carnaval

Costumați-vă singur Catwoman pentru adulți și copii – 9 idei

costum de pisică urechi-mască-fată-neagră

Căutați deja idei pentru următorul costum pentru Carnaval sau Halloween? În articolul de astăzi, am dori să vă prezentăm costumul Catwoman extraordinar, atractiv și ușor de recunoscut, pe care îl puteți face cu ușurință și ieftin acasă. Ideile pe care le-am pus împreună pentru dvs. sunt potrivite pentru femeile, adolescenții și copiii care doresc să fie centrul atenției la o petrecere tematică ca o pisică încrezătoare în sine.

costum-de-carnaval-doamnelor-catwoman-kim-kardashian

Celebrul costum Catwoman a trecut de-a lungul anilor prin mai multe interpretări, prezentate de diferite doamne celebre. Michelle Pfeiffer, de exemplu, a făcut celebru costumul de pisică din „Batman Returns” al lui Tim Burton, care este și astăzi cel mai popular costum Catwoman. Interpretările „Catwoman” de Halle Berry și Anne Hathaway în „The Dark Knight Rises” nu sunt cu siguranță inferioare lui. Kim Kardashian a fost, de asemenea, în centrul atenției la petrecerea ei de aniversare de Halloween, arătându-se într-un costum de Catwoman etanș și atrăgând atenția tuturor.

Faceți-vă un costum simplu Catwoman pentru femei

piele-catwoman-face-te-masca-costum

Puteți obține echivalentul feminin al costumului Batman în diferite moduri, în funcție de propriul gust, care poate fi văzut și în galeria noastră de imagini. Deghizarea de supererou se observă, desigur, la prima vedere cu culoarea sa neagră. Baza pentru binecunoscutul look Michelle Pfeiffer este o salopetă neagră strălucitoare. Nu trebuie neapărat să aveți costumul de piele sau latex sau să cumpărați unul nou pentru a vă strecura în rolul femeii puternice de pisică. Cea mai importantă regulă în costumul Catwoman este că porți haine negre.

costum-halloween-carnaval-adult-catwoman

Doamnele care doresc să confecționeze ele însele costumul Catwoman pentru Carnaval sau Halloween au o mare libertate de design. Fie că doriți să purtați îmbrăcăminte închisă sau fără brațe, cu încălzitoare pentru brațe sau mănuși lungi, depinde, desigur, de dvs. Blatul pentru costumul Catwoman poate fi și un costum de baie negru, care are și un aspect strălucitor. Dar chiar și fără un aspect lucios, topul potrivit pentru costumul tău de carnaval cu un pulover cu guler negru s-ar găsi rapid. Cei care obțin un aspect îndrăzneț pot combina un top negru care îmbrățișează corpul, subtil decoletat, cu mănuși lungi.

superman-catwoman-costume-adult-ideas

Mănușile cu gheare până la cot sunt ideale pentru costumul auto-realizat Catwoman pentru adulți. Dacă nu puteți obține mănuși cu unghii deja atașate, puteți face unele nu mai puțin atractive. Tăiați doar fante mici în fiecare vârf de deget și lăsați-vă unghiile negre să iasă. Sunteți binevenit să obțineți unghii lungi, negre și ascuțite, care reprezintă o parte importantă a costumului original.

mască-machiaj-cizme-generale-negre

Pentru partea inferioară a costumului tău de carnaval sau de Halloween, poți purta pantaloni strâmți din piele neagră sau jambiere strălucitoare. Cu pantaloni sau jambiere negre din PVC, nu ai nevoie de o salopetă pentru a imita Catwoman-ul lui Halle Berry. De altfel, blugii negri sau colanții negri strălucitori vă vor servi și vă vor completa ținuta de petrecere. Puteți tăia forme de fulgere pe partea din față și din spate a întregii picioare a pantalonilor, creând un efect rupt.

