Amenajari interioare, bucatarie

Amenajari interioare, bucatarie

Design modern de bucătărie mică de către Snaidero

design de bucătărie compactă de Snaidero

Companiile de design de bucătărie premiate Studio Snaidero Sono și Studio Snaidero Greenwich au dezvoltat o gamă interesantă de bucătării mici pentru casa modernă. Colecția ei Skyline adoptă o abordare diferită design modern de bucatarie mica satisfacerea nevoilor pentru mai puțin spațiu și mai mult. Rezultatul este o soluție perfectă pentru spații limitate, compactă și versatilă în funcție și proaspătă în design.

design compact de bucatarie

bucătărie mică de Snaidero

Cel modern design mic de bucatarie Skyline poate satisface apoi și pe cele mai exigente gospodine. Blatul este ca o curbă cu două părți umflate și o parte scufundată în mijloc. Nu are margini ascuțite și pare că persoana care stă în mijloc se îmbrățișează. Ideea din spatele acestui modern design de bucatarie mica este de a oferi acces ușor și rapid la tot ce aveți nevoie în procesul de gătit. Placa de încălzire se află în mijlocul plăcii de bucătărie și chiuveta de lângă ea, pe o parte a plăcii. În jurul lor există spațiu suplimentar pentru pahare, farfurii, oale, alte ustensile de bucătărie și mai mult spațiu în dulapurile de mai jos. Un alt panou de lemn cu formă de undă acoperă întreaga bucătărie și transportă iluminatul. Deasupra acestuia puteți pune tot felul de decorațiuni în jurul lor design modern de bucatarie mica personalizați și adăugați personalitate.

design funcțional de bucătărie de către Snaidero

design funcțional de bucătărie

Materialele utilizate în bucătăriile Skyline variază, inclusiv lemn, oțel și marmură. Este disponibilă și o paletă de culori diferite – alb sau maro pentru dulap și alb, maro sau roșu pentru nivelul superior. Există două variante de bază ale design modern de bucatarie mica conform combinației de materiale – oțel combinat cu maro și roșu pentru un aspect extrem și celălalt combinat marmură și alb pentru mai multă eleganță.

De K.H. Christova

Colecția Skyline – Marmură și Alb

bucătărie compactă - design alb

suprafețe strălucitoare într-un design mic de bucătărie

bucătării compacte - design multifuncțional

bucătărie modernă Snaidero – roșu și oțel pentru un aspect extravagant

bucătărie compactă de la Snaidero - roșu și oțel

Alte 100 de idei pentru bucătărie

Read more
Amenajari interioare, bucatarie

Colecția Venere – Designul de bucătărie modernă de Record Cucine

Venere Kitchen de Record Cucine

Studioul italian Record Cucine folosește materiale de înaltă calitate pentru a crea bucătării pentru gospodăriile moderne și tradiționale. Venere este una dintre cele mai populare colecție de design de bucătărie modernă, care reprezintă stilul și clasa. Cu forme curate, suprafețe lucioase și paletă de culori proaspete, designul lor promite să aducă o atmosferă modernă răcoroasă acestei părți esențiale a zonei de zi în care vă pregătiți mesele zilnice.

Design de bucătărie la modă – confortabil și compact

bucătărie modernă de la Record Cucine

Designul modern al bucătăriei Venere este adaptabil în diferite configurații la orice loc din bucătărie. Fiecare dintre ele formează o parte curbată care adaugă dinamism imaginii generale și este cea mai importantă caracteristică a designului. Forma rotundă oferă un spațiu compact și confortabil pentru pregătirea meselor fără margini ascuțite enervante. Există, de asemenea, libertatea de a vă deplasa pe insulă și de a nu întrerupe comunicarea cu restul familiei sau cu oaspeții în timp ce pregătiți masa. Puteți să design modern de bucatarie cu o formă continuă de L, U sau o versiune separată cu o insulă de sine stătătoare. Colecția Venere este concepută pentru a se potrivi fiecărui spațiu și pentru a satisface fiecare gust exigent.

Versiune roșie a Venere Kitchen

design modern de bucatarie - varianta rosie

Reglabil design modern de bucatarie este, de asemenea, bogat în culori. Are un finisaj lucios în diferite culori moderne care exprimă stări diferite. Există o versiune albă pentru un aspect luminos, proaspăt, roșu și rubiniu pentru mai multă culoare și negru pentru un contrast puternic. Toate opțiunile sunt combinate cu un cadru din oțel și mânerele ușilor. Acea design modern de bucatarie este, de asemenea, disponibil cu o chiuvetă din oțel și o suprafață în diferite culori. Nu în ultimul rând, bucătăria conține o masă minimalistă din sticlă cu o bază de oțel și o masă curbată, în spiritul întregii construcții. Toate aceste caracteristici elegante și moderne fac din colecția Venere o alegere perfectă pentru marea familie modernă, care se bucură atât de mese rafinate, cât și de divertisment.

De K.H. Christova

Design în formă de L de la Venere Kitchen

design de bucatarie rosie - colectie moderna Venere

Bucătăria Venere este disponibilă și în negru

Venere Kollection - bucătărie în versiune neagră

suprafețe strălucitoare și un aspect modern în proiectarea bucătăriei

bucătărie modernă - Venere albă în formă de L

versiune bucatarie moderna otel

design modern de bucătărie de către Cucine

Read more