arhitectură

Interesantă arhitectură modernă a casei – reședința Jarson

casa-moderna-arhitectura-casa de vacanta-SUA

Jarson Residence este un exemplu excelent de arhitectura casei moderne.  Construcția frumoasă a casei, zona interesantă a terasei și interiorul elegant impresionează cu ideile originale de design. Țesăturile și materialele de înaltă calitate și nobile pentru mobilier sunt combinate cu scheme de culori elegante. Luxul și confortul merg mână în mână în Jarson Residenz.

Arhitectură de casă modernă captivantă în mijlocul naturii

casa-moderna-arhitectura-design-minimalist

Studioul de arhitectură Will Bruder + Partners are acest lucru arhitectura casei moderne proiectat și construit în 2007. Aspectul oarecum rustic, care a fost realizat prin utilizarea extinsă a lemnului, contrastează cu mobilierul avangardist. Fațada cu geamuri bogate oferă vedere la zona sălbatică. Pietrele înconjoară piscina în aer liber, astfel încât terasa interesantă este perfect conectată la natura din jur.

Arhitectură modernă a casei cu aspect rustic

living-modern-masă-de-cafea-rotundă

Interiorul este definit și prin utilizarea pe scară largă a lemnului. Pardoseala din lemn, mobilierul din lemn în sufragerie și tonurile naturale portocalii creează o atmosferă confortabilă și fac interiorul să arate mai spațios. Ferestrele interesante creează o ambianță misterioasă în sala de mese. Candelabre interesante și suprafețe strălucitoare din sala de mese atrag atenția tuturor. Aceste arhitectura casei moderne din Vrei frate + parteneri inspiră un interior elegant și o structură interesantă a casei.

Abigail

casa-rustica-design-vila-SUA

Interior elegant, cu pereți portocalii

scări-beton-moderne-pereți-portocalii

Interior bucatarie de lux

Bucatarie de lux interior-dulap din lemn

Mobilier alb în sufragerie

alb-candelabru-portocaliu-vopsea perete-sufragerie

Ușă de sticlă în baie

Baie cu ușă interioară de sticlă de lux

Fațadă elegantă din sticlă și iluminare frumoasă

iluminat mare cabană de fațadă de sticlă

Arhitectura casei moderne Planul SUA

arhitectura casei moderne planul SUA