Bucătărie

Bucătărie neagră – 19 idei de designer pentru apartamentul modern

Parchet de bucătărie neagră-gresie-albă-perete-dulap-bază-negru-fronturi-masă-scaune-lămpi

Negrul este întotdeauna în interior, dar când vine vorba de mobilierul de bucătărie, aveți sentimente amestecate în legătură cu asta. unu bucătărie neagră cu toate acestea, poate arăta foarte șic. În combinație cu alb sau lemn, rezultatul este o bucătărie modernă și elegantă. Culorile închise sunt combinate cu un efect optic pentru spații înguste. Dacă combinați negru corect cu alte culori, bucătăria arată și mai mare. Consultați aceste bucătării de designer și inspirați-vă cum să includeți culoarea neagră în decorul bucătăriei.

Bucătărie elegantă, neagră, cu accente din lemn

Bucătărie neagră aspect lemn lemn-blat-parchet-negru-perete unitate-bază unitate

Cu fațadele negre și accentele din lemn, această bucătărie are un design cam agresiv. De asemenea, trebuie să vă gândiți la sursele de lumină atunci când aveți atât de mult negru în facilitățile dvs. Iluminarea indirectă poate oferi camerei un joc frumos de lumină și umbră în astfel de cazuri.

Bucătărie neagră romantică ca din epoca victoriană

Bucătărie neagră marmură-blat de lucru-insulă de bucătărie-alb-perete-negru-perete unitate-bază unitate-luciu ridicat

Aceasta este o bucătărie cochetă, decorată în negru. Accente albe victoriene – felurile de mâncare, setul de ceai și suportul pentru prăjituri își împrospătează aspectul. Candelabrul din cristal și blatul de lucru din marmură neagră sunt, de asemenea, foarte izbitoare și luxoase.

O bucătărie confortabilă în stil rustic

Bucătărie neagră chiuvetă alb-top-lemn-blat-negru-top dulap-bază dulap-raft-zid de cărămidă

Negrul merge chiar bine cu mobilierul în stil rustic. Multe materiale și texturi sunt combinate în această bucătărie modernă. Lemnul cald, plăcile cu modele vintage, pereții din cărămidă rustică și chiuveta netedă din porțelan alb se armonizează cu fronturile negre.

Bucătărie spațioasă în culori contrastante

Insulă de bucătărie neagră-alb-blat-masă de lemn-unitate-perete negru-bază-scaune

 Negrul merge bine cu încăperile cu forme dreptunghiulare și multă lumină naturală. Puteți adăuga un contrast dramatic și un sentiment de spațiu bucătăriei dvs. cu mobilier negru.

Bucătărie vintage cu mobilier în negru și lemn

negru-bucatarie-lemn-blat-raft-raft-alb-format-mic-gresie-parchet-parchet-negru-perete-dulap-baza-dulap

O altă bucătărie în stil rustic. Dulapurile superioare și inferioare negre sunt lângă aparatele de bucătărie. Acesta este un design elegant care combină, de asemenea, o varietate de materiale.

Bucătărie modernă și luminoasă, cu accente negre

negru-bucătărie-alb-gresie-perete-negru-raft-bază dulap-scaun-masă de lemn-parchet

Dacă doriți o bucătărie în negru, atunci nu este nevoie să planificați toate mobilierul în negru. Puteți folosi culoarea ca accent și puteți alege negru doar pentru unele piese de mobilier. Această bucătărie este un bun exemplu în acest sens. Deci, aveți o cameră luminoasă împreună cu șicul de culoare neagră în același timp.

Bucătărie cu dulapuri de bază și podea din lemn în negru

negru-bucătărie-alb-perete-gri-gri-stropi-plăci-de-protecție-lemn-raft-masă-negru-bază-dulap-pardoseală

Puteți alege negru ca culoare principală pictând un element care nu este atât de evident la prima vedere. La fel și pământul, de exemplu. Vopsiți podeaua de lemn în negru pentru un efect uluitor.

