizată de navigatori. Este folosit pentru a afișa minute retrograde și a fost, de asemenea, proiectat nautic. Brațul pivotant al ceasului Ulysse Nardin este deplasat de la stânga la dreapta cu ajutorul unor nanofire fine, care la rândul lor simbolizează catargele navei. Când brațul pivotant atinge cele 60 de minute, acesta este resetat automat la poziția 0.

Ceas Ulysse Nardin – Elemente nautice

ceas din brățară din piele de inspirație cu tematică nautică ulysse nardin

Butoiul conține un tourbillon zburător și este la poziția de ora 6. Acolo puteți vedea și simbolul mărcii Ulysse Nardin, și anume ancora. Butoiul este acționat cu fibre subțiri de napolitane, care sunt chiar mai delicate decât părul uman. În pozițiile celor 5 și 7, sunt fixate două plăci, care sunt responsabile pentru orele de sărituri. Orele sunt din nou afișate digital. Ceasul atractiv de la Ulysse Nardin este alcătuit dintr-un total de 469 de piese individuale și o mișcare înfășurată manual. Acesta din urmă se numește Calibru UN-630. Designul atractiv va fi disponibil pentru aproximativ 293.000 de dolari.

Afișare originală a minutelor

uhr-ulysse-nardin-fashion-wristwatch-shipping-inspiration-idea-shipping

Carcasă din metal

uhr-ulysse-nardin-men-accessories-luxury-cronometru

Brațul pivotant original ca aripă de minute

ceas-ulysse-nardin-elemente-din-lemn-ornament-brat-pivotant

Nanofire pentru brațul pivotant

clock-ulysse-nardin-minute-display-original-execution

Ancora lui Ulysse Nardin

clock-ulysse-nardin-symbol-anchor-emblem-barrel-handwork

Ceasul

uhr-ulysse-nardin-precision-swiss-design-clockwork-gears