arhitectură

Pl-Haus – un design inovator pentru case din Brazilia

arhitectură minimalistă modernă - o casă în Brazilia

de Fernando Maculan și Pedro Morais

Acest lucru extraordinar, incitant Pl casa este situat pe un deal din Belo Horizonte, Brazilia. Proiectanții acestui design inovator de clădire sunt arhitecții Fernando Maculan și Pedro Morais. Poziționarea înaltă al casei creează o atmosferă foarte privată și dezvăluie priveliști ale peisajului uluitor din jur. Te simți ca și cum ai pluti în nori. Există o terasă mare casa Pl și părți ale dealului din jur.

Pl-Haus – un design inovator pentru case din Braziliaarhitectură interesantă din Brazilia - fațadă

În ciuda înclinării de 60 de grade, clădirea din beton arată foarte solid. Intrarea este accesată de un drum sinuos care se termină în fața garajului în care se află un garaj. Garajul este deschis, doar prin acoperiș al casei acoperit. Acoperișul este susținut de coloane. Acoperă întregul Pl casa și conferă etajului al doilea un aspect stabil care corespunde puterii acestui nivel. Luminarea luminează întreaga cameră de sus.

design modern de case din Brazilia

Perete de sticlă într-o casă modernă din Brazilia

Subsolul include zona mai privată cu toate dormitoarele din Casă, în timp ce la etajul superior o fațadă de sticlă și o terasă deschid casa. Primul nivel al casei protejează toate dormitoarele. Există bucătărie, zonă de luat masa și cameră de zi. Interiorul este păstrat minimalist. Include pereți albi, podea din lemn și tavan cald de culoare crem în zona de living. Unele accente strălucitoare, cum ar fi o canapea roșie îndrăzneață în sufragerie și o masă de bucătărie roșie sunt, de asemenea, utilizate.

De K.H. Christova

construcție inovatoare - o casă minimalistă în Brazilia