carnaval

Copiii se machiază pentru Carnaval ca supereroi populari – idei și instrucțiuni

masca Batman Superman alcătuiește carnavalul

Pictura feței este un subiect foarte popular, mai ales în perioada carnavalului. Pentru că alunecarea în rolul unuia dintre modelele lor este visul multor fetițe și băieți. Dacă sunteți în căutarea unor idei de ultim moment pentru cei mici de la Mardi Gras, pictura feței este cu siguranță alegerea potrivită. Puteți machia copiii pentru carnaval în mai puțin de 30 de minute, iar aspectul carnavalului este gata. Dacă este posibil, machiajul poate fi completat cu accesorii și îmbrăcăminte în culori potrivite. În această postare, am adunat o varietate de idei minunate de pictură a feței inspirate de cei mai populari supereroi. Citiți mai departe și navigați prin galeria noastră de imagini pentru a descoperi inspirație și sfaturi de machiaj pentru Batman, Superman, Thor și mulți alții. Ideile nu sunt potrivite doar pentru carnaval, ci și pentru petreceri și zile de naștere ale copiilor.

Copiii se machiază pentru Mardi Gras în rolul lui Batman

copii machiază motive de carnaval super-erou băiat băiat

Batman este fără îndoială unul dintre cei mai populari supereroi din toate timpurile. Ca membru al Ligii Justiției, el luptă cu băieții răi, ceea ce i-a adus o mare popularitate la copii și adulți. Dacă copilul dvs. ar dori să apară ca Batman la carnaval, atunci puteți face cu ușurință o pictură de față potrivită. Întrucât Batman înseamnă „om de liliac” tradus exact din engleză, trebuie pur și simplu să te machiezi pe un liliac pe față.

idei de pictură a feței mască super-erou Batman ușor

Pentru machiajul Batman aveți nevoie de vopsea solubilă în apă în negru, precum și de o perie subțire și groasă. Dacă doriți, puteți folosi desigur și alte culori pentru a face machiajul mai interesant. Cu albul, de exemplu, contururile liliacului pot fi accentuate, iar lumina lunii sau apusul pot fi imitate cu albastru sau portocaliu. Combină cu haine în negru și o pelerină asortată și aspectul Batman este gata.

idei simple pictura fata carnaval bat batman

batman alcătuiesc idei de carnaval băieți supereroi

pictura de fata baieti batia bat pictura de fata

liliac albastru de batman alcătuind băieți de carnaval

băieții alcătuiesc carnaval lego batman albastru galben

Alcătuiește copii ca Spiderman

Spiderman alcătuiește idei de carnaval băieți

Este Spiderman super-eroul preferat al copilului tău? Apoi, următoarele idei sunt perfecte pentru micuțul tău. Pentru a compune Spiderman aveți nevoie de culori de machiaj în roșu, alb-negru. Procedura este foarte simplă. Mai întâi, conturați zona ochilor împreună cu sprâncenele în formă de lacrimă cu vopsea neagră și completați cu alb. Apoi vopsiți restul feței în roșu și decorați-l cu linii negre ca o pânză de păianjen.

copiii alcătuiesc vopsea de mască de spiderman de carnaval

Dacă doriți, puteți părăsi zona gurii fără machiaj și aplicați machiaj numai în jurul ochilor. Dacă vrei, ai putea picta un pic de păianjen pe nas sau pe frunte.

sfaturi simple de machiaj pentru masca spiderman

carnaval machiaj băieți idei super-erou spiderman

copii carnaval idei spiderman machiaj băiat

machiază carnaval copii idei spiderman ușor

idei de pictură a feței carnaval spiderman băiat

spiderman mască machiaj ușor carnaval copil

mască spiderman idee de machiaj sfaturi de machiaj băieți

batman superman idee originală costum carnaval copii

copiii alcătuiesc carnavalul spiderman negru, pânză de păianjen

fată de machiaj super-erou super-erou spiderman roz

Idei de pictură a feței pentru Superman / Supergirl

costume de super eroi carnaval alcătuiesc copii Batman Superman

Dacă copilul tău a decis un costum de Superman sau Supergirl pentru carnaval anul acesta, îl poți rotunji cu un machiaj răcoros. Deoarece Superman nu poartă de fapt o mască, ca vopsea pentru față, puteți vopsi logo-ul pe fața copilului. Este un „S” roșu pe un fundal galben care este desenat în mijlocul unei forme de diamant. Pentru a completa aspectul, pictați un fundal albastru în jurul logo-ului.

pictura feței superman idee băiat simbol

copii care se machiază fată de carnaval fată pictură supergirl

copii machiaj carnaval fată supererou supergirl

Sfaturi de machiaj Wonder Woman pentru fetițe

copii machiază carnaval super erou fată femeie minune

Deși majoritatea supereroilor sunt bărbați, există și câteva supereroi de sex feminin care fascinează fetele mici. Femeia minunată este primul super-erou și, datorită noii adaptări cinematografice, personajul se bucură de o popularitate crescândă în ultimul an. Deci, dacă fetița ta visează să devină un super-erou, atunci fă-o machiaj ca femeia minunată.

