Arhitectură, design interior

Cabană modernă de munte – idei pentru interioare elegante în casa de weekend

cabană modernă de munte acasă la sfârșit de săptămână

Multe familii moderne au o casă de weekend ca o retragere modernă din agitația orașului. De obicei așa este  Coliba de munte situat într-un sat mic sau la munte. Panorama atractivă, frumoasa zonă verde și natura care se schimbă în diferite anotimpuri sunt o mare atracție. Atmosfera calmă este relaxantă. De obicei, casa de pe deal este o clădire renovată. În acest caz, proprietarii au reîmprospătat interiorul, fără modificări majore în construcție. Primul lucru pe care l-ai făcut a fost să construiești o baie modernă, care este și cea mai mare investiție a ta.

Cabana de munte – idee de renovare

fațadă albă a casei de weekend

Proprietarii de case preferă materialele naturale precum piatra și lemnul. Acestea sunt tipice clădirii vechi – acest stil este prezent în toată casa și inspiră tavanele din lemn, dulapurile de bucătărie cu sculptură și șemineul autentic. Puteți face reparații cosmetice numai fără a schimba aspectul general. În cele din urmă, interiorul ar trebui să arate autentic și să creeze o atmosferă romantică și să nu amintească de un apartament.

Decor din lemn în Coliba de munte

Cabană interioară de perete din lemn

Uneori doriți să vă creați propriul sanctuar. Arhitecții cu experiență vin în ajutor aici. În cel mai bun caz, rezultatul este o casă care se amestecă cu împrejurimile sale. Modernul Coliba de munte ar trebui să îndeplinească unele cerințe arhitecturale importante, dar în același timp oferă posibilitatea de a dezvolta un design durabil al casei. Dacă clădirea se află într-o zonă însorită, panourile solare pot fi montate pe acoperiș – economisesc bani la încălzire. Lemnul este preferat ca material principal în interior, creează o ambianță confortabilă și poate servi ca placare de perete și ca sigiliu.

Podele în coliba de munte

Podea din lemn colibă

Elementele tradiționale din arhitectură precum pardoseala cu pietre sau parchet și scările din lemn contribuie la o atmosferă romantică. Culorile naturale ar trebui preferate atunci când alegeți schema de culori. Desigur, este permis să aveți un șemineu în Coliba de munte nu lipseste. În acest moment, un șemineu cu perete de sticlă este foarte popular – crește eficiența. O casă de weekend diferă prin design de o casă de oraș. Accentul weekendului acasă ar trebui să fie pe confort.

 interior alb strălucitor

cabană interioară alb-deschis

colibă ​​modernă de munte

casă interioară confortabilă de weekend

casă modernă de weekend

casă interioară confortabilă de weekend