Bucătărie

Idei noi de bucătărie de la Pinterest și 8 tendințe emergente

idei noi de bucatarie aspect industrial modern perete gresie neagra de metrou

Bucătăriile albe au dominat majoritatea panourilor Pinterest de câțiva ani. Dar dacă aveți chef de noi idei de bucătărie, le-ați găsit aici. Vă arătăm câteva noi imagini frumoase din bucătărie, care se bucură de o popularitate imensă pe Pinterest. Deoarece multe dintre acestea împărtășesc unele caracteristici comune, pot fi trase și câteva concluzii. Alburile neutre și tonurile naturale sunt mai populare ca niciodată, dar nu sunt în niciun caz plictisitoare sau sterile. Aflați mai jos ce tendințe cuceresc încă bucătăriile din întreaga lume.

Idei noi de bucătărie: culoarea greige este la modă

blat de bucatarie modern gri gri taupe alb

Dacă griul nu este încă culoarea ta preferată, ar trebui să fie. Nuanța subtilă se află între gri și bej și este incredibil de liniștitoare și șic. Indiferent dacă este rece sau cald, deschis sau întunecat – Greige se potrivește perfect cu toate culorile imaginabile.

bucatarie moderna fronturi gri gri blat aspect marmura

Nuanțele reci pot fi echilibrate cu bej. Albul, de exemplu, este o combinație ideală pentru bucătărie și arată curat și proaspăt. Camera devine mai prietenoasă și mai confortabilă, cu stropi strălucitori de culori sau tonuri pastelate, precum caisul sau menta.

bucatarie moderna culori neutre greige

Fie ca vopsea de perete, față de bucătărie sau podea, culoarea modernă greige poate fi integrată fără efort în orice design de cameră. Ce părere aveți despre gresie sau pardoseală cu gresie în Greige? Sau de ce nu o pardoseală în culori nobile de lemn?

Insula flexibilă de bucătărie

blat de bucatarie modern Greige Industrial

Insula bucătăriei este indispensabilă în bucătăria modernă. Avantajele sunt evidente: oferă libertate de mișcare, spațiu suplimentar de depozitare și încurajează gătitul împreună. În ceea ce privește designul și echipamentul, insula este variată și poate îndeplini, de asemenea, mai multe funcții în același timp.

blaturi de bucătărie pliabile moderne, pliabile

Insulele moderne de gătit devin, de asemenea, din ce în ce mai flexibile – de exemplu, cu mese extensibile sau pliante și blaturi de birou glisante. În acest fel, puteți crea spațiu suplimentar de stocare și spațiu de lucru în cel mai scurt timp, care sunt deosebit de valoroase în bucătăriile mici.

Chicinetă albă în combinație cu podeaua întunecată

Idei bucătărie podea albă din lemn închis la culoare

Atunci când proiectați pereți și pardoseli, ar trebui să acordați cu siguranță atenție contrastului deschis-întunecat. Dacă unitatea de bucătărie și pereții sunt albi, atunci ar trebui selectată o nuanță închisă pentru pardoseală. Interacțiunea dintre lemn și alb este frumoasă în timp și aduce confort în cameră.

Plantele de apartament verzi ca element decorativ frumos

bucătărie modernă accente din lemn alb plante suspendate

Mai mult ca oricând, cățărarea plantelor verzi și ghivecele de flori colorate sunt un meci minunat pentru bucătăriile moderne. Deoarece fronturile sunt adesea păstrate puriste, imaginea de ansamblu ar putea părea adesea plictisitoare și nu foarte creativă. Păturile verzi de culoare pot fi folosite pentru a oferi bucătăriilor de culoare simplă în alb o căldură și o căldură. Plantele verzi din bucătărie nu sunt doar elemente decorative frumoase, ci sunt și bune pentru aerul din cameră.

Clasic în alb și negru

bucatarie moderna perete din spate negru fara mana

Culoarea trend negru convinge prin versatilitate și eleganță atemporală. Negrul conferă bucătăriei o notă foarte specială și creează un contrast plăcut față de alb. Cu toate acestea, pentru ca camera să nu devină prea mohorâtă, negrul ar trebui să fie folosit cu moderație și cu o dexteritate considerabilă.

bucătărie modernă clasică, cu protecție împotriva stropirii din marmură albă și neagră

Accesoriile colorate pot fi accentuate mult mai eficient cu un perete negru în special. Dar inversul este valabil și: în fața unui perete alb, accentele negre apar dramatic întunecate.

