Casă și grădină

Decor de vară – sfaturi pentru variante și exemple ieftine

vara deco veranda idee alb mobilier tapiterie albastru perne galbene

Vara este chiar după colț și trebuie să începem deja să ne gândim la reînnoirea și reîmprospătarea zonelor noastre interioare și exterioare cu cele potrivite Decor de vară. Decorarea la un buget este întotdeauna o provocare, dar designul este acum ceva ce se bucură de toată lumea, mai ales datorită mișcării DIY în continuă creștere. Îmi amintesc de o perioadă în care angrosiștii ca IKEA nu se aflau în atâtea orașe. Acum situația este foarte diferită: cumpărăturile online sunt simple și ușoare, aduce produse uimitoare pasionaților de design cu doar un clic de tastatură. Cu alte cuvinte, în zilele noastre suntem destul de norocoși să ne bucurăm de posibilități de design complet noi, mai bogate. Pentru a vă ajuta în noul sezon estival, aș dori acum să vă împărtășesc câteva sfaturi accesibile pentru decorarea verii.

Decor de vară – determinați bugetul

masa de cafea deco vara sfeșnic modern din marmură covor auriu

Un element esențial al decorării de vară cu un buget limitat este posibilitatea de a cumpăra piese accesibile, elegante, cu puține surse fiabile de bani. Mai întâi stabiliți sumele de bani pe care vi le puteți permite pentru decorarea casei dvs. de vară anul acesta, numai apoi veți cerceta piața. Sigur găsiți articole de decorare de vară elegante, moderne, interesante, la un preț rezonabil!

Vreau doar să dau un mic exemplu chiar acum: am căutat luni întregi, dar în cele din urmă am găsit această măsuță de cafea șic și sfeșnice pe care le aprind cu ocazii speciale!

Decor de vară – vază în turcoaz ca ghiveci de flori

suport de lumânări de vară deco ghiveci de flori turcoaz tava pentru iarbă

Aș dori să vă arăt altceva pe tema decorului de vară: marile chilipiruri pentru zona mea în aer liber! Da, această zonă a casei trebuie reînnoită din nou și din nou. Acest lucru poate deveni scump în timp! De aceea, sunt mereu în căutare de modalități de a cumpăra piese elegante, dar ieftine, atunci când vine vorba de proiectarea grădinii sau a curții. Această imagine dovedește ceea ce tocmai a fost spus. Aceste jardiniere mari au fost vopsite în gri pe un proiect DIY! Iar perna cu dungi albe și gri, masa verde și jardiniere potrivite dau terasei atingerea finală! Toate acestea sunt lucruri foarte ieftine pentru salonul meu în aer liber!

Decor pentru exterior vara cu jardiniere și jardiniere

deco vara sezlong mobilier de gradina gri modern

Lasă-mă să fiu sincer: casa mea este plină de produse IKEA. Când vine vorba de mobilier modern și decorațiuni de vară pentru casă cu un buget limitat, atunci am încredere în ideile dvs. de design și în calitatea bunurilor dvs. Vă rugăm să aruncați o privire la această lampă de masă FADO! Nu pare adorabilă cu acest corp sferic de sticlă?

Iluminați vara cu o lampă IKEA

decor vara ikea lampa mingea iluminare idee

Înainte ca vara să se mute, îmi schimb și lenjeria de pat. Mi s-a părut că acest așternut în galben este un decor extraordinar de vară și l-am cumpărat foarte ieftin. Îl folosesc pentru a reîmprospăta atmosfera din dormitor! Da, vara poate veni acum!

Decor din lenjerie de pat galbenă într-un aspect de vară

lenjerie de pat deco vara dormitor galben set up side side plant

Sfatul meu pentru a-ți adăuga o mulțime de decorațiuni de vară ar fi: Fă o listă cu magazinele economice din zona ta! Așadar, ți-ar fi mai ușor să le parcurgi și să găsești ceva cu adevărat potrivit pentru decorarea casei de vară și pentru răcorirea acasă! Cumpărați ieftin acum, astfel încât să puteți schimba aceste piese înainte de vara viitoare și să le înlocuiți cu altele noi, mai moderne, fără remușcări!

Castron albastru deschis ca decor în timpul verii

deco vara ghiveci de flori in aer liber masa suculenta albastra

Decor de vară – stilul retro este obligatoriu peste tot!

decorare vara dulap metal retro pictura roz bricolaj masa laterala

Când sunteți gata să cumpărați obiecte folosite, precum și piese retro, vi se va deschide o nouă lume a designului. Practic nu există limite pentru imaginația ta! Vopsiți un dulap vechi într-o culoare nouă și veți obține o piesă de mobilier frumoasă și multifuncțională care vă extinde în același timp decorul de vară.!

Găsiți decorațiuni de vară la piața de vechituri

deco vara garaj vanzare idee retro piata de vechituri retro

Aceasta este frumusețea descoperirilor de decoruri de vară folosite. Cu puțină culoare nouă, au o a doua șansă și par din nou uimitoare! Unde poți găsi astfel de lucruri? Încercați buticurile retro, magazinele second-hand, piețele de vechituri, centrele de antichități, vânzările imobiliare și festivalurile de antichități, dar și online. În galeria noastră foto veți găsi exemple convingătoare de descoperiri extraordinare în stil retro!

Articole decorative de la piața de vechituri

deco vara obiecte antice vaza suport lumânare din piatră prețioasă

Cumpărăturile pentru piese folosite în stil retro sunt o modalitate minunată de a găsi un deco de vară unic la prețuri accesibile. Mai există și altceva, adică fiorul cumpărăturilor! E suficient ca să mă trezesc entuziasmat devreme într-o sâmbătă dimineață și să merg la piețele de purici sau la vânzările de garaje!

deco vara lemn pește figura mobilier interior

vara deco retro ceașcă raft idee perete

Decor de vară pentru fanii DIY

deco vara idee bricolaj vaza sticla raft mobilier

Nu aș putea completa articolul de astăzi fără să menționez actuala nebunie pentru bricolaj printre milioane de proprietari de case. De ce DIY oricum? Puteți face literalmente ceva degeaba. Și arată un pic din propria creativitate cu decorul de vară! Deasupra este o vază suspendată care a fost creată în timpul unui proiect DIY.

Ghiveciul de flori suculent Deco de vară face lemnul singur

Upcycling-ul ca metodă de creare a decorațiunilor de vară este o strategie populară de bricolaj, deoarece inspiră o nouă viață produselor „vechi”. Acest container suculent DIY este unul dintre proiectele mele preferate DIY. Înainte de a deveni plantator, această piesă era un suport de lumânări parfumat!

decor vara ghiveci de flori albastru deschis suculenta terasa

După cum am menționat mai devreme în acest articol, sunt un mare fan al proiectelor DIY în aer liber. Ghivecele moderne de flori atractive pot fi foarte scumpe. De aceea prefer să cumpăr vase simple de teracotă cu un design clar pentru decorarea de vară. Apoi îi reîmprospătez cu un nou strat de vopsea și au un aspect fericit pentru sezonul cald!

deco vară agățat de perete cablu ideea tinker

Odată ce prinzi cu adevărat febra DIY, vei descoperi că devine a doua natură pentru tine. Veți gândi întotdeauna creativ și veți găsi soluții simple și ieftine pentru decorarea de vară.

decorare vara ghivece de teracota pictura plante plante

deco vase vase de lut argila tablă vopsea casă de păsări grădină suculente

decor vara felinar argint elegant hambar ceramica

vara deco ghiveci de flori design mestesug idei amprente digitale ferigi

vara deco tibidabo mobilier de salon gradina masuta de cafea sticla