Bijuterii

Concepțiile și modelele inelului de logodnă de vis

Inel-pentru-logodna-inel-de-aur-inel-de-piatră-inel-argintiu

Plănuiți să cumpărați un inel de logodnă sau doriți doar să dețineți o bijuterie frumoasă ?! – atunci vă vom familiariza cu terminologia corectă înainte de a merge la bijutier. Fiecare femeie este uimită de diamante, dar piatra nu contează întotdeauna atunci când vine vorba de alegerea unui inel uimitor. Inelul de logodnă vis prin concepția sa și tipul de model fac diferența între un inel de vis și un altul care este doar împodobit cu pietre prețioase.

Inelul de logodnă al visului și criteriile pentru alegerea corectă

Concepție-inel de diamant-în formă de floare

Atunci când alegeți o piatră prețioasă, puteți utiliza următoarele patru criterii ca ghid: tăietură, culoare, luciu și carate. Cele mai cunoscute croieli sunt: ​​forma rotundă, forma coroanei, forma para, forma ovală și forma inimii. În plus, există și rame frumoase, forma marchiză, forma Asscher, forma pernei, cu așa-numita strălucire radiantă și inelul de logodnă de vis setat cu smaralde. Inelul de logodnă oniric oferă multe modele. Cele mai populare tipuri de inele de logodnă sunt cele cu una sau mai multe pietre. Indiferent de alegerea dvs., aveți opțiunea de a proiecta verighetele ca un set de nuntă, de parcă verigheta individuală ar fi o bijuterie unică.

Inelul solitar – inelul de logodnă de vis

Inel de argint pătrat model de logodnă tăiat

Inelul de logodnă oniric cunoscut sub numele de inel solitaire prezintă o piatră prețioasă generoasă de cele mai multe ori, în timp ce inelul cu mai multe pietre prețioase decorate este privit ca o imagine de ansamblu. O tendință bine cunoscută în zilele noastre este inelul cu trei pietre prețioase care simbolizează trecutul, prezentul și viitorul.

Diferitele puncte de vedere

inel-logodna-vis-de-aur-trandafir

Există cu adevărat multe puncte de vedere diferite despre inelele de logodnă. Dacă aveți o idee dacă doriți o piatră solitară sau mai multe pietre prețioase, atunci veți găsi inelul de logodnă al visului dvs. mult mai repede.

Concepția Prong

Angajarea inelului de argint cu unghi de vedere

Dacă alegeți un inel cu o piatră prețioasă, alegeți unul cu margini ascuțite, care au mult strălucire. Unghiurile de lumină sunt singurele linii directoare în a distinge între o piatră prețioasă mică și una cu fațetă metalică. Cele mai frecvent utilizate teșituri ușoare au patru sau șase unghiuri de lumină, iar cele trei teșituri ușoare în formă de V sunt recomandate pentru inele cu formă de pară sau cu pietre prețioase marchiză.

Iluzionistul

Inel metalic pentru tăiere cu logodnă

O idee originală care poate face ca o piatră prețioasă mai mică să pară mare este aceea de a înconjura piatra cu metal, astfel încât strălucirea să fie reflectată. Această pretenție este utilizată în inelele de logodnă cu diamante de carate și calitate inferioare și astfel duce la prețuri mai mari.

Concepția cadrului

Model de inel de lunetă de concepție

Una dintre opțiunile versatile ale inelelor de logodnă este tăierea ramei, care este foarte asemănătoare cu teșitura cu vârf, deoarece piatră prețioasă sau diamant este înconjurată sau învelită într-o parte metalică. Metalul nu trebuie neapărat să cuprindă întreaga piatră, ci doar o parte din ea și pur și simplu să o facă să pară mai mare.

Vederea pasajului

multe-pietre prețioase-inel-argintiu continuu

Cea mai bună modalitate de a vă proteja diamantul și îmbrăcămintea de eventualele zgârieturi este să aveți un pasaj în care piatra este realizată din metal pe ambele părți. Inelul poate conține multe pietre prețioase sau una singură.

Priveliștea pavată

Inel de logodnă pietre prețioase aur alb

Pietrele din această concepție sunt așezate în cadre metalice individuale pe același principiu, cu diferența că acest inel de logodnă este setat cu un număr mare de pietre prețioase mici care reflectă lumina în toate direcțiile. Acest model este preferat pentru a provoca uimire, datorită numeroaselor pietre și nu părții metalice.

Vizualizarea personalului

Aur alb tăiat cu trei diamante

Un fel de vedere de trecere este tăierea tijei, în care tijele metalice sunt utilizate în forme V sau U. Este o modalitate frumoasă și bună de a folosi fiecare piatră prețioasă singură, doar pentru unii această tendință nu mai este prezentă.

Viziunea invizibilă

Vedere invizibilă a inelului tăiat cu pietre prețioase

Această vedere merge cu un pas mai departe după modelul pavat, prin aceea că partea metalică nu poate fi văzută aici. Pietrele prețioase sunt așezate foarte aproape una de cealaltă și creează astfel un efect impresionant. Inelele de logodnă în formă de coroană au această concepție.

Concepția cu tensiune

Inel de argint elemente de tensiune de angajare piatră

Un nou mod de a introduce diamantul între două margini diferite și părți ale inelului și astfel face ca piatra să apară ca o bijuterie. Este mult preferat decât versiunea clasică metalică.

Vederea roiului

Inele de logodnă nestemate nestemate

Dacă doriți să creați euforie cu inelul de logodnă, vederea roi este alegerea potrivită. Pietrele prețioase pot fi utilizate pe mai multe niveluri și astfel creează un efect de dimensiune. Dacă se blochează în păr sau îmbrăcăminte, poate fi ușor eliberat.

Conception Diamond Cut Blue

trei-inele-logodna-variații-zirconiu

Inel de argint-pietre prețioase-concepție-metal

Set inel de logodnă argintiu

Inel de argint-piatră prețioasă-roz-zirconiu

diamante de logodna din aur roz