baie

Set de mobilier pentru baie „Dressage” de la Graff cu un nou concept

Set mobilier baie-oglindă lavoar-cârlig prosop

„Graff” în colaborare cu Studio Lombardo Nespoli și Novara a creat unul nou Set mobilier baie. Se compune dintr-o chiuvetă pătrată, sertar, suport pentru prosop, oglindă și raft reglabil și nu are aproape nimic de-a face cu seturile tradiționale de mobilier de baie montate pe perete, cu chiuvete și sertare încorporate. „Dresaj” este de sine stătător și fascinează prin designul său elegant și redus.

„Dresaj” de la Graff stabilește noi tendințe

Set mobilier baie dressage masă combinată lavoar-GRAFF-Studio

„Dresaj” este cea mai compactă soluție de baie din gama largă a lui Graff. Acea Set mobilier baie este format din Corian® DuPont ™ termoformat și nuc Canaletto și este unic. Silueta elegantă și subțire și aspectul ușor avangardist îl fac un echipament preferat pentru băile moderne, dar datorită dimensiunilor sale compacte, modelul s-ar potrivi și în cea mai mică baie. Colecția este completată de cadă rotundă corespunzătoare – este, de asemenea, de sine stătătoare, realizată din aceleași materiale și îmbrăcată în lemn masiv de nuc.

Mobilier de baie nou, decorat într-o formă rafinată

Masă lavoar design baie-placaj exterior din lemn de nuc Dressage-GRAFF

Setul de mobilier pentru baie „Dresaj” este o esență a bunului gust – nu numai că își îndeplinește scopul, ci și cele mai sofisticate cerințe estetice ale clienților. Discret și seducător de lux, designul este plăcut ochiului.

Dresajul garantează un confort pe termen lung

Mobilier baie-masă lavoar autoportant canaletto lemn de nuc

De la înființarea sa în 1922 Graff o companie care stabilește tendința în mobilierul de baie. Graff este mândru de o înaltă reputație internațională și face istorie cu produsele sale de avangardă. Noi tipuri de seturi și accesorii de baie sunt în mod constant proiectate, care influențează stilul de viață modern. Compania are sediul central în Milwaukee, SUA, și are multe sucursale în Europa. Viziunea originală pentru stilul atemporal caracterizează colecțiile lui Graff. Compania reprezintă valori ecologice și umanitare. Combinarea celor mai moderne tehnologii de producție și puternica tradiție europeană au ca rezultat modele în care forma și calitatea merg mână în mână.

Dresaj rotund de baie

Baie de dresaj cu spătar material rotund de formă rotundă

Un echilibru armonios între formă și funcție 

Set de mobilier Dressage Graff design baie baie lambriuri din lemn de nuc

Cadă cu spătar

Cadă rotundă cu design de dresaj îmbrăcat în lemn

Interior realizat din Corian® DuPont ™ termoformat

Cadă de baie din plastic Corian, spațiu de depozitare exterior pentru lambriuri din lemn modern