Bijuterii

Brut, sare și piper, diamante negre: noi tendințe în bijuteriile cu diamante

Frumusețea diamantelor este eternă. Oamenii au fost întotdeauna atrași de strălucirea și valoarea lor. Dar, la fel ca lumea noastră, tendințele procesării sale se schimbă încet. Formele clasice și piesele perfect lustruite înlocuiesc versiunile moderne ale bijuteriilor cu diamante. Ieșesc la iveală nu numai netradițional, nepoluat, ci și sare și piper, sau diamantul negru. Vă interesează modul în care au apărut aceste specii și în ce fel diferă de cele clasice? Să aruncăm o privire asupra lumii secretelor geologice și a ultimelor tendințe în domeniul diamantelor.

Bijuterii misterioase cu diamante în negru

inel de aur cu diamant negru sau tot negru

Diamantele negre ies din pietre prețioase. Potrivit unor studii, acestea sunt de origine extraterestră, deoarece conțin urme de azot și hidrogen, care sunt eliberate de explozii de supernove stelare în spațiu. Cu toate acestea, diamantul negru natural este o raritate și un lucru scump. Prin urmare, majoritatea produselor disponibile comercial sunt fabricate în laborator cu ajutorul radiațiilor.

Fanii sunt atrași în principal de culoarea sa misterioasă și de strălucirea aproape metalică. Cel mai faimos diamant negru se numește „Ochiul lui Brahma” și se spune că este blestemat. Ar fi trebuit să-i omoare pe trei dintre proprietarii săi. Diamantul negru de pe inelul de logodnă Carrie Bradshaw a cunoscut prima faimă mare a filmului în celebrul serial Sex in the City. Cu toate acestea, nu este sigur dacă Inele de logodnă cu diamante negre sunt deosebit de populare din acest motiv.

Diamante neconvenționale de sare și piper

ultimele tendințe inel de logodnă cu diamante

Această piatră și-a primit porecla datorită incluziunilor sale. Sarea se referă la incluziunile albe și piperul la negru. La prima vedere, par să fie de culoare gri mătăsos. Unele sclipesc, unele arată tulbure, cu altele incluziunile sunt efectiv împletite, iar altele arată ca punctate cu puncte.

inel cu diamante de sare și piper în aur argintiu și aur roz

Aceste pietre sunt, fără îndoială, întotdeauna elegante și mult mai accesibile decât frații lor clari. Termenul „galaxie” este, de asemenea, folosit (cu pietre mai mari incluziunile arată ca stele într-o galaxie). Dacă sunteți îngrijorat de mediu, veți fi interesat să știți că pietrele de salt’n’pepper sunt printre cele care nu poluează mediul atunci când sunt exploatate în comparație cu pietrele limpezi..

Diamante brute originale netăiate

colier de diamant netăiat și cercei cu știft

Și ce sunt aceste diamante brute? Mai simplu spus, acesta este așchii care apar atunci când se lucrează cu diamante. Pentru cineva „risipă”, pentru alții șansa de a crea o piesă extraordinară. În timp ce aceste reziduuri sunt, de asemenea, unele dintre cele mai dure minerale disponibile, costul lor este mult mai mic. Nu au aceeași formă, diferă prin culoare și nu pot fi șlefuite sau lustruite în continuare.

Dar bijuterii pricepuți și înțelepți știu cum să lucreze cu aceste mici comori. Deci, sunt capabili să facă piese accesibile și mai originale din diamante netăiate. Diamantele brute arată perfect în cercei sau pandantive minimaliste din aur. Pe mulți îi încântă la prima vedere cu naturalețea și impresia „crudă”.

Bijuterii cu diamante brute – simple și inconfundabile

Bijuterii cu lanț și cercei cu diamante brute

Cu toate acestea, ambele tipuri se disting prin aspectul unic și simplitatea lor. Bijuteriile cu diamante brute vor mulțumi nu numai unui minimalist care caută o piesă atemporală, ci și unei persoane conștiente de mediu. Cu siguranță se potrivește bine că sunt utilizate materiale neutilizate care altfel ar rămâne neutilizate. Diamantele brute sunt iubite de oameni care merg împotriva curentului și caută perfecțiunea în imperfecțiuni.

Dimpotrivă, a Verigheta sau orice altă bijuterie împodobită cu o piatră prețioasă neagră îi va încânta pe cei care vor să iasă din mulțime și să fie inconfundabili sau chiar misterioși. În cazul în care simțiți același lucru în legătură cu relația voastră, loviți marca cu o verighetă neconvențională.

Vă atrag atenția aceste tipuri neconvenționale de diamante sau preferați bijuteriile tradiționale cu diamante transparente? În orice caz, trebuie să se recunoască faptul că Mama Natură poate crea minuni incredibile pe care doar le stă pe loc și le admiră la vederea lor.

Inel de logodnă cu diamant roz și aur alb