carnaval

Creați idei pentru carnaval cu pomponi pentru tineri și bătrâni

Idei de artizanat pentru pompon de carnaval Mardi Gras instrucțiuni de decorare copii adulți

Mardi Gras și Carnavalul sunt o perioadă plină de culoare la care aproape toată lumea așteaptă cu nerăbdare și mai ales copiii se așteaptă cu nerăbdare. Te poți transforma în eroul tău preferat pentru o clipă. Indieni, cowboy, clovni, super-eroi și alte personaje apar. Străzile, sălile de petreceri, sălile și casele sunt decorate cu ghirlande, serpentine, baloane și tot felul de articole de carnaval. Este minunat că și copiii își pot face propriile costume și decorațiuni. Pentru a nu lipsi idei de artizanat pentru Mardi Gras și Carnaval, am adunat o mulțime de sugestii pentru artizanat creativ cu pompe.

Idei de meșteșuguri colorate pentru Mardi Gras și Carnaval cu pompe

idei meșteșugari mardi gras pompon costumele pentru copii

Pom-poms sunt probabil bine cunoscuți de oricine care majorete la jocuri de fotbal. Cu toate acestea, acestea sunt disponibile într-o mare varietate de modele și dimensiuni. Pachetele pufoase de hârtie tisulară, beteală sau bilele de fagure sunt potrivite în special pentru agățare. Ele decorează tavanele și pereții sălilor, sălilor de petreceri și a camerelor. Versiunile puțin mai mici, care sunt în mare parte realizate din fire, pot fi transformate în ghirlande jucăușe. De asemenea, sunt deosebit de eficiente în costume, încălțăminte și accesorii pentru carnaval sau Mardi Gras. Pom-pomii sunt adesea rotunzi, dar sunt posibile și alte forme: inimi, diamante sau picături. Cu puțină răbdare și puțină îndemânare, puteți face singuri pom-poms în toate culorile imaginabile.

Idei de artizanat pentru carnaval: faceți-vă singuri pom-poms

Idei meșteșugărești pentru pomponi de carnaval de Mardi Gras pentru copii petrecere pălării de hârtie

Puteți face pompe dintr-o mare varietate de materiale. Fie din lână, fire, tul, țesături sau hârtie de țesut, puteți face cu ușurință boburi amuzante. Sunt minunat de potrivite pentru toate decorațiunile și ca un pic de culoare. Mai presus de toate, materialul este ales în mod corespunzător. Bolurile de hârtie tisulară arată deosebit de frumoase ca o ghirlandă drapată pe tavan sau deasupra oglinzii. Pomponele mici arată extrem de frumoase ca etichete cadou, broșe pe haine, pălării sau pantofi. Pomponele din tulle pot fi folosite în locul florilor pentru o decorare specială a mesei. Micuțe și dens tencuite, arată ca florile Craspedia Drumstick (floarea cu bile galbene).

Pompon de bricolaj: cum să faci singur pomponii?

Ideile de artizanat pentru pomponul de carnaval Mardi Gras vă oferă instrucțiuni

Bolurile mici și mari nu trebuie să lipsească la niciun costum sau ținută de carnaval. Acestea sunt o completare perfectă la acest lucru și sunt, de asemenea, foarte ușor de realizat. Nu ai nevoie de multe pentru asta: Resturi de lână sau fir de orice culoare, o bucată de carton, foarfece ascuțite și o pereche de busole. Trebuie să alegeți busola în funcție de dimensiunea dorită a bobinei. Acum desenează două cercuri de aceeași dimensiune cu busola și decupează forma astfel încât să fie create două inele identice. Pentru a ușura înfășurarea pompei, puteți decupa o bucată mică din inel. Apoi puneți cele două inele de carton una peste alta și le înfășurați treptat uniform cu fire. Dacă există o deschidere foarte mică în mijloc, tăiați lâna pe partea lungă dintre cele două inele. Înainte de a scoate bucățile de carton, trageți un fir lung și legați-l strâns. În cele din urmă, inelele de carton sunt îndepărtate și bobul este frumos „coifat”.

