carnaval

Faceți-vă singuri măști de hârtie – 12 idei pentru măști de carnaval

Fie pentru Carnaval, fie pentru Halloween, masca este o parte importantă a multor costume. În loc să cumpărați măștile, le puteți face singuri din diferite materiale și puteți apărea cu un aspect unic la carnaval. Cu hârtia machiată, măștile de carnaval pot fi tencuite în diferite forme și decorate după dorință. Mai jos sunt o mulțime de idei și ghiduri minunate pentru Măști de hârtie de mache face-it-yourself care se potrivesc perfect cu costumele de Halloween sau de carnaval.

Măști de hârtie de machiaj carnaval de Halloween costum de urs costum carnaval diy mask

Rețetă și instrucțiuni pentru măștile din hârtie mache

Măștile din hârtie de machiaj face-it-yourself-instructiuni-mască de urs

Există un total de trei metode diferite pentru producerea amestecului pentru hârtie mache – cu lipici, făină sau pastă de tapet. Produsul selectat este amestecat cu apă până când are o consistență netedă și lipicioasă. Când amestecul este gata, ar trebui să alegeți o suprafață potrivită pe care se va aplica hârtia mache. Vă recomandăm să folosiți un balon pentru o formă rotundă. Pentru a face macheta de hârtie, mai aveți nevoie de câteva foi de ziar pentru a fi rupte sau tăiate în benzi.

Măștile din hârtie de machiaj fac un costum de urs

Măști de hârtie din machetă de machiaj tinere-urs-mască-carnaval-instrucțiuni

Pentru a face această mască de urs, puteți folosi un balon cu pumn ca bază. Mai întâi umflați balonul, legați-l într-un nod și atașați-l la masa de lucru. Pentru a face machiajul de hârtie, o bandă de ziar este scufundată în amestec, excesul este îndepărtat și banda este plasată pe balon și netezită. Aceasta se repetă până când întregul balon este acoperit cu mai multe straturi de ziar. Pentru a proiecta urechile și nasul, aveți nevoie de carton, care este decupat într-o formă adecvată și atașat la masca de urs cu bandă de pictor.

Artizanat cu hârtie mache pentru copii și adulți – rețetă, figuri și idei

Artizanat cu hârtie mache pentru Halloween – 5 idei grozave cu instrucțiuni

Imagini cu ferestre de toamnă Tinker – idei și motive dulci

 Faceți-vă o mască de dinozaur pentru costumul de dinozaur

Măști de hârtie de machiaj tinker-dinozaur-trex-mask-carnaval-halloween

Măștile și figurile din hârtie de mache pot fi vopsite și decorate după dorință. Din machia de hârtie puteți face nu numai forme rotunde simple, ci și măști și figuri mai complicate. Cu puțină îndemânare și creativitate, puteți face chiar și o mască de dinozaur pentru copii sau adulți. Instrucțiunile sunt date mai jos. Dacă botul se prelungește puțin, veți obține o mască de crocodil.

Măști de hârtie dinozaur – materiale și instrucțiuni

Măști de hârtie cu măști de carnaval măști-clătire-dinozaur-mască-instrucțiuni

Pentru a obține forma capului de dinozaur, veți avea nevoie de o cască de construcție, carton, două baloane și bandă. În primul rând, capul este proiectat cu maxilarul superior de la casca de construcție și câteva benzi de carton. Apoi umflați baloanele până când au dimensiunea unui pumn și atașați-le la cască. Acum ar trebui să acoperiți întregul cap de dinozaur cu bandă sau bandă de pictor, astfel încât să nu existe lacune. Când matrița este gata, acoperiți-o bine cu hârtie mache.

Mască de dinozaur Tinker

hârtie machiată mască dinozaur mască instrucțiuni de bricolaj

Maxilarul inferior este realizat în întregime din carton și atașat în cele din urmă la maxilarul superior cu bandă și hârtie mache. Când masa de hârtie este uscată, poate fi vopsită în orice culoare. Acum nu mai rămâne decât să pictezi pe ochi și nas, să faci dinți din hârtie și să-i lipiți pe mască.

Fă-ți singur măști de hârtie de mache cu baloane

mască de hârtie-mască-balon-instrucțiuni-bricolaj-mască-bricolaj

Baloanele sunt perfecte pentru realizarea măștilor de carnaval. Dacă doriți o mască numai pentru față și nu pentru întregul cap, atunci puteți acoperi doar jumătate din balon cu mache de hârtie. Pentru a îndepărta balonul, ar trebui să-l spargi când hârtia este complet uscată. Aceasta lasă doar masca, pe care acum o puteți decora după cum doriți.

Realizați măști de Halloween și de Mardi Gras din hârtie mache

măști-de-hârtie-masca-face-tu-singur-balon-mască-de-Halloween

Când ați separat masca de balon, puteți folosi un cuțit manual pentru a tăia ochii, gura și nasul în orice formă doriți pentru a crea masca dorită. Indiferent dacă doriți să faceți măști înfiorătoare pentru Halloween sau măști elegante de carnaval – nu există limite pentru măștile din hârtie mache.

