Bucătărie

Bucătării Ikea noi, frumoase 2018 – Acestea sunt noutățile și punctele culminante!

Uddevalla face față cu culoarea cretă noi bucătării Ikea 2018

Poate că l-ați auzit deja: noul catalog Ikea 2018 este deja aici! Săptămâna trecută am raportat despre cele mai importante aspecte legate de decor. Astăzi am dori să aruncăm o privire atentă la bucătăriile Ikea din 2018 și să vă spunem ce este nou în catalog. Produsele actuale sunt inteligente, la modă și ecologice! Noutăți în gamă sunt 3 uși pentru dulapuri de bucătărie, 3 mânere pentru bucătărie, un robinet pentru mixer și un blat de lucru.

Bucătării Ikea 2018: Ușile UDDEVALLA cu suprafață de tablă

Bucătării Ikea 2018 fronturi unități de perete de culoare cretă

Cu ușa UDDEVALLA, IKEA s-a alăturat în cele din urmă tendinței de culoare a tablelor. Fața este acoperită cu plastic PET reciclat și un film, care vă permite să desenați și să scrieți cu cretă pe suprafață. Numai cu creta MÅLA de la Ikea, desigur. Creta poate fi apoi pur și simplu ștearsă cu o cârpă umedă.

UBBALT ușă în taupe

ubbalt front taupe greige ikea 2018 new kitchen

Noua ușă UBBALT impresionează prin suprafața filmului rezistent la umezeală și la pete și la culoarea matasoasă. Taupe și-a făcut drum prin toate domeniile modei și frumuseții și este, de asemenea, la mare căutare în design interior. Culoarea de tendință creează o atmosferă modernă, dar rezervată și, de asemenea, taie o siluetă fină în bucătărie.

Ușă LED JORMLIEN cu telecomandă

jormlien-door-kitchen-led-lighting-smart-remote-control-dimmable

În 2015 IKEA a prezentat colecția de design cu încărcare wireless. În octombrie 2016, IKEA a continuat călătoria către casa inteligentă și a introdus o nouă colecție de iluminat inteligent. Acestea sunt surse de lumină LED, panouri luminoase LED și uși cu iluminare LED. Anul acesta, producătorul suedez de mobilă încântă cu ușile sale cu lumină LED pentru bucătărie. Intensitatea luminii poate fi controlată fără fir și adaptată la activitatea respectivă. Pentru o cină romantică, de exemplu, luminile ar fi estompate.

Butoane și mânere noi: ENERYDA și BAGGANÄS

Bucătării Ikea 2018 casă de țară fronturi de hittarp alb insert din sticlă

Mânerele pentru mobilier joacă un rol crucial în imaginea de ansamblu. Din acest motiv, IKEA lansează, de asemenea, o nouă gamă de mânere și butoane pentru bucătărie. Noile butoane și mânere BAGGANÄS și ENERYDA sunt adevărate atracții în fiecare bucătărie!

* În imaginea de mai sus puteți vedea și noul scaun de bar RÅSKOG.

Mânerele și butoanele în culori de alamă

Dulapul bucătăriilor Ikea 2018 se ocupă de diferite forme de culoare alamă

Ambele serii sunt disponibile în negru și în culori de alamă. Modelele ENERYDA sunt disponibile și în crom, în timp ce BAGGANÄS sunt disponibile în oțel inoxidabil. Deci, toată lumea poate găsi versiunea care li se potrivește cel mai bine.

Butoanele BAGGANÄS pot fi utilizate în diferite moduri

IKEA ENERYDA butoane bucătărie prosop de alamă

Există, de asemenea, ceva interesant la butoanele BAGGANÄS și ENERYDA. Fiecare culoare este caracterizată printr-o formă de buton diferită. Mânerele încastrate ENERYDA sunt, de asemenea, extrem de practice și stau confortabil în mână.

Mânerele din alamă în combinație cu fronturile BODBYN în gri deschis

mânere din alamă gri taupe stil tradițional ikea față bodbyn

Mânerele din piele ÖSTERNÄS

ÖSTERNÄS Mânerele buclei Ikea Lederg

Probabil că designerii IKEA s-au inspirat pentru acest produs de la numeroși bloggeri care au folosit curele din piele pentru a face suporturi utile pentru raft și mânere pentru dulap. Rezultatul: mânerele din piele ÖSTERNÄS. Sunt fabricate din piele bronzată, ecologică și fără substanțe nocive.

blatul de lucru din piele din piele manere usi negre

Momentan mânerele ÖSTERNÄS sunt disponibile doar în piele deschisă. Cu toate acestea, după tratamentul cu îngrijirea pielii ABSORB, pielea se va întuneca. Elementele din oțel inoxidabil completează aspectul perfect.