Acest exemplu din imaginea de mai sus arată cât de atractive sunt spoturile LED și scaunele de bar în negru, în fața unei unități de bucătărie albe. Albul și negrul pot fi găsite în protecția împotriva stropirii cu aspect de marmură, în timp ce pardoseala ușoară din lemn completează armonios imaginea de ansamblu.

Cuprul și alama sunt lăsate să strălucească și să strălucească

Noi idei de bucătărie extractor de cupru culoare fațade marmură negru mat

Cuprul și alama se mută în bucătărie și arată orbitor. Dar trebuie să fie dozați astfel încât să nu copleșească camera. Accesoriile fine din metal arată elegant și arată deosebit de armonios cu fronturile de bucătărie întunecate în antracit.

Noi idei de bucătărie mozaic faianță aspect cupru

Aceste plăci de mozaic sunt prevăzute cu un strat de folie, astfel încât să strălucească într-un ton cald de cupru auriu roșu. În acest fel, peretele din spate al bucătăriei este evidențiat foarte bine. Fronturile subtile în alb sau negru sunt combinate cu aceasta, astfel încât aspectul lucios să nu fie exagerat.

Noile idei de bucătărie se ocupă de fronturi de culoare alamă, gri deschis, blat de lucru negru

Mânerele de culoare alamă sunt mici puncte culminante în bucătărie. În plus față de gri și negru, alama nu arată deloc demodată, ci foarte modernă și cu strălucirea sa caldă de aur creează o atmosferă confortabilă. Butoanele și mânerele în culori de alamă sunt, de asemenea, în centrul atenției la Ikea anul acesta.

Noi idei de bucătărie baterii culoare alamă neagră

Un element important care este adesea neglijat în proiectarea bucătăriei este robinetul. Fitingurile moderne de bucătărie celebrează claritatea geometrică și conving cu culori și suprafețe exclusive. Cu designul lor minimalist și funcționalitatea de înaltă calitate, mixerele elegante monocomandă sunt fascinante din toate punctele de vedere și sunt un adevărat punct de atracție.

Plăcile de metrou își sărbătoresc revenirea

gresie alba de bucatarie metrou perete beton expus marmura

Plăcile Metro sunt, de asemenea, deosebit de moderne și elegante în acest moment. Clasicul atemporal convinge printr-o imagine geometrică supradimensionată și arată deosebit de elegant în alb. Plăcile de metrou își datorează numele metroului din Paris și au de obicei o dimensiune de 7,5 x 15 cm. Datorită versatilității și uniformității lor geometrice, bine-cunoscutele dreptunghiuri înguste se potrivesc practic cu orice culoare și orice stil de amenajare.

Plăci hexagonale în gri și crem

noi idei de bucatarie tigle hexagonate modelate culoare gri

Plăcile hexagonale sunt mai populare ca niciodată. Pentru a ține pasul cu această tendință, tot mai mulți producători de țigle aduc pe piață o mare varietate de modele în diferite culori și modele interesante. Există multe modalități de a utiliza plăci hexagonale moderne, în special în bucătărie.

Exemplul de mai sus din imagine arată cât de frumos arată plăcile hexagonale ca o pardoseală din bucătărie. În plus, plăcile sunt prezentate în culoarea gri foarte modernă, pe care am menționat-o deja. Două păsări cu o singură piatră!

Bucătării din lemn recuperat – tendința către materiale ecologice

bucătărie modernă lemn recuperat negru aspect industrial

Mobilierul din lemn recuperat devine din ce în ce mai popular și nu fără motiv. Materialul special conferă fiecărei camere un caracter deosebit. Lemnul recuperat este un material durabil care transmite o căldură rustică unică. Elementele din lemn recuperat pot fi ușor combinate cu mobilierul și accesoriile moderne de bucătărie și sunt deosebit de populare cu stilul industrial.

Noi idei de bucătărie casă de țară modernă de stil industrial