baie

Combinarea băii albe cu lemnul – idei de design moderne și elegante

ferestrele din baie se combină din lemn alb pentru un design minimalist

Există multe opțiuni de design dacă doriți să faceți o baie modernă albă cu lemn. Cu toate acestea, puțini sunt la fel de la moda acum ca anumite culori de lemn și alb. De asemenea, nu este un duo de culori care are o popularitate limitată doar la baie. Paleta de lemn și alb este folosită pe scară largă în bucătării, camere de zi și dormitoare din întreaga lume. De fapt, cele mai bune bucătării de astăzi oferă acea combinație într-o formă sau alta, cu o mulțime de opțiuni de personalizare. Așadar, astăzi ne uităm la cele mai bine proiectate băi din lemn și alb pentru a vă inspira pentru următoarea renovare.

Baie albă cu lemn

placarea cu lemn ca element principal în baie cu cadă și chiuvetă

O baie albă arată curată, proaspătă și luminoasă. Adăugați elemente din lemn natural la design și dintr-o dată camera se simte și mai caldă și mai primitoare. Deși există multe modalități în baie de a aborda combinația populară alb-lemn, există și alte modele interesante în următoarele exemple. Cel mai simplu mod de a adăuga lemn la baia albă este să înlocuiți vanitatea existentă cu ceva care este mai lemnos.

placare de perete modernă în baie cu aspect de lemn și perete fără sudură

Chiuveta plutitoare din lemn se potrivește, de asemenea, perfect cu stilurile moderne, contemporane și minimaliste din baie. Cei care doresc să introducă farmecul unei ferme sau chiar flerul rustic cu vanitatea din lemn pot face traseul clasic. O oglindă cu un cadru de lemn asortat și o ramă de fereastră din lemn poate completa, de asemenea, un spațiu elegant și curat care va rezista testului timpului.

Placare completă din lemn cu pardoseli din lemn și panouri din lemn pe tavan și pereți în baie

Deci, cele mai bune albe cu băi din lemn sunt cele care stabilesc un echilibru între cele două elemente de design în ceea ce privește rafinamentul și căldura. În timp ce albul conferă ambianței modernitate, lemnul conferă camerei un anumit aspect atemporal fără a schimba schema de culori. Acesta este motivul pentru care ideea combinării celor două a devenit atât de populară în ultimii ani. Astăzi, baia complet albă, inspirată de spa, este înlocuită cu o doză sănătoasă de farmec lemnos. Intrați și bucurați-vă de o lume de relaxare și întinerire.

Alegeți un stil după propriul gust

baie eclectică din lemn alb și cadă de sine stătătoare cu plante verzi

După cum am menționat mai devreme, schema de culori lemn și alb se potrivește cu aproape orice stil la care vă puteți gândi în baie. Cu toate acestea, puteți folosi un tip mai greu de lemn în băile mai tradiționale, rustice, mediteraneene și rustice. Acest lucru se va simți apoi îmbătrânit și elegant, în timp ce designul rămâne contemporan. Tonurile mai deschise ale lemnului funcționează cel mai bine în băile moderne și contemporane, care sunt inspirate de spa și zona de wellness. De exemplu, adăugarea unui pic de verde la această setare va oferi băii o notă tropicală, în timp ce băile tradiționale și mediteraneene vor avea galbene și portocale mai confortabile.

Mai mult lemn decât alb în baie

design minimalist cu laminat lipit de perete în baie lemn alb

Utilizarea mai extinsă a lemnului în baie necesită un nivel special de îngrijire. Când sunteți obișnuiți, îndepărtați-vă de mediul predominant alb și creați un echilibru perfect între cele două elemente. O podea din lemn este un început bun, deoarece oferă deja camerei un aer cald și echilibrează o baie ale cărei pereți sunt albi. Adăugați o caracteristică suplimentară de accent din lemn, o vanitate asemănătoare cu aspectul lemnului și un scaun sau două, și aveți un spațiu uimitor care nu dă greș niciodată.

Clasicul întâlnește tendința în toaleta oaspeților

aspect vintage pentru băi mici cu perdele de duș și dulapuri din lemn sub chiuvetă

De exemplu, puteți seta accente în baie folosind o toaletă disponibilă comercial, cu butoane verzi și un robinet rustic din bronz. Acest lucru poate părea organic și vibrant și, în acest caz, lemnul natural de pin se potrivește perfect cu elementele verzi. Marmura neagră, cu un model mic de os, are, de asemenea, sol pe podea, iar această scală este potrivită pentru spațiul mic. Vedem cantitatea corectă de repetare. Amprenta mică a băii înseamnă, de asemenea, că pulverizarea unui material scump nu trebuie să coste o avere. Plăcile de duș sunt așezate într-un model neted, înconjurate de mortar întunecat. Dușul și cada au robinete de culoare aurie. Acestea luminează camera, în timp ce o perdea cu model conferă zonei de duș un design îndrăzneț.

Stil industrial

stil rustic industrial cu mobilier reciclat dulap de bază realizat din lemn și gresie metrou partiție de sticlă

Designul acestei băi crește spațiul unei case terasate din anii 1940 de 16 metri pătrați prin extinderea dulapului în hol într-o lenjerie de pat. O partiție din sticlă și un paravan fix de duș profită la maximum de baia lungă și îngustă. Schema de culori este concepută cu accente de alb, lemn și negru și amintește de stilul industrial. Casa terasată este, de asemenea, chiar lângă șinele de tren, ceea ce înseamnă că locuitorii pot simți aproape trenurile care trec în casă. În consecință, șinele de tren au inspirat și designul băii.

