arhitectură

Grădinile luxuriante transformă această casă din Columbia într-o oază verde

grădini luxuriante palmieri verzi case moderne plante naturale

Această casă foarte specială din Columbia se caracterizează printr-o construcție neconvențională, în care sunt folosite diferite forme moderne. Cu toate acestea, arhitectura modernă nu este singurul lucru care impresionează în designul casei. Grădinile luxuriante umple atât spațiile interioare, cât și cele exterioare cu prospețime și transformă întreaga proprietate într-o oază verde. Toate zonele din jurul casei sunt verzi, astfel încât să obțineți o vedere minunată a verdelui din fiecare cameră.

proiectul de arhitectură găzduiește grădini la niveluri diferite

Proiectul „Garden House” este situat în Medellin, Columbia și a fost proiectat de arhitecții Edgar Mazo și Sebastián Mejía de la studioul de arhitectură Connatural. Suprafața totală a casei împreună cu grădinile este de 550 de metri pătrați. Acestea includ mai multe grădini luxuriante, iazuri de grădină, o piscină și, bineînțeles, casa. Zonele înverzite pot fi văzute din fiecare parte a casei și le permit locuitorilor să trăiască un stil de viață apropiat de natură.

grădină podele din lemn iazuri plante nuferi

În mijlocul casei există o curte interioară care funcționează încă ca o terasă. Mobilierul de exterior, care este așezat pe o punte din lemn, oferă mai mult confort. Din această zonă puteți vedea atât curtea interioară, cât și celelalte părți ale casei.

grădină cu apă piscină grădină iaz

Apa este viață, deci nu lipsesc zonele de apă în zona în aer liber a acestei sere. O piscină cu un perete de sticlă este un adevărat punct de atracție și mai multe iazuri de grădină sunt frumos plantate, astfel încât să arate cu adevărat naturale.

natura în interiorul casei exterioare stâlp de beton

Fațadele interioare ale casei sunt echipate cu multe ferestre mari care aduc natura și în interior. În acest fel, vă puteți simți, de asemenea, ca și cum ați fi afară în interior. În plus, ferestrele lasă multă lumină naturală în casă, făcând camerele deosebit de luminoase și spațioase.

ferestre largi, vedere la grădină, plante, mobilier

Arhitectura specială distribuie casa în diferite zone, care sunt conectate între ele cu scări largi. Acest lucru a dus la o serie de goluri care servesc drept pasaje între zonele de locuit. Interiorul este păstrat minimalist, cu pereți din beton, podele din lemn de esență tare și vederi frumoase asupra frumoaselor grădini.

living culori luminoase lemn maro canapea fereastră vedere grădină

găzduiește construcție neconvențională la diferite niveluri scări ferestre

hol exterior casă construcție interesantă lumină fațadă

vedere din interior spre fereastră pătrată casă de grădină

dormitor pereți de beton agățat pe perete

grădini luxuriante casa conexiune natură modernă

hol hol vedere grădină terasă iluminat nocturn subtil

arhitectura taiate case gradina piscine

neconvențională amenajare casă secțiune arhitectură piscină

proiectul de arhitectură găzduiește mai multe niveluri

copac în mijlocul naturii casei în interiorul modelului arhitectural exterior

grădinile luxuriante găzduiesc mai multe locații verzi

amenajarea grădinilor plante de iaz de grădină luxuriante în mod natural

arhitectură de proiectare a planului de înălțime a grădinii

Proiectul „Garden House” este de la studioul de arhitectură ÎNNĂSCUT proiectat.