arhitectură

Design modern de piatră în „Under the Moonlight House”

design-piatră-arhitectură-modernă

Acesta este unul dintre cele mai bune exemple de arhitectură contemporană pe care probabil le puteți vedea. „Under the Moonlight House” se află în Muntele Hotham, Australia și este o clădire cu adevărat extraordinară. Acesta integrează vechiul cu noul în cel mai interesant mod. Biroul de arhitectură al „Giovanni Dambrosia a construit acest lucru design modern de piatră. Este o casă din piatră concepută pentru toate anotimpurile și maximizează armonia cu spațiile exterioare prin pereți masivi vitratați și panouri de acoperiș. Acest lucru a fost realizat prin integrarea cadrelor metalice elaborate cu pereții de piatră tradiționali esențiali. Cel modern Design de piatră interiorul și exteriorul se îmbină minunat cu materialele tradiționale și contemporane care creează o atmosferă plină de viață și dinamică pentru proiect.

Arhitectură modernă cu un design atractiv din piatră

Design-de-casă-sub-lumina lunii

Din exterior, profilul este din casă modernă din piatră Fascinant de asimetric până la un punct în care, din anumite unghiuri, seamănă cu deconstructivismul în aparență. Construcțiile din sticlă și metal par aproape periculoase pentru a menține echilibrul pe structurile dense de piatră. Unghiurile creează atât un minunat sentiment de arbitrar, cât și o stabilitate puțin probabilă, sigură. Desigur, această întâmplare este doar o iluzie și o dată în modern Design de piatră pentru a fi văzut ca motivul din spatele designului. Interiorul este elegant, spațios și extrem de luxos. Suprafețele imense de sticlă par să dirijeze peisajul în acest sens casă modernă din piatră adu la. Aceasta devine centrul principal al tuturor habitatelor majore.

Design de piatră la exterior

casa-exterioara-moderna-din-piatra

Designul modern din piatră din designul interior păstrează fabuloasa vedere panoramică din interiorul casei printr-o rețea de metal negru. În contrast puternic, zidurile de piatră solide și liniștitoare sunt lăsate netratate pentru a afișa minunatele calități estetice ale pietrei tradiționale solide. În acest fel, materialele sunt de fapt schema decorativă în casă modernă din piatră.

O casă de vis din Giovanni Dambrosia

Structură asimetrică din casă cu design din piatră

structură-asimetrică-casă-piatră-design

Decorul este simplu, dar foarte elegant. Scaunele și dormitul scăzut sunt folosite pentru a crea platforme moi și confortabile, care oferă cea mai bună relaxare. Tonurile proaspete neutre sunt culorile predominante ale acestui mobilier elegant. Perne colorate îl înviorează  design modern de piatră iar culorile și modelele lor îmbogățesc și personalizează această casă primitoare. Simpla afirmație că „Sub casa de la lună” este o casă de vis ciudată pentru familia fericită care o deține este o subevaluare.

de Jaz

Pereți din piatră naturală în amenajări interioare

pereți din piatră naturală design interior

ziduri solide de piatră

ziduri solide de piatră

casa-de-design-elegant-de-piatră

priveliști-panoramice-uimitoare-sub-casa-cu-lună

fabulos-panoramic-casă-din-piatră

arhitectura-moderna-constructii-metalice

rețea-metal-negru-interesant-construcție

ultima-relaxare-baie-relaxzona