Baie albă cu lemn ca la hotel

linii drepte și design elegant în baie alb cu cadru din lemn și negru

Acesta este un design pe care l-ați putea vedea într-o stațiune de cinci stele. Arată elegant și creează un sentiment de lux și eleganță care este asociat cu mult confort. Cu toate acestea, gama de materiale și culori este limitată și constă în principal din contururi albe, din lemn și negre. Credem că crearea celui mai mare impact se referă mai ales la manoperă. Chiuveta plutitoare din stejar alb iese în evidență în baia predominant albă. Un blat de lucru din cuarț alb stă, de asemenea, deasupra dulapurilor și se potrivește perfect cu restul schemei de culori a băii. Luminile din bronz periat și pandantivele de culoare chihlimbar încălzesc întreaga cameră. Pereții și pardoseala băii sunt acoperite cu plăci de gresie porțelanată de marmură, de format mare. Este un material ușor de curățat. Fiecare piesă este mare, ceea ce reduce numărul de linii de mortar. Un duș separat, cu cadru negru, are o margine lungă pentru depozitarea articolelor de baie.

Lux simplificat în oraș

Design interior cu lux raționalizat în baia lungă cu elemente din lemn

Această baie acum întinsă din New York City este rezultatul achiziționării de către proprietar a apartamentului de la primul etaj și combinarea acestuia cu apartamentul pe care îl dețineau deja. Arhitectul Andrew Mikhael a extins baia anterioară de 40 de metri pătrați la ceea ce vedeți aici, folosind materiale luxoase și simplificate și iluminat subtil pentru a crea o senzație de eleganță curată și rafinată. Benzi de lumină LED luminează ușor camera, în timp ce chiuveta suspendată, maro închis, contrastează cu suprafețele albe. Blatul de lucru cu chiuvete integrate este subțire și totuși arhitectural. O cadă de sine stătătoare rotunjește spațiul cel mai liniar, în timp ce plăcile de marmură de format mare se înfășoară în jurul celor trei pereți ai băii. Piatra albă cu petele sale subtile de aur reflectă culoarea podelei, tecului și stejarului care sunt prezente în toată baia.

Eleganță rustică pentru o baie în stil rustic

baie spațioasă în stil rustic, cu chiuvetă gri și zonă modernă de duș

Elementele naturale din lemn se întâlnesc în alb cald și gri în această baie. Spațiul se simte relaxant și elegant și, de asemenea, se combină cu restul stilului de fermă al casei. Pereții vopsiți din podea până în tavan luminează baia și adaugă o textură rustică. O nouă unitate de baie gri umple perfect o nișă de baie, adăugând spațiu de depozitare și stil pentru a satisface nevoile locuitorilor casei. Proprietarii au adăugat, de asemenea, un duș nou. Cu toate acestea, dulapul acționează ca punct focal al băii într-un colț blocat anterior. Pentru baie, designerul a optat pentru plăci cu modele cu îmbinări cât mai mici. Când scurgerile din baie au stricat podelele înainte de renovare, proprietarii de case au decis să nu mai riște din nou cu lemn.

Tonuri neutre cu un indiciu de fler vintage

tonuri neutre și cabină de duș înconjurată de plăci de metrou în alb în baie

Ca parte a unei renovări a băii, puteți actualiza cu ușurință aspectul și aspectul, precum și adăugarea unei chiuvete lemnoase ca accent în baie. Suprafețele curate și neutre vor aminti de un stil vintage. În acest exemplu, există o unitate de vanitate suspendată din nuc, chiar în spatele ușii băii. Acest lucru a fost conceput de designer ca punct focal al băii. Vanitatea are, de asemenea, hardware negru mat și un blat. Plăcile din gresie porțelanată neagră cu aspect natural acoperă podeaua. Designerii au ales acest tip de țiglă, deoarece este mai ușor de curățat și instalat decât alte materiale, inclusiv piatră. Această pardoseală are încă un aspect natural. Plăcile de metrou teșite se extind pe toți pereții din baie, inclusiv zona de duș. Sticla fără rame a fost folosită pentru a da faianței un aspect infinit. Dușul are 17 metri pătrați și are o ușă glisantă din sticlă pe partea de lângă toaletă. Robinetele cu aspect vintage în negru mat se ciocnesc cu plăcile albe și se potrivesc cu cele de pe vanitate.

Lemn natural elegant într-o baie mare

baie mare cu cabină de duș, cadă de sine stătătoare și dulapuri din lemn

În această baie principală, liniile curate și culorile neutre întâlnesc lemn recuperat și plăci alb-negru pentru un stil de design pe care designul interior îl descrie ca un boem modern. O renovare care aproape dublează spațiul băii existente adaugă mai mult spațiu de depozitare, stil și design pentru a găzdui mai bine o familie. Pentru pardoseală au fost folosite plăci de ciment cu model arabesc alb-negru.

Dulap de bază realizat din lemn natural și plăci hexagonale în combinația de lemn alb baie

La duș, plăci albe acoperă peretele, în timp ce plăci hexagonale acoperă podeaua. Plăcile hexagonale se potrivesc și cu modelul de pe podea. Noul duș se potrivește, de asemenea, perfect în colțul băii. Cada de baie este o alegere foarte reușită, precum și un exemplu de stil și funcționalitate. Este un semn al antichităților în ansamblu, dar merge și cu stilul băii.

baie albă cu lemn de culoare închisă combinată cu plăci de marmură

baie albă cu lambriuri din lemn ale căzii lavoar din lemn iluminare indirectă pe tavan

toaletă pentru oaspeți în cărămizi albe și cu față din lemn pe perete

baie albă cu gresie decorată din lemn și gresie metro toaletă