Casă și grădină

Realizați singuri decorațiuni de grădină neobișnuite din ustensile de bucătărie vechi

Realizați singuri decorațiuni de grădină, filtru, coșuri suspendate, terasă

Decorul conferă fiecărei grădini o notă foarte personală. daca tu Realizați singuri decorațiuni de grădină gândiți-vă ce să faceți cu obiecte de uz casnic vechi. Upcycling-ul a fost la modă de câțiva ani și s-a impus și ca mod de viață. Cu ciclismul în sus, produsele vechi primesc o valoare mai mare!

Realizați singuri decorațiuni de grădină – transformând o răzătoare de brânză veche

Lampă de perete de decorare a grădinii Do-it-yourself-răzătoare de brânză-stil rustic

Fiecare articol vechi are cel puțin 20 de utilizări diferite și poate fi ușor refăcut. Astăzi vă vom arăta câteva inspirații despre cum să respirați viața nouă în ustensilele vechi de bucătărie și cum să le integrați în decorațiunile de grădină.

Realizați singuri decorațiuni de grădină dintr-o răzătoare de brânză veche

Realizați singuri decorațiuni de grădină: răzătoare-spray-vopsea-vopsea

Decorațiunile de grădină nu trebuie să fie scumpe. Uneori, o plimbare prin piața de vechituri sau o vânătoare de comori în propria casă ajută la descoperirea unei părți în care poți respira viață nouă. Răzuitorul de bucătărie, de exemplu, nu arată foarte atractiv la prima vedere, dar este foarte divers.

Arta ferăstrăului cu lanț: sculptură în lemn cu ferăstrău cu lanț pentru începători

Decoratiuni de gradina realizate din lucruri vechi – 31 de idei creative de imitat

20 de idei pentru grădină care promit momente frumoase în aer liber

Lampă din răzătoare de brânză

Realizați singuri decorațiuni de grădină lampă-pergolă-bucătărie-în aer liber-răzătoare de brânză colorată

O răzătoare de bucătărie veche poate fi transformată într-un abajur fermecător în cel mai scurt timp. Cu diversele deschideri și perforații, obiectele de bucătărie emană modele luminoase interesante și sunt adevărate atracții.

Lampă de perete sau suspendată?

Realizați singuri decorațiuni de grădină răzătoare de brânză-lumini-perete-tavan

Pentru a construi o lampă din ustensile de bucătărie vechi, trebuie să aveți un pic de experiență cu electricitatea și să știți cum, de exemplu, să conectați mai multe prize de becuri la o conexiune comună.

Pâlnie și sită ca un abajur

Fă-te-tu-singur-cu-pâlnie ușoară

Vă rugăm să rețineți că este necesară o clasă specială de protecție pentru lămpile în aer liber. Protecția IP arată cât de bine este protejat un corp de iluminat împotriva pătrunderii apei. Cel mai bine este să obțineți un cablu cu o priză IP-44 care să fie adecvată pentru utilizare în grădină.

Răzuitoare de brânză ca felinare

Faceți-vă-voi-înșivă-faceți-o-masă-ceai-lumini-răzătoare de brânză

Construirea unei lămpi unice din răzătoarele de bucătărie necesită mai mult efort și instrumente suplimentare, cum ar fi burghiele metalice. Dacă nu doriți cu adevărat să construiți o lampă, atunci puteți utiliza pur și simplu ustensilele de bucătărie ca suporturi pentru lumini.

Aranjate individual sau în grup

Realizați singuri decorațiuni de grădină decorațiuni de masă-lumini de ceai-aranjament

Indiferent dacă este vorba de o lampă de ceai convențională sau de ceai cu surse de lumină LED, această idee este ideală pentru decorațiunile de masă pentru următoarea petrecere în grădină. Pentru un efect și mai interesant, răzătoarele de bucătărie pot fi aranjate în grupuri pe o tavă.

Răzuitor de brânză ca vază de flori

face-it-yourself-make-vaza-floare-masă-decorare-petrecere

Cu un feliator vechi de bucătărie, decorul dvs. de grădină ar avea un aspect fermecător de epocă. Dar dacă nu-ți place aspectul metalic al răzătoarei de brânză, atunci îi poți oferi pur și simplu un nou strat de vopsea într-o culoare populară.

Montat pe perete

Faceți-vă-vă-vă-faceți-propriul-răzător-de-brânză-flori-titular-ierburi

Dacă răzătoarea este atașată de perete cu deschiderea inferioară orientată în sus, poate fi transformată rapid într-un recipient pentru ustensile de bucătărie sau flori tăiate sau de mătase. În loc de oală, ierburile pot fi plantate într-un sac mic de casă și apoi plasate direct în cache-ul răzătorului de bucătărie.

