arhitectură

Casa modernă a lacului de K_m Architektur în Lindau, Germania

interesant-fațadă-modern-lac-casă-germania

Construit în 2006, exclusiv casă modernă a lacului din Arhitectura K_m oferă o vedere spectaculoasă și facilități excelente. Se află în Lindau, Germania.

vedere spectaculoasă – casa modernă a lacului din Lindau

podea-tavan-fereastră-casă-Lindau

vedere spectaculoasa-casa-moderna-lac-germania

În plus față de vederea epică a lacului, această casă are o fațadă foarte interesantă, care se amestecă cu împrejurimile. Acea casă modernă a lacului  este împărțit în două secțiuni. În spate, unde „fațada este mai aproape de reședință, se află sălile de funcții și dormitoarele. Zonele de living și de luat masa sunt deschise spre o vedere panoramică fantastică asupra lacului Constance și sunt situate în cealaltă parte a casei. Aveți o sobă unică pe lemne.

împrejurimi frumoase și ferestre din podea până în tavan – casa modernă a lacului

casa frumoasa-imprejurimi-lac

A trăi în această casă este doar un vis împlinit. Puteți face o greșeală în acest minunat casă modernă a lacului Găsi? Este expansiv, are ferestre din podea până în tavan, astfel încât vederea lacului poate fi capturată perfect din orice unghi.

Șemineu Skluptural în camera de zi

skluptural-șemineu-living

Ceva lipseste? Dacă aceasta este o casă modernă, nu numai că ar trebui să aibă un interior eficient, frumos, dar ar trebui să fie și ecologică și eficientă din punct de vedere energetic. Ei bine, a făcut-o. Casa modernă a lacului este extrem de eficient din punct de vedere energetic și, de asemenea, ecologic. Include sisteme fotovoltaice și încălzire geometrică, în plus față de șemineul mare, sculptural din zona de living. Casa asta are totul. Este absolut perfect pentru oamenii care doresc să evadeze din oraș și să se bucure de liniștea și liniștea din mediul rural, dar care nu locuiesc în întregime într-o zonă absolut pustie. Este perfect pentru persoanele care doresc o mică pauză din lumea trepidantă – stați pe spate și urmăriți puțin.

atmosferă primitoare în dormitor

dormitor-atmosferă primitoare

Practic se întâlnește frumos. Acest fascinant, casă modernă a lacului, care a fost dezvoltat de arhitecții talentați de la K_m architektur este complet echipat cu tot ceea ce ar trebui să aibă o reședință. Desigur, pentru a face atmosfera mai primitoare și mai caldă, ajutați la priveliștile fantastice și natura frumoasă, care completează doar această frumoasă operă de artă de designer.

  casă lac ecologică, ecologică

casă lac-ecologică-eficientă din punct de vedere energetic

Casa modernă a lacului – zonă de luat masa

zonă modernă de luat masa a casei lacului

Casă în zona de bucătărie Lindau

haus-lindau-zona de bucatarie    modern-seehaus-bodensee-germany

House Lindau by k_m Architektur – casa modernă a lacului

casa-lindau-k-m-arhitectura casa-lindau-arhitectura-plan