Pomponete DIY mici

Idei meșteșugărești pentru pomponii de carnaval Mardi Gras, furculiță mică

Pentru pomponele foarte mici, vă recomandăm să folosiți fir fin, de preferință fir de broderie sau fir de mătase. Ceea ce este încă necesar este o furcă cu patru brațe. Acum înnoiți firul în mijloc și îl înfășurați în jurul întregii furculițe pentru a forma un pachet de grăsime. Apoi îl înnodezi cu un fir în mijloc și îl scoți din furculiță. La sfârșit tăiați buclele și acest lucru face ca mini bobble să fie plăcut și pufos. O puteți tăia puțin îngrijit cu foarfeca, astfel încât să devină sferică.

Pompon din tul DIY

idei meșteșugari pomponi de carnaval tul fă-ți instrucțiuni

Pomponele mari din tul sau hârtie sunt decorațiuni excelente pentru multe ocazii. Mai ales la nunți și în sălile de petrecere, ei conving prin aspectul lor filigranat. Spre deosebire de hârtie, tul nu are dezavantajul de a se rupe prea repede și arată întotdeauna atât de frumos. Desigur, este puțin mai scump decât hârtia, dar mai durabil și îl puteți spăla și. Tulle pe role vine în diferite culori și dimensiuni. De asemenea, este disponibil la metru pentru cusut în magazinele de țesături. În funcție de dimensiune, aveți nevoie de diferite cantități de tul pentru pompon. Acestea pot fi adaptate cu ajutorul a două inele de hârtie sau cu o furculiță. În loc de o furculiță, utilizați o bucată de carton dreptunghiulară, în funcție de dimensiunea pompei, și pur și simplu înfășurați tul în jurul cutiei de carton. Apoi legați în mijloc cu un fir și tăiați complet pe ambele părți. În cele din urmă, trebuie să pliați alternativ straturile individuale la stânga și la dreapta, să le scoateți puțin și să le modelați frumos.

Idei de meșteșuguri colorate pentru Mardi Gras și Carnaval cu pompe

idei de jucărie carnaval pomponi costume copii colanți condimentat

Pom-poms de diferite forme, dimensiuni și culori pot fi combinate între ele și, astfel, condimentează orice ținută sau costum de carnaval plictisitor. Regula este: cu cât mai mult, cu atât mai bine. Puteți face cât doriți. Acestea ar trebui coordonate numai în ceea ce privește culoarea. Culorile clare și strălucitoare merg foarte bine împreună și, de asemenea, cu tema carnavalului. În cele ce urmează vă prezentăm câteva idei grozave pentru accesoriile de carnaval.

Creați-vă propria bandă cu pomnpons

idei de răsucire carnaval pomponi bandă

Bolurile colorate pot fi realizate rapid folosind metodele prezentate sau, alternativ, cumpărate gata făcute și pot fi atașate și mai rapid la locurile dorite. Deci, puteți decora aproape toate părțile costumului de carnaval atmosferic. În funcție de cât de luxos vă imaginați ținuta, pot fi adăugate mai multe bule mici sau doar câteva mai mari. Aici vă prezentăm două variante pentru un bobble cu bandă.

idei de răsucire pompon de carnaval instrucțiuni pentru bandă

O bandă simplă, simplă, poate fi decorată frumos cu câteva pompe colorate. Dacă doriți, puteți atașa doar o bobină ceva mai mare. Cel mai bun mod de a atașa pom poms este să folosiți un pistol de lipit fierbinte. Dacă există reziduuri de adeziv neclare pe partea inferioară, le puteți acoperi frumos cu o bucată de pâslă.

Idei de artizanat pentru Mardi Gras și Carnaval: faceți ghirlanda cu pomponi

idei meșteșugari carnaval pompoane decorare ghirlande ciucuri te faci

Pomponele colorate și ciucuri de diferite dimensiuni în diferite culori pot fi prelucrate în mod minunat ca ghirlande pentru carnaval, carnaval sau pur și simplu pentru decor colorat în camera copiilor. Tot ce aveți nevoie este un fir solid și un ac. Pentru schimbare, între pompe se pot introduce câteva mărgele rotunde și pătrate din lemn sau alte elemente decorative.

Decorați pălării de petrecere cu pom-poms

idei meșteșugari pomponi de carnaval pălării de petrecere pentru copii

Pălăriile de petrecere aparțin fiecărei petreceri. În plus, puteți completa minunat costumul de clovn pentru Mardi Gras sau Carnaval cu o frumoasă pălărie din carton. Pentru aceasta aveți nevoie de o bucată de carton, niște fire elastice, creioane colorate și câteva bolble colorate. Cu puțin ajutor, fiecare copil își poate face o pălărie de petrecere ca aceasta.

idei meșteșugari mardi gras pompon de carnaval decorează pălării de petrecere

După ce ați format cartonul într-un con de orice dimensiune, trebuie să atașați firul elastic din interior. Apoi, vă puteți ocupa de decorarea pălăriei de petrecere. Este foarte ușor să creați o varietate de puncte pe pălărie cu un burete și puțină vopsea. În cele din urmă, decorați marginea inferioară a pălăriei cu pomponi mici colorați, care sunt atașați unul cu celălalt cu ajutorul unui pistol de lipit fierbinte.