Bucătărie albă și neagră cu perete de cărămidă

negru-bucatarie-alb-blat-de-lucru-format-mic-gresie-perete-caramida-parchet-parchet-negru-dulap-raft

În locul unităților de perete, alegeți rafturi în negru. Acest lucru lasă mai mult spațiu vizual. În colțul bucătăriei, plăcile albe de format mic sunt așezate împreună cu chit negru pentru un contrast puternic. Lămpile metalice și hote de extracție cilindrice amintesc mai mult de stilul industrial.

Minunată bucătărie de designer în culori contrastante

negru-bucătărie-alb-perete-marmură-blat-bucătărie-insulă-bucătărie-negru-fronturi-frigider

Contrastul puternic dintre alb și negru este izbitor aici. De asemenea, materialele și texturile contrastează între ele. Puteți experimenta cu aceasta și pune la punct propria combinație.

Bucătărie minimalistă cu o insulă lungă de bucătărie

negru-bucătărie-alb-dulap-superior-lucios-negru-bucătărie-insulă-dulap inferior-scaun-bar cadru metalic

Mobilierul într-o schemă de culori monocromatică este un plus excelent pentru aspectul minimalist. Suprafețele lucioase și formele dreptunghiulare simple arată curate și luxoase.

Bucătărie modernă futuristă în negru

negru-bucătărie-alb-blat-bucătărie-bucătărie-insulă-negru-scaun de bar-fronturi-lumini suspendate

Strălucirea metalică și accentele industriale conferă acestei bucătării un aspect futurist. Suprafețele mate par mai calde decât cele cu un luciu ridicat. Senzația de căldură este sporită de lumina moale și blatul de lucru bej.

Bucătărie confortabilă, cu mobilier negru și perete de sticlă

negru-bucătărie-parchet-podea-masă din lemn-scaune din lemn-masă din sticlă-fațete negre

Nu ezitați să alegeți mult negru, chiar și pentru camerele mici. Trebuie doar să aveți suficientă lumină naturală disponibilă care să neutralizeze culoarea închisă.

Accente din lemn pentru mai multă căldură în bucătărie cu mobilier în alb și negru

negru-bucătărie-blat-marmură-protecție împotriva stropilor-bucătărie insulă-alb-scaun bar-parchet

Negrul în combinație cu albul și lemnul arată foarte chic. Blatul de marmură albă cu nuanțe negre conectează optic fronturile negre contrastante cu insula de bucătărie albă și scaunele de bar.

Bucătărie în stil industrial negru

negru-bucătărie-alb-gresie-protecție-stropire-hota-extractor-negru-blat-bază dulap-aspect lemn

Un design superb – suprafețe din lemn negru, gresie albă de metrou și lumini industriale suspendate. Bucurați-vă de contrastele frumoase în fiecare zi.

Bucătărie cu decor colorat și mobilier în negru, alb și lemn

negru-bucătărie-bucătărie-insulă-lucios-negru-scaun-negru-perete unitate-fronturi-alb-scaun de bar-masă din lemn

Gândiți-vă ce fel de decorațiuni puteți pune pe rafturi. Elementele decorative pot schimba și determina stilul camerei. Această bucătărie arată mult mai colorată din cauza accentelor în violet, roșu și portocaliu.

Colț de bucătărie cu fațade din lemn și mozaic negru

pardoseală-negru-bucătărie-perete-dulap-bază-dulap-aspect-lemn-negru-blat-mozaic-parchet

Designul unei bucătării poate combina chiar și unele stiluri. Această bucătărie arată în același timp modernă, clasică și rustică. Cu atât de mult lemn, colțul bucătăriei arată foarte cald și confortabil, în ciuda culorii negre.

Accente galbene în bucătăria neagră

negru-bucătărie-bucătărie-insulă-lucios-negru-perete-dulap-bază-dulap-scaun-galben-bar

Această bucătărie de designer este un exemplu pentru care bucătăriile negre vor fi întotdeauna înăuntru. Scaunele de bar galbene arată incredibil de șic și dramatic în combinație cu mobilierul în negru.

Contrast între metal și negru în bucătărie

negru-bucătărie-marmură-blat-bucătărie-insulă-metal-pandantiv-lumini-scaun-bar-alb-protecție împotriva stropirii

Accentele metalice strălucitoare, piele și negru creează o atmosferă masculină aici în această bucătărie. Blatul de marmură negru lucios conferă camerei o senzație de lux și eleganță.