Bijuterii

Bijuterii Boho în tendință – 5 bijuterii frumoase în stil boem

Bijuterii Boho colier aur brățări rochii romantice din dantelă

Stilul boho (cunoscut și ca „stil țigan”, „hippie chic” sau „boho chic”) s-a bucurat de multă vreme de o mare popularitate. Stilul boem nu este doar un amestec minunat de culturi diferite, ci și îmbinarea diferitelor epoci iconice ale modei. Acest stil este atât de popular, deoarece ne oferă senzația de vară și distracție, ușurință și libertate. Există multe modalități diferite de a implementa tendința la modă, iar cea mai simplă este prin bijuterii boho superbe. Astăzi vă prezentăm o selecție de bijuterii unice în stil Boho care vă vor inspira.

Bijuterii Boho în aur

Bijuterii Boho coliere lungi din aur cu pandantive statement

Aceste două coliere din colecția Coachella Fairtrade de la marca elvețiană de bijuterii Auryn Jewels sunt o completare excelentă pentru orice ținută boho. Colierul „Deborah” constă dintr-un lanț de filigran din aur și un pandantiv din frunze, cu un design etnic incitant. Colierul „Jasmin”, pe de altă parte, se caracterizează printr-un aspect elegant, atemporal, direct. Pentru glamour suplimentar, puteți combina colierele cu frumoasii cercei „Jasmin”. Cu forma lor elegantă de diamant, acestea sunt ideale pentru ambele pandantive.

Lanțuri stratificate în stil boho lanțuri de aur pene și turcoaz

De altfel, stratificarea lanțului vă permite să creați noi imagini din nou și din nou. Pentru a obține un efect frumos, combinați cel puțin trei lanțuri de lungimi diferite. De asemenea, ar trebui să lăsați puțin spațiu între straturile individuale, astfel încât fiecare bijuterie să își poată dezvolta efectul. De exemplu, colierele „Jasmin” și „Deborah” au o lungime unitară de 70 cm în total. Puteți utiliza acest lucru ca ghid pentru stratificarea lanțului.

Bijuterii etnice Boho nunta potrivită cu aur

Pentru aspectul autentic boem, desigur, nu ar trebui să lipsească o brățară în stil boho. Brățările „Mila”, „Alice” și „Sara” de la Coachella Fairtrade Premium Line par deosebit de feminine și flatează orice ținută boho. Acestea arată deosebit de frumoase pe pielea bronzată vara. Combină aceste bijuterii frumoase cu o rochie maxi înflorită, sandale cu bretele și o centură din piele. O altă opțiune pentru un look casual și chic este combinarea acestuia cu un top din dantelă albă și pantaloni scurți cu talie înaltă.

Bijuterii Boho pentru nuntă

Boho bijuterii plajă nunta brățară superioară brățară coroană florală

Tot mai multe mirese în aceste zile optează pentru o nuntă în stil boho, precum și o nuntă pe plajă. La fel ca rochia de mireasă, ar trebui să fie și buchetul și coafura Bijuterii fii coordonat cu tema nunții. Brățările și brățările superioare aurii oferă o porțiune de feminitate jucăușă și par filigranate și elegante. O coroană proaspătă de flori ca o coafură se potrivește, de asemenea, perfect cu stilul casual hippie.

Inele pentru articulații de bijuterii Boho Inele pentru articulații

Aproape în fiecare an din 1999, Indio, California a găzduit acest celebru festival de muzică: Coachella. De-a lungul anilor a devenit un adevărat stil de îmbrăcăminte și bijuterii. Acest lucru poate fi descris și ca boho chic – un amestec de hippie, țigan, etnic și modern. Tema este tinerețea și libertatea.

Inelele Knuckle sunt perfecte pentru a completa aspectul festivalului. La fel cum combinați multe coliere diferite, de exemplu, puteți stiliza mai multe inele pe o mână.

Bijuterii Boho în argint

Bijuterii Boho cercei din argint de înaltă calitate brățară piatră prețioasă cuarț trandafir

Aurul poate fi combinat foarte bine cu toate culorile paletei de culori Boho. Prin urmare, este întotdeauna o idee bună să încorporezi câteva accesorii de culoare aurie în ținutele tale boho. Dar materialul cald nu se potrivește tuturor. Dacă preferați argintul, atunci bijuteriile boho de vis „Încredere” din colecția Auryn Jewels Fairtrade „Bohemian Love” ar fi lucrul potrivit pentru dvs. Colecția de bijuterii include piese realizate manual din argint 925, precum cercei, inele și brățări. Punctele culminante sunt pietre prețioase extravagante, cum ar fi cuarț trandafir, piatră de lună sau prehnit. Aruncați o privire asupra întregii colecții și descoperiți noile dvs. bijuterii preferate pentru o ținută boho impecabilă.!

Bijuterii Boho din piatră prețioasă din inel de argint Cercei de nuntă

Bijuterii Boho argint și piatră de lună nunta de înaltă calitate