arhitectură

Casa modernă de vară de la Marmol Radziner

casa de lux moderna california

Altamira Residence este un complex modern de familie din Palos Verdes, California, SUA. Casa modernă de vară constă dintr-o casă principală, pensiune, birou, garaj și o serie de zone în aer liber. Și toate acestea pe o suprafață impresionantă de 1140 m² / 15.500 m². Arhitecții care dau viață acestui mare proiect provin din studiouri americane Marmol Radziner, din Los Angeles, California.

Casa modernă de vară de la Marmol Radziner

Peisaj-piscină-casă de vară-marmol-radziner

D.casa modernă de vară iar structurile și facilitățile alăturate găzduiesc o singură familie din California. Arhitectura reprezintă punctele de vedere ale mai multor generații. Clienții își amintesc plăcut de locul de 20 de hectare al proprietății lor. De aceea își doresc ca natura lor prețioasă să fie păstrată cât mai mult posibil. Astfel, noua facilitate este construită în favoarea mediului înconjurător și deschisă peisajului său aproape neatins. Pentru o conservare maximă este casa modernă de vară  singura structură care iese în evidență de celelalte trei clădiri separate. Casa de oaspeți, biroul și garajul sunt construite pe deal și sunt ajustate astfel încât oceanul să fie ușor accesibil.

Fantastic – casa modernă de vară

casa-de-vară-de-vis-modernă

Casa principală, care include toate zonele de locuit, este accesibilă de pe drumul principal din est. Spre nord se îndreaptă spre garaj, birou și câteva zone verzi bogate. La sud este deschis spre o piscină în aer liber și un teren de volei, înconjurat de grădini și ocean în fundal. Exteriorul din casa modernă de vară reprezintă o serie de volume prismatice deplasate dispuse într-o compoziție interesantă, plină de viață. Zidurile groase din beton tăie acoperișurile ușor înclinate și amintesc de o cetate, parțial încorporată în casă. Unele dintre pereți sunt lăsate netratate, în timp ce altele sunt acoperite cu dale delicate de piatră. Acoperișul din lemn se sprijină pe o structură din oțel, vizibilă atât din exterior, cât și din interior casă modernă de vară.

de K.H. Christova

   casa modernă de vară din California

casa-moderna-de-vara-california

casa-modernă-de-vară-marmol-radziner

casă de lux modernă la malul mării

casă de lux modernă la malul mării

mobilier de curte modern

mobilier de curte modern

zonă modernă de patio California

zona-patio-moderna-california

caramida fatada casa de vara california

bucătărie deschisă-lemn-design

Arhitectura din lemn de dormitor de lux

Design interior scări din lemn

baie-moderna-din-piatra-din-lemn

design-peisaj-modern-mobilier-de-lux-de-exterior