permis-cizme-urechi-bici-pisică-de-carnaval-costum

Oricine a optat pentru costumul Halle Berry Catwoman poate arăta un pic mai multă piele. Un corsaj negru sau un bustier decupat sunt opțiuni excelente pentru un top asortat, atractiv. Costumul Catwoman pentru femei include și o centură neagră în jurul taliei. Pentru a imita această centură înfășurată și pentru a obține efectul extraordinar, puteți înfășura două centuri în formă de X încrucișate în jurul taliei.

rochie-carnaval-costum-mănuși-urechi

Pentru costumul autentic Catwoman pentru adulți, tocurile înalte din piele lacată sau cizmele negre sunt esențiale. Dacă doriți să rămâneți la film, puteți purta pantofi negri sau cizme înalte, care sunt deschise în față și au toc. În primul rând, bineînțeles, este important să vă simțiți confortabil și în siguranță în costumul de Catwoman de la sine. Aceasta este singura modalitate de a garanta o apariție reușită și credibilă.

costum-super-erou-catwoman-ladies-urechi

Dacă îți îmbraci singur un costum Catwoman pentru petrecerea tematică, ești binevenit să îți scoți rochia neagră din dulap și să înscrii cu un aspect elegant și dramatic la Carnaval sau Halloween. O mini-fustă neagră cu topul asortat este un costum de super-erou rapid și ușor pentru catwoman. O altă alternativă pentru ținuta catwoman ar fi pantalonii negri fierbinți în combinație cu orice top negru..

pisică-costum-mască-de-față-machiaj

Masca tipică de pisică nu trebuie să lipsească, desigur, din costumul de carnaval. Anne Hathaway poartă o jumătate de mască neagră cu urechi de pisică și are părul drept în jos. Orice mască simplă pentru ochi care atrage atenția asupra ochilor frumos alcătuiti este suficientă pentru ținuta ta perfectă. Puteți face masca de pisică singură din pâslă sau țesătură neagră și atașați-o la o bandă de cauciuc neagră. Urechile de pisică pot fi făcute rapid și ușor din carton sau țesătură neagră și lipite pe o diademă sau bandă de susținere.

fată super-erou mască pisică catwoman idei

Dacă v-ați decis deja costumul Michelle Pfeiffers, trebuie, de asemenea, să vă îmbrăcați îmbrăcămintea obișnuită, și anume jumătate de mască din PVC negru cu urechi de pisică, pentru un aspect autentic. Puteți realiza o mască care să arate foarte asemănătoare cu cea reală dintr-o șapcă neagră de înot sau o țesătură neagră strălucitoare. Tăiați găurile pentru ochi și o gaură pentru nas. Puteți face urechile mici și ascuțite din carton și le puteți înconjura cu țesătură neagră.

coase-te-costum-catwoman-fata

În cele din urmă, coaseți țesătura pe ambele părți ale capacului de înot. Dacă nu ai timp, îți poți machia fața cu machiaj negru, lăsând ochii goi ca o mască de ochi. Pentru a crea un machiaj perfect pentru Catwoman, amorsează-ți fața într-o culoare deschisă și acordă o atenție deosebită ochilor tăi. Puteți evoca un aspect seducător cu fard negru și gri-maro, creion de ochi negru și rimel negru. Vă puteți rotunji machiajul Catwoman cu buze roșii aprinse.

Creați-vă propriul costum de carnaval Catwoman pentru fete și adolescenți

copii-catwoman-girl-make-costum-tu

Costumul Catwoman Mardi Gras este, de asemenea, o idee excelentă pentru copii și adolescenți. Dacă sunteți în căutarea unei provocări creative și distractive, puteți coase singur costumul Catwoman pentru fete. Sunteți binevenit să decorați salopeta cu liniile albe tipice și zimțate și să creați un costum original de pisică pentru copilul dumneavoastră. În caz contrar, chiar și cu copii, ar trebui să alegeți îmbrăcăminte confortabilă, potrivită în negru. Folosiți vopsea de machiaj pe fața celui mic. Cu machiajul pisicii, nasul snub, vârful negru al nasului și mustățile nu trebuie, desigur, să lipsească.