Faceți-vă singur pantofi de carnaval

idei de bricolaj pomponi de mardi gras decorează pantofii condimentați

Cum arată pantofii de carnaval perfecți? Cu siguranță ar trebui să fii confortabil și drăguț în același timp. Adidașii sau adidașii sunt cu siguranță confortabili pentru picioarele tale, dar nu sunt chiar drăguți, nu-i așa? Un model simplu de pantofi primește imediat o nouă față asemănătoare carnavalului, cu un pompon în culori vii.

Decorați cu pompoane din tul pentru carnaval și carnaval

idei meșteșuguri mardi gras pomponi tul decorează

Așa-numitele flori cu pompe sunt perfecte doar ca un decor minunat pentru carnaval și, de asemenea, pur și simplu ca o strop de culoare în apartament. În funcție de dimensiunea dorită, acestea pot fi adaptate cu orice material, cum ar fi fire sau tul, folosind una dintre metodele pe care le-am arătat mai sus. Pomponii de casă sunt băgați cu grijă în ramuri lungi, subțiri sau bețișoare cu ajutorul sârmei. Iar minunatele flori sferice sunt gata!

 Costumul de majoretă include pom-poms

idei meșteșug mardi gras carnaval pomponi copii majorete

Cunoaștem pom-poms în principal din jocuri de fotbal, baschet sau lacrosse, unde majoretele în rochii scurte și pomponi strălucitori sunt o necesitate absolută. Și nu există o ocazie mai bună de a te strecura într-un alt rol decât în ​​zilele de carnaval. Pe lângă personajele de desene animate, șerifii și cowboy-urile, costumele exclusive de majorete sunt o temă populară. Cu puțin efort, poți să îți proiectezi singur o ținută sau să o completezi perfect cu accesorii de casă.

Cheeleader care face singur pom pom: instrucțiuni

idei jucăușe pomponi de carnaval majoretele fac instrucțiuni

Costumul majoretei include: o fustă scurtă plisată și un tricou cu îmbrățișare de figuri sau o rochie scurtă, adidași plate, o bentiță pentru coada de cal și două pompe mari. În plus, este recomandabil să purtați lenjerie și ciorapi de culoare piele, deoarece majoretele efectuează de obicei o mulțime de rutine de dans acrobatic. Aspectul perfect este perfect rotunjit de două pompe în aceleași culori ca și costumul. Poți să le faci singur fără prea mult efort.

idei meșteșugărești pompon de carnaval majoretele te fac să faci diy

Diverse materiale sunt potrivite pentru pomponii de majorete, cum ar fi orice țesătură, beteală, hârtie de țesut, nailon sau altele asemenea. Pentru un pompon care nu este foarte mare, utilizați o bucată de țesătură de 12 “x 16” sau alt material. Cu cât pomponul ar trebui să fie mai magnific, cu atât ar trebui folosit mai mult material pentru el. Dreptunghiul trebuie tăiat în benzi la o distanță de 1,5 – 2 cm pe ambele părți, dar nu până la capăt. În mijloc, dungile ar trebui să rămână întregi și astfel să țină franjurile împreună.

idei meșteșugesti pompon de carnaval majorete bricolaj

Puteți procesa cât de mult doriți în acest fel. În cele din urmă, toate piesele sunt legate împreună în mijloc și fie fixate pe o tijă de plastic, fie alternativ, fiecare fixată cu o legătură de cablu.

Creați-vă propria coafură pentru Mardi Gras sau Carnaval

idei de ciuperci carnaval pompoane pălărie harreif pene strasuri

Pomponele mici pot fi folosite în mod minunat pentru a decora pălării pentru Mardi Gras sau Carnaval. Aici vă prezentăm instrucțiuni simple despre cum să transformați o coroană de plastic prințesă într-o bandă festivă frumoasă, cu pene și sclipici.

idei de răsucire pompon de carnaval coafură pene bandă