Mâner GUBBARP 

GUBBARP mâner plastic alb Ikea 2018

Mânerele GUBBARP sunt fabricate din plastic reciclat. Ele par deosebit de atractive nu numai datorită conceptului lor durabil, ci și datorită prețului lor scăzut. Butoanele și mânerele GUBBARP sunt incredibil de ieftine: setul (două piese) costă doar 0,50 euro.

Blatul de lucru PINNARP

Bucătărie din lemn de lucru PINNARP Ikea 2018

Un alt produs ecologic prezentat de IKEA este blatul de lucru PINNARP. Este alcătuit din PAL cu un strat gros de 3 mm de cenușă solidă și fascinează prin bobul său subtil și o culoare deschisă prietenoasă. Blatul de lucru arată deosebit de frumos în combinație cu fronturile negre mate și mânerele din piele ÖSTERNÄS.

Blat de lucru Pinnarp frasin solid IKEA 2018

ÄLMAREN baterie

Bucătării Ikea 2018 ÄLMAREN robinet de bucătărie oțel

Robinetul ÄLMAREN are un regulator de jet pentru un debit mai mic de apă și economisește apă și energie. Robinetul extraibil, care facilitează spălarea vaselor, este, de asemenea, practic. Suprafața din oțel inoxidabil este foarte robustă și ușor de curățat.

Mini bucătăria SUNNERSTA 

Bucătării Ikea 2018 SUNNERSTA Mini Kitchen White

Seria Sunnersta a fost introdusă anul trecut și de atunci sa bucurat de o popularitate crescândă. Constă dintr-o construcție asemănătoare unui raft cu chiuvetă încorporată. Catalogul din 2018 arată că există spațiu pentru plita portabilă cu inducție și frigiderul mic din seria TILLREDA. Soluție perfectă pentru un buget redus!

Alte inovații în catalogul din 2018: bol de șampanie STORHET

Pahare de șampanie STORHET ikea nou 2018

Castronul cu șampanie Storchet aduce eleganță fiecărei mese și face ocazia cu care se servește șampania și mai nobilă. De asemenea, deserturile și salatele de fructe pot fi servite elegant în boluri. Dar bolul este ideal și pentru cocktailuri. O jantă de zahăr pe paharul de cocktail are un efect asupra gustului și, mai presus de toate, vă rotunjește optic băuturile.

Tacâmuri TILLAGD

Tilladg tacâmuri aur culoare ikea 2018 nou

Un alt punct culminant al noului catalog Ikea este tacâmurile Tillagd. Indiferent dacă este negru sau în culori de alamă, setul de 24 de piese aduce acel ceva sigur la masă. Tacâmurile elegante se potrivesc bine cu mâncărurile moderne și tradiționale și emană un sentiment de lux. Cea mai bună parte: este și sigură în mașina de spălat vase.

Tava de servire PRISTELLA cu imprimeu floral

tava pristella cu mâncăruri negre cu imprimeu floral

Aceste flori frumoase arată ca pictate. Culorile strălucitoare vin în propriile lor fundaluri negre. Designul floral se potrivește perfect cu tendința vintage actuală, dar arată totuși foarte modern. Puteți servi cafea sau ceai după-amiaza în stil, precum și servirea oaspeților cu băuturi neobișnuite și mâncăruri cu degete.

pristella ikea 2018 tava flori cesti de cafea

Inspirații din catalogul Ikea 2018 pentru proiectarea bucătăriei de vis

Ikea arată în mod repetat că bucătăria nu mai este acolo doar pentru gătit, ci și pentru a trăi. În plus față de produsele noi, Ikea oferă și idei minunate despre cum să mobilezi o bucătărie într-un mod elegant și funcțional. Inspirați-vă din bucătăriile Ikea de mai jos!

Fronturile KUNGSBACKA și bateria BOSJÖN în negru mat

catalog ikea 2018 bucătărie negru gri modern kungsbacka

Uși lucioase VOXTORP în blat crem și alb

voxtorp cremă ușă lucioasă ikea 2018

O altă nouă adăugare a gamei este covorul Stockholm țesut manual, care are modele noi. Fie că este dungat, cu un model de plasă sau în zig-zag, fiecare produs este unic și țesut manual de meșteșugari talentați din India.

Uși KALLARP în verde salvie

Uși Kallarp blat de lucru verde alb lucios

Ușa KALVIA ca accent, fronturi albe, fitinguri și chiuvetă în negru

kalvia usa gri designer arata bucatarie mica alb-negru

Fața portocalie JÄRSTA vă oferă o dispoziție bună

catalog ikea alb portocaliu pardoseala din lemn inchis

Totul în alb: ușa VOXTORP, blatul de lucru EKBACKEN și câmpul de inducție BEJUBLAD

Падането на Берлинската стенаа