Realizați măști de hârtie cu personaje populare

măști de hârtie-mache-mă-ai-faci-tu-mă-mă-măi de carnaval

Copiilor le place să se îmbrace ca animale și personaje populare pentru Mardi Gras. Cu mâche de hârtie puteți face singură o mască care se potrivește costumului respectiv. Oferă o alternativă bună la pictura feței și arată la fel de frumos.

Faceți mască de lup din hârtie mache – instrucțiuni

mască de hârtie-mască-lup-mască-copii-carnaval-halloween

Dacă doriți să creați o mască mai complicată, primul lucru de făcut este să vă gândiți la modul în care puteți proiecta diferitele componente. Aici am arătat un ghid de imagine pentru realizarea unei măști de lup. Pentru a modela gura și urechile, se folosesc benzi de carton, care sunt atașate la mască cu bandă de pictor. Pentru ca masca să arate mai autentică, pictura joacă, de asemenea, un rol important.

Realizați măști de hârtie machetă cu folie de aluminiu ca bază

instrucțiuni-pentru-fabricarea-hârtiei-măști-pentru-a-te-face-singur-cu-folie-de-aluminiu

Dacă vrei să-ți faci singur o mască care să se potrivească perfect pe fața ta, poți folosi folie de aluminiu. Luați trei straturi de folie de aluminiu una peste alta și apăsați ferm foile pe față. Este important ca contururile nasului, buzelor, orificiilor oculare și pomeților să fie bine cartografiate. Îndepărtați cu atenție masca de pe față, apoi tăiați găurile pentru ochi.

Faceți-vă singuri o mască de craniu

mască de hârtie-mache-decorează-zaharuri-craniu-mască

Acum ar trebui să acoperiți masca finisată din folie de aluminiu cu bandă de pictor, cel mai bine este să lucrați direct pe față, astfel încât să se păstreze contururile. Apoi, scoateți masca de pe față și acoperiți-o cu hârtie mache. Puteți picta masca uscată ca un craniu și astfel puteți evoca un costum grozav pentru Carnaval sau Halloween.

Idei de decor pentru masca craniului

hârtie mache-mask-tinker-skull-carnival-masti-tinker

Măștile din machetă din hârtie craniană pot fi vopsite și decorate după dorință. Cu motive de flori colorate, inimi și bijuterii, puteți face singur așa-numitul craniu de zahăr sau bomboane, care arată în același timp înfricoșător și frumos.

Faceți măști de teatru din machetă de hârtie

măști de hârtie-mască-măști-de-teatru-carnaval-fă-o-singur

Dacă sunteți în căutarea unui costum de partener pentru carnaval, atunci puteți face măști de hârtie de teatru. Cel mai bine sunt realizate folosind metoda foliei de aluminiu și simbolizează tragedia și comedia din teatru.

Tinker și decorați măștile de carnaval pentru Mardi Gras

măști-de-hârtie-mache-măști-venețiene-fă-te-mă-măști-de-carnaval

La carnaval pur și simplu nu funcționează fără măști frumoase de carnaval. Ele sunt punctul culminant al fiecărui costum și oferă o alternativă excelentă la machiajul de carnaval. Puteți cumpăra măști frumoase de carnaval peste tot în timpul sezonului de carnaval, dar o mască de fabricare personală vă asigură unicitatea.

Realizați măști de hârtie machiată ca măști de carnaval

mască de hârtie-măști-carnaval-măști-idei-de-joc-carnaval

Pentru a confecționa chiar și măști de hârtie pentru carnaval, puteți fie să faceți masca folosind metoda foliei de aluminiu, fie să o faceți din carton. O altă opțiune ar fi să cumpărați semi-măști simple și să le acoperiți cu hârtie mache. Acest lucru le face mult mai ușor de vopsit și decorat.

Faceți-vă chiar măști venețiene

măști-din-hârtie-machete-decorați-masca-venețiană-creați-vă

Semimăștile pentru carnaval sunt elegante și pot fi decorate după dorință. Pene, strasuri și sclipici prezintă întotdeauna o idee grozavă. Puteți folosi chiar și hârtie mache pentru a face măști de carnaval venețiene frumoase și pentru a primi o tonă de atenție.

Faceți o mască pentru un costum de faraon

măști-de-hârtie-machea-fă-te-mă-egiptean-faraon-mască

De asemenea, puteți face măști din hârtie machetă folosind măști simple din plastic. Aici veți găsi instrucțiuni minunate pentru a vă face de la o mască faraon la costumul corespunzător. Pentru aceasta aveți nevoie de carton, bandă de pictor și o rolă de toaletă goală.

Faceți-vă singuri măști frumoase din hârtie de mache

măști de hârtie-măști-măști de carnaval-tinker-egiptean-faraon

Mai întâi cartonul este decupat corespunzător și masca de plastic este atașată la acesta cu bandă de pictor. Apoi, faceți barba din rola de toaletă goală și lipiți-o pe mască. Apoi acoperiți masca faraonului cu hârtie mache și lăsați-o să se usuce. În cele din urmă vopsiți cu vopsea spray aurie, lipiți dungi albastre și vopsea pe ochi și sprâncene. Combină masca cu o deghizare potrivită și costumul tău de faraon pentru Mardi Gras este gata.