Casă și grădină

Jacuzzi în aer liber asigură o experiență de wellness în propria grădină

Terasă cu jacuzzi în aer liber, spa-wellness încorporat

Cu o cadă cu hidromasaj în aer liber, propria grădină sau terasa de pe acoperiș devine o oază de wellness în care simțurile se pot relaxa. În zilele noastre, toată lumea se poate bucura de puterea vindecătoare a apei pe tot parcursul anului în spa-ul propriu de acasă – deoarece sistemele moderne de hidromasaj sunt echipate cu sisteme de încălzire și, prin urmare, pot fi ușor utilizate confortabil chiar și iarna la temperaturi sub zero. Ce tipuri de căzi cu hidromasaj sunt pe piață și cum să întrețină în mod corespunzător facilitățile moderne, vezi articolul.

Jacuzzi în aer liber – desenele dintr-o privire

Terasă-acoperiș din lemn-jacuzzi în aer liber

Hottubs sunt căzi sau bazine de apă care masează corpul datorită duzelor speciale de aer / așa-numitelor jeturi / sau jeturilor de apă. Intensitatea masajului poate fi reglată dacă se dorește sau direcționată către anumite regiuni ale corpului. Facilitățile pot fi folosite pur și simplu pentru relaxare, dar sunt adesea folosite ca agenți terapeutici după consultarea unui medic – Masajul subacvatic favorizează circulația sângelui și are un efect pozitiv asupra metabolismului.

Caziile cu hidromasaj pot fi instalate în casă sau în grădină. În casă, așa-numitele jacuzzi asigură relaxare – acestea oferă suficient spațiu pentru una sau două persoane și sunt utilizate în mod similar cu cada / adică .. Apa se scurge după scăldat /. Caziile cu hidromasaj sunt fabricate din acril și asamblarea este ușoară atâta timp cât este disponibilă o conexiune suplimentară de alimentare. Căzile sunt considerate o alternativă mai ieftină și cu economie de spațiu la popularele căzi cu hidromasaj în aer liber.

Hottubs – varianta încorporată devine rapid un punct culminant în grădină

Jacuzzi în aer liber, încorporat lângă piscină

Băi cu hidromasaj în aer liber, rezistentă la intemperii, oferă spațiu pentru până la opt persoane și este disponibilă în două versiuni – încorporată sau portabilă. Jacuzzi-urile încorporate devin rapid un punct culminant în grădină, pe terasă sau lângă piscină. Acestea sunt proiectate în funcție de nevoile personale și nu lasă nimic de dorit în ceea ce privește echipamentul, forma și dimensiunea piscinei. În orice caz, ar trebui acordată o atenție deosebită sistemului de încălzire și sistemelor de filtrare în faza de planificare – deoarece odată instalat, hidromasajul poate fi adaptat doar cu mare dificultate.

Un model nou, instalat permanent pentru utilizare în exterior, s-a bucurat recent de o mare popularitate – dispozitivul care economisește spațiu combină piscina și cada cu hidromasaj într-un singur bazin de apă. Spa de înot, la experții în hidromasaj optirelax.de disponibil, are un puternic sistem de înot contracurent și o zonă de jacuzzi care poate fi utilizată pe tot parcursul anului.

Spa-urile portabile oferă o soluție flexibilă pentru casa de vacanță

Băi cu hidromasaj în aer liber - cadă cu hidromasaj flexibilă - spa-wellness-spa

Al doilea tip de cadă cu hidromasaj – așa-numitele spa portabile permit o anumită flexibilitate. Bazinele sunt realizate din acril și placate cu lemn sau oțel, ceea ce conferă designului un aspect clasic. Sistemul de încălzire, pompa și sistemul de filtrare sunt instalate în Portable Spa, astfel încât ansamblul să fie destul de simplu.

Jacuzzi în aer liber – depinde de îngrijirea potrivită

Sfaturi de îngrijire a cada cu hidromasaj în aer liber

O cadă cu hidromasaj în aer liber este concepută special pentru utilizare în exterior, dar îngrijirea potrivită și accesoriile potrivite garantează longevitatea acesteia. Un capac cu hidromasaj asigură faptul că dispozitivul va rezista fără probleme la zilele reci și ploioase de iarnă.

Curățarea temeinică cu produse speciale de îngrijire și un sistem de ozon previn formarea de germeni. De asemenea, producătorii recomandă schimbarea apei la fiecare 3 luni și verificarea regulată a valorii pH-ului.

Cabană cu hidromasaj în aer liber, zonă spa