baie

Cabine elegante de duș din sticlă – inspirație pentru designul băilor

Cabină de duș din sticlă-Ciela NOA Design

Elegantul Cabine de duș din sticlă aparțin celui mai modern design interior de baie. Acestea se caracterizează prin designul lor simplu și frumusețea clasică. Dacă aveți chef de un interior nou pentru baie, bucurați-vă de următoarele cabine de duș de designer.

Cabine de duș elegante din sticlă pentru camere mai mari

Cabină de duș ovală din sticlă, design baie MWE

the Cabine de duș din sticlă poate fi combinat bine cu orice stil și interior. Asta le face populare și universale. Dacă aveți o baie imensă, puteți adăuga o cabină de duș imensă. Cabina de duș ovală din MWE, care este potrivit pentru camere mai mari oferă camerei un aspect uimitor și dramatic.

Pereți din sticlă și cabine de duș din sticlă

Baie Maax New Session Cabină de duș fără cadru

Subiectul mobilierului care economisește spațiu este deosebit de actual în zilele noastre. Acest lucru se aplică și băii la viteză maximă. Cu toate acestea, dușul poate fi opresiv și inconfortabil în loc de plăcut și relaxant, mai ales atunci când nu există suficient spațiu în cabina de duș.. Cabine de duș din sticlă sunt destul de potrivite pentru persoanele claustrofobe, deoarece pot privi din cabină și nu se pot simți închise.

Idei de amenajare pentru băi mici

Deci, dacă ai o baie mică, ai fi Cabine de duș din sticlă Foarte potrivit pentru dvs., cel puțin pentru că camera nu este separată vizual. În plus, nu trebuie neapărat să instalați întregul sistem de duș cu toate accesoriile, eventual doar un perete de sticlă.

Sisteme moderne de duș – ușor de instalat

Cabine de duș combinate pentru mașină de spălat

the Cabine de duș din sticlă sunt ușor de instalat și au un aspect luxos. Dacă doriți să faceți o impresie, proiectul Shower Combo ar fi din Vismaravetro chiar merită văzut. Alegeți o combinație atât de interesantă – o cabină de duș de lux, cu o cameră pentru mașini de spălat.

Colecții de sisteme de duș de lux

Baie moderna-dus Visionnaire-Ipe Cavali

Cabinete de duș Visionnaire de Ipe Cavali ilustrează stilul și gustul până la ultimul detaliu. Acest design italian vă va fascina pe toți oaspeții. Contribuie la un design de baie super cool și elegant „Maax New Session Frameless Shower” la. Senzaționalul Cabine de duș din sticlă cu pereți din sticlă LED de Antonio Lupi creează o ambianță originală.

Fă baia rece

Noul design dus Beyond din sticlă - Idromassaggio

Cu toate acestea, cel este minimalist Cabine de duș din sticlă din Sticlă Alamoe foarte frumos. Un duș în stil francez pozează Bliss de menta inainte de. Ciela din Noa și New Beyond Shower de Idromassaggio sunt într-adevăr un atu pentru interiorul băii moderne.

 Cabină de duș Oceania

Design cabină de duș Oceania

Ușă franceză – design duș

Designul cabinei de duș cu ușă franceză și menta

Lămpi încastrate cu LED de Antonio Lupi

Baie cu perete cu LED Antonio-Lupi