baie

Covorase de baie, covorase de dus si covoare de baie neobisnuite pentru baie

Covoare neobișnuite de baie alb-rotund-led-light-bath-indirect

Seturile de baie precum covorașele de baie, covorașele de duș și covoarele de baie sunt printre cele mai importante ustensile din fiecare baie. Nu numai că sunt decorative, ci asigură și o prindere sigură pe podelele umede și ajută la prevenirea accidentelor cauzate de alunecări accidentale. Astăzi vă vom arăta câteva idei pentru rogojini de baie neobișnuite care pot crea o atmosferă specială în baia de acasă.

Covorase de baie fantezie – ce să ia în considerare atunci când alegi

Covoare de baie neobișnuite motiv-iarbă verde-dreptunghiulară

Există diverse criterii de calitate care trebuie respectate pentru a face o selecție corectă la cumpărarea seturilor de baie. Saltelele de duș ar trebui să fie pe primul loc antiderapant pentru a asigura o prindere sigură pe gresie netedă și podele umede. Prin urmare, covorașul de baie ar trebui să aibă un strat de cauciuc impermeabil pe partea inferioară. De asemenea, materialul trebuie să fie gros și absorbant pentru a absorbi cât mai multă apă și pentru a ne economisi problemele de uscare a podelei de fiecare dată. Un alt punct important este că Lavabilitate, astfel încât să poți avea grijă de ele în mod regulat. Puteți găsi sfaturi utile de îngrijire pentru covorașele de baie în articolul de Paradisi. Este covorașul de baie din fibre sintetice, cum ar fi poliacrilic, se usuca si mai repede decât cele realizate din fibre naturale precum bumbacul. Desigur, designul și culoarea joacă, de asemenea, un rol în achiziție, dar gustul dvs. personal decide care sunt cele mai bune pentru baia dvs..

Covorase de baie cu imprimare fantezie

Covorase de baie fantezie tipărite-foto-motiv-stea-de-mare

Dacă covorașele de baie cu model și monocolorate nu vă fac rău, atunci optați pentru covorașe de duș imprimate. Sentimentul maritim sau florile preferate vin acum în baie într-un mod original datorită covorașelor de baie cu imprimare foto. Un covor de baie cu un slogan frumos precum „Pas într-o lume nouă proaspătă” te-ar pune cu siguranță într-o dispoziție bună. Accesoriul pentru baie poate fi personalizat cu ușurință online cu propria fotografie.

Covor de baie nautic de casă

Covorase de baie neobișnuite diy-nautic-frânghie-alb-albastru

Bucurați-vă de acea senzație relaxată de vacanță în propria baie făcând acest covor grozav cu frânghie. Puteți folosi nailon, sisal și de ce nu și o frânghie de cățărat. Ar trebui să fie doar într-o culoare potrivită.

Pentru acest covor de baie de 3 metri lățime aveți nevoie de o frânghie din polipropilenă de aproximativ 90 de metri (diametru 1,5 cm), bandă adezivă puternică și o foarfecă. Înfășurați coarda și fixați-o cu bandă din când în când pentru a preveni desfacerea. Continuați să împachetați până când covorul are dimensiunea dorită. Asigurați capătul frânghiei cu bandă sau lipici. Pentru ca totul să fie ferm fixat, firele pot fi, de asemenea, înnodate cu un cablu adecvat.

Covoarele de baie din lemn sunt la modă

rogojini-de-baie-neobisnuite-lamele-din-lemn-din-tec-rezistente-la-apa-tip-lemn

Covorașele de baie din lemn devin din ce în ce mai populare și vă pot transforma baia într-o cameră de wellness. De asemenea, sunt mai robuste și durează mai mult decât covoarele convenționale. Datorită rezistenței sale ridicate la umiditate și umezeală, tecul este unul dintre cele mai populare tipuri de lemn pentru astfel de covorașe de baie. Cu tonul său cald de lemn, bambusul emană, de asemenea, un farmec foarte special.

Saltea de dus cu decor cu pietricele

covorașe-baie-fantezie-piatră-arată-gri-pietriș

Un covor de baie cu aspect de piatră ar fi, de asemenea, o atracție excelentă pentru baia ta. Plăcut pufos sau făcut din pietricele reale – alegerea este a ta!

Saltea de baie din plută

Covoare fantastice de baie - faceți-discuri de plută-dopuri de vin

Pluta este o materie primă ecologică, rezistentă la umiditate, cu o suprafață antiderapantă, ceea ce o face perfectă pentru utilizare în baie. Fie că este modernă sau rustică, un covor de duș din plută poate fi perfect adaptat oricărui stil.

Saltea de dus din mușchi

Faceți-vă-covorașe-de-baie-cu-mușchi-umede-umede-bine-să-înflorească-vă

Totul a început cu designul lui Nguyen La Chanh – Larosée. Mușchiul îi place în special locurile umede și, în mod natural, va prospera și în baie. Conform conceptului, covorașul de baie verde este udat când îl calci cu picioarele umede. Designul natural i-a inspirat pe mulți iubitori de natură să creeze ei înșiși un astfel de covor „viu”. Vrei să încerci și tu această idee?