minune femeie costum copii sfaturi machiaj

Machiajul Wonder Woman este foarte ușor. Tot ce aveți nevoie este niște vopsea de machiaj galbenă, roșie și neagră, precum și o perie subțire și ruj roșu. În primul rând, vopsiți conturul unei diademe pe frunte cu roșu sau negru. Apoi completați tiara cu galben și vopsiți o stea roșie în mijloc. Apoi folosiți vopsea neagră pentru a alcătui un creion de ochi lung pe ambii ochi. Finalizați aspectul cu un ruj roșu.

fata pictura fata super eroina machiaj femeie minune

Copiii se machiază pentru carnaval ca fulger

idei de carnaval machiaj super-erou the flash boy

Flash este un personaj de desene animate mai puțin cunoscut, dar există o mulțime de băieți mici cărora le place. Flash este membru al Ligii Justiției la fel ca Batman, Superman și Wonder Woman. Pentru a compune masca Flash, aveți nevoie de culoare de machiaj negru pentru contururi, roșu pentru completare și galben pentru fulgerul de pe frunte și urechi.

Alcătuiește-l pe Thor, zeul tunetului

thor cască machiaj idei carnaval

Răzbunătorii este o echipă de supereroi care este foarte populară pentru tineri și bătrâni. Dacă copilul dvs. a decis un costum Thor pentru Mardi Gras, veți avea nevoie și de o cască potrivită. În loc să tratezi sau să cumperi unul, îl poți vopsi pur și simplu pe față cu vopsea de machiaj. Urmați pașii din ghidul de imagine pentru a machia casca și barba lui Thor.

instrucțiuni de machiaj carnaval băieți răzbunători thor

copiii se machiază băieți de carnaval thor barba

Idei de pictură a feței pentru băieți – Iron Man

iron man face painting idee băieți mască machiaj

Puteți să vă machiați copiii pentru carnaval ca Iron Man. Puteți găsi inspirație pentru o vopsea potrivită pentru față, cum ar fi Tony Stark, în imaginile de mai jos. Din nou, sunt necesare doar trei culori pentru acest supererou: roșu, galben și negru. Pentru un aspect bine rotunjit, culorile hainelor ar trebui să se potrivească machiajului.

machiaj de carnaval om de fier băiat pictură pe față

copii machiază carnaval super-erou om de fier roșu galben

supererou machiază costum de carnaval iron man

Alcătuiește Hulk

super erou alcătuiesc carnaval copii băieți hulk

O altă idee grozavă pentru machiajul copiilor cu super-eroi este Hulk. Îi poți picta cu ușurință fața cu vopsea verde machiată, prin care îi concepi trăsăturile faciale speciale cu negru. Se spune că expresia de pe față este enervată, la fel ca Hulk însuși.

super-erou alcătuiește vopsea de hulk verde

Alcătuiește masca Căpitanului America

mască de machiaj capitain america pur și simplu carnavalul copiilor

Răzbunătorii includ și personajul eroului american Căpitanul America. La fel ca supereroii, alcătuiește copiii cu alb și albastru. Mai întâi pictați un „A” cu majuscule pe frunte și apoi vopsiți o mască albastră în jurul ei. Dacă doriți, puteți contura masca cu negru.

masca super erou make up boy capitain america

idei de machiaj ușor copii carnaval capitain america vopsea mască albastră

Copiii se machiază ca Wolverine

copii machiază carnaval super erou vopsea vopsea mască de față

Wolverine (în germană Wolverine) este, de asemenea, unul dintre supereroii care se numesc Răzbunătorii. Masca sa poate fi alcătuită cu albastru și galben, prin care puteți vedea idei diferite în imaginile următoare. Dacă te machiezi pe copii ca Wolverine, poți imita și ghearele de pe mâini cu vopsea de machiaj gri și negru.

machiază idei de carnaval băieți de lupi supereroi

șabloane de pictură a fețelor idei băieți lupin

machiaj carnaval copii vânătoare măștile vopsea vopsea albastru galben

costum de vărsat copii băieți vopsea de față

pictură pe față de lupi mâini copii idei carnaval

pictură pe față carnaval fată vânătoare pictură pe față

Sfaturi de machiaj pentru Testoasele Ninja

costume de super-eroi copii țestoase ninja alcătuiesc băieți

Este posibil să nu fie supereroii tăi tipici, dar se luptă cu băieții răi. De aceea fetelor și băieților le-ar plăcea să se strecoare în rolul uneia dintre broaștele țestoase Ninja pentru carnaval. Fie că Donatello, Michelangelo, Rafael sau Leonardo, cei mici decid de la sine. Diferența dintre ele constă în armele lor și în culorile măștilor de față. De asemenea, ar trebui să țineți cont de acest lucru atunci când aplicați machiaj pentru copii. Pentru Leonardo ai nevoie de albastru, pentru Donatello violet, pentru Rafael roșu și pentru Michelangelo – portocaliu. Dar cum poți să te machiezi pentru copii ca Testoasele Ninja? Puteți găsi idei și instrucțiuni în imagini.

idei de pictură a feței sfaturi instrucțiuni

copiii inventează idei de carnaval băieți țestoase ninja raphael

instrucțiuni sfaturi de machiaj broaște țestoase ninja raphael pictura feței

țestoasele ninja alcătuiesc băieții de carnaval michelangelo

șabloane de machiaj copii carnaval țestoase ninja michelangelo

pictură pe față băieți idei broască ninja leonardo

broaște țestoase ninja pictură pe față donatello

Copilul tău mai are un supererou preferat? Apoi găsiți un model sau șablon adecvat și încercați să îl transferați pe fața copilului.