Răzuitor de brânză ca suport pentru prosoape și organizator

Faceți-vă-vă-faceți-propriul-titular-lingură-de-prosop

Vechea răzătoare de bucătărie este deosebit de utilă ca suport pentru ustensile de bucătărie. Puteți chiar atârna un prosop în partea de jos a mânerului. Răzătoarea poate fi înșurubată pe o scândură veche și nu poate fi montată direct pe perete.

Zgomote de vânt răzătoare

Faceți-vă-vă-vă-faceți-vă-vânturi-tacâmuri-perle-coliere-vechi

Campanele de vânt sunt întotdeauna o idee bună pentru decorațiunile de grădină, mai ales dacă sunt de casă. Ansamblurile în mișcare pot rămâne cu ușurință în grădină tot timpul anului dacă sunt asamblate din materialele potrivite. Deoarece răzătoarele de brânză sunt fabricate de obicei din oțel inoxidabil lustruit, rezistent la rugină, sunt perfecte pentru acest lucru.

Fă-ți singur bufnița din răzătoarea de brânză

Faceți-vă-singur-să-vă-faceți-propriul-răzător-de-brânză-bufniță-ochi-mari

Figurile bufniței fascinează tinerii și bătrânii și pot fi realizate de dvs. în diverse moduri. Această bufniță a fost alcătuită din materiale simple și este un adevărat punct de atracție pentru fiecare grădină.

Sunt necesare următoarele materiale și instrumente:

  • 1 răzătoare pătrată din oțel inoxidabil
  • două capace de borcane cu alimente pentru bebeluși
  • 2 coastere
  • Vopsea spray în argint
  • 2 butoane negre aproape la fel de mari ca coastele
  • un mic arc metalic
  • o crenguță mică care se potrivește în stilou
  • o bucată de metal moale auriu, cum ar fi aluminiu (de exemplu, dintr-o cutie pentru băuturi)
  • Sârmă pentru a atașa ochii (suficient de subțire pentru a trece prin găurile butoanelor)

materialele și instrucțiunile necesare

Decorați-vă singuri grădină-instrucțiuni-bufniță-răzătoare de brânză

Găsește două găuri mici în capacul borcanului pentru bebeluși. Acestea ar trebui să se potrivească cu găurile din butoane. Pulverizați capacele cu vopseaua pulverizată argintie și lăsați-le să se usuce. Tăiați o formă de V din metalul auriu – brațele sunt apoi ascunse în spatele ochilor. Poziționați bucata de metal și găuriți două găuri prin metal în răzătoare. Aceste deschideri trebuie aliniate cu una dintre orificiile pentru fiecare ochi.

Tăiați o bucată de sârmă de 8 cm și îndoiți-o într-un „U”. Infilați cele două capete ale firului prin orificiile din buton, apoi prin suporturile de bere și la capăt prin capacele de sticlă. Ghidați capetele sârmei prin orificiile ciocului de culoare aurie și fixați-le pe interiorul răzătoarei rotind.

Picioare cu arc metalic

Faceți-vă-voi-înșivă-faceți-brânză-răzătoare-bufniță-instrucțiuni-picioare

Folosiți clești cu nas pentru a îndoi mânerul răzătoarelor, astfel încât să apară urechile bufniței. Tăiați arcul metalic la lungimea corespunzătoare. Rulați picioarele mici de pană într-una dintre deschiderile din răzătoare de ambele părți și împingeți cu grijă ramura prin pene. Ramura ar roti apoi picioarele arcului într-o direcție orizontală. Și gata!

Realizați singuri decorațiuni de grădină – coș suspendat din sită

Do-it-yourself grădinărit-site-instrucțiuni-coșuri suspendate

Cosurile cu flori sunt un decor minunat pentru interior și exterior. Acestea pun plantele în centrul atenției și economisesc spațiu, deoarece pot fi agățate cu ușurință oriunde. A face singur un coș suspendat dintr-un vechi filtru de legume din metal este jocul copiilor.

Grădină în miniatură cu trandafiri de piatră

Faceți-vă-vă-vă-faceți-vă-site-de-plante-plante-suculente

Puteți folosi cârlige S pentru agățat sau pur și simplu legați corzile în jurul mânerelor. Tăiați o bucată de lână la dimensiunea potrivită și așezați-o în sită. Acum umpleți coșul suspendat cu pământ, introduceți florile, umpleți cu pământ și udați totul.

Plantați sita

Faceți-vă-vă-propriul-site-cu-oală-pietriș-suculent

Plantele suspendate sunt de obicei plasate într-un coș suspendat. Dacă sita este folosită ca decor de masă, atunci puteți opta pentru plante suculente cu creștere redusă. Sunt foarte ușor de îngrijit și impresionează prin formele lor interesante de frunze.

Decorațiuni de flori agățate din pâlnii

face-te-singur-ca-faci-flori-de-pâlnie-metalice

Pâlnii vechi pot fi, de asemenea, ușor convertite în ghivece suspendate. Datorită dimensiunii reduse a pâlniei, de obicei există doar loc pentru o plantă mică. Dar îl puteți folosi pentru a crea compoziții interesante.

Lanterne din pahare de vin

Decorațiuni de grădină bricolaj-pahare de vin-suporturi de lumânări-felinare-petrecere în grădină

Paharele de vin roșu respinse primesc noi onoruri aici: felinarele sunt o atracție frumoasă și creează o atmosferă minunată în grădină. Picioarele ochelarilor sunt introduse în pământ. Acest lucru creează o mică insulă de lumină în gazon.

Oală și bătut ca suport pentru lumânări

Faceti-va-singuri-faceti-dumneavoastra-vechi-tacamuri-oala-batere

Aproape orice este potrivit ca suport pentru lumini. Acum puteți vedea valoarea decorativă a vechilor oale și batere de supă și le puteți transforma în decorațiuni frumoase pentru interior și exterior. Dacă este necesar, puteți îndoi oala semicirculară astfel încât lumina ceaiului să fie orizontală.

Faceți-vă singuri dopuri de grădină – floare din mânere pentru tacâmuri

face-it-yourself-gradina-decor-gradina-plug-tacamuri-flori

Puteți face niște lucruri foarte interesante din tacâmuri vechi, cum ar fi bijuterii, suporturi pentru prosoape, cârlige pentru haine, clopoței de vânt, dopuri de grădină și multe altele. Este nevoie de multă forță pentru a îndoi tacâmurile. Un viciu poate fi folosit ca ajutor.

Realizați singuri decorațiuni de grădină – fluture din linguri 

face-it-yourself-garden-decor-garden-plug-lingura-fluture

Unele proiecte necesită, de asemenea, ceva mai multă abilitate și utilizarea în siguranță a echipamentelor de sudură, cum ar fi acest fluture din linguri. Mânerele celor patru linguri au fost tăiate, iar mânerele lingurilor au fost reunite pentru a forma o formă de fluture. A fost apoi lipit pe o tijă de oțel. Un șurub lung pe centrul lingurii formează corpul fluturelui.

abajur mic făcut din linguri de cafea

Fă-o-tu-singură-îți faci propria lingură-floare ușoară

Mai multe lumini pandantive dintr-un grup trezesc imediat interes vizual. O grămadă de astfel de lămpi cu lingură este atunci perfectă deasupra zonei de luat masa în aer liber. Dar sunt necesare mai multe linguri pentru acest proiect.

Realizați singuri decorațiuni de grădină – grădină de zână în miniatură

fă-ți-propriul-do-it-yourself-miniatură-zână-gradina-capac capac-brioșă-tablă-butoi de lemn

Grădinile zânelor sunt foarte populare și fascinează tinerii și bătrânii. Acestea sunt peisaje proiectate în format miniatural, care sunt în mare parte populate cu zâne și alte creaturi norocoase. Pentru a proiecta o astfel de grădină, puteți lua în considerare și integrarea obiectelor vechi de bucătărie ca detalii în peisaj.

Realizați singuri decorațiuni de grădină – un alt tip de turn de ghiveci de flori

Faceți-vă-vă-proprii-vase-vase-turn-vechi

Turnurile decorative din ghivece oferă o idee de economisire a spațiului pentru decorațiuni creative de grădină. În această variantă, însă, nu s-au folosit vase de lut, ci vase vechi de gătit. Au fost înfiletate pe o tijă de fier înfiptă în pământ și plantate.

Realizați singuri decorațiuni de grădină – o tigaie devine un ceas

Faceți-vă-singur-să-vă faceți-vă-propriul-ceas-de-vopsit

O tigaie în ruină poate fi convertită într-un ceas de perete pentru terasă în cel mai scurt timp. Pentru a face acest lucru, trebuie făcută o gaură prin tigaie. Online puteți cumpăra individual o ceasornică ieftină.

O vorbă mișto pe fund

Faceți-vă-vă-vă-faceți-vă-propriul-gard-decor-de-perete

Partea inferioară a tigaiei uzate nu este cu siguranță frumoasă. Desigur, dacă doriți, acestea pot fi încolțite folosind diverse tehnici creative. Dacă nu cunoașteți tehnica șervețelului, atunci puteți deveni creativi doar cu vopsea și pensulă.

Alimentator de păsări realizat dintr-un vechi ceainic din porțelan

Fă-te-singur-ca-faci-porțelan-ceainic-mâncare-păsări

Nici păsările nu ar trebui să lipsească. Puteți folosi feluri de mâncare vechi pentru acest lucru. În loc să găuriți o nouă deschidere, puteți pur și simplu agăța ceainicul cu gura de scurgere orientată în jos.

Turn realizat din feluri de mâncare pentru o grădină shabby chic

decorare-gradina-faceti-va-voi-singuri-vase-shabby-chic-vase-portelan-sticla-roz

Un turn de vase în chiuvetă este un coșmar, dar aceste turnuri taie o siluetă fină în grădină. Arată foarte decorativ și sunt perfecte pentru o grădină în stil shabby chic. Incearca